stryder Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Specificatii complete: http://www.serious-cycles.com/mountainbikes/serious-rockville/ Noua, desigilata doar pt. poza. Pret 1000 RON contact: mesaj privat / 0747444499 - Catalin Link to comment
ches Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 26 sunt diametrul rotilor, vezi ca scrie pe cadru marimea, de obicei e undeva in partea de jos, zona pedalier si e data in inch/cm. Frumusica bicicleta (cel putin ca design/aspect), bafta la vanzare! Link to comment
stryder Posted August 22, 2012 Author Share Posted August 22, 2012 salut, da, intr-adevar, ai dreptate, 26 e diametrul rotilor...scuze sunt cam paralel cu domeniul am masurat azi si are 50 de cm cadrul, adica 19 inch. Link to comment
stryder Posted September 3, 2012 Author Share Posted September 3, 2012 Pret nou 900 RON Link to comment
john Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 am masurat azi si are 50 de cm cadrul, adica 19 inch. Merci, era cineva interesat insa are nevoie de un cadru mai mic. P.S. faina bicicleta, eu am Telluride Comp: http://www.serious-cycles.com/mountainbikes/serious-telluride-comp/ Link to comment
stryder Posted September 7, 2012 Author Share Posted September 7, 2012 Multumesc, john. Pretul scade la 850 ron. Link to comment
stryder Posted September 17, 2012 Author Share Posted September 17, 2012 S-a vandut. Se poate inchide, multumesc pt. gazduire! Link to comment
NFS Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 (edited) Daca tot s-a vandut, acu se poate si discuta. Ce marime are cadrul? La ce foloseste informatia asta? Ca sa vezi cat de inalta e bicla, sau de ce? Edited September 17, 2012 by NFS Link to comment
NFS Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Ok. Dar e inaltimea efectiva a cadrului? sau inaltimea pana la care se ridica bicicleta, deci cu roti cu tot? Link to comment
korydon Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 (edited) Pai, ce ajungi cu picioarele jos ca sa te intereseze inaltimea bicicletei? Este vorba strict de marimea cadrului. Edited September 17, 2012 by korydon Link to comment
NFS Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Ok. Dar nu prea vad la ce foloseste informatia asta, ea singura. Mai degraba m-ar interesa cat de inalta e bicicleta cu totul, ca sa stiu daca pot sa ma sui pe ea, de exemplu. Bine, se poate calcula, 19+13= 32 inch. Aprox. 81 cm ? Link to comment
korydon Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 (edited) Inaltimea totala a bicicletei este influentata de marimea cadrului si de dimensiunea rotilor. Ceea ce ar trebuie sa te intereseze este distanta de la sea la pedala ( in pozitia cea mai de jos - cand stai pe sea piciorul trebuie sa fie perfect intins ) pentru a fi cat mai eficient la pedalare. In functie de inaltimea ta iti alegi marimea cadrului, am rulat si cu cadru mare de lasam seaua la pozitia minim ca sa pot pedala, dar oboseam repede. La inaltimea mea aprox. 1.70 imi trebuie cadru marimea S ; cu cat e mai mic cadrul cu atat e mai usor, dar iti trebuie teava mai mare la sea. La ciclismul profesionist se personalizeaza cadrul bicicletei pentru fiecare ciclist ( la lideri ma refer, nu la tapla, cei care duc trena), exemplul care imi vine in minte acum este Pantani care avea un picior mai mic si unul mai mare si avea bratele pedalelor inegale. Edited September 17, 2012 by korydon Link to comment
Recommended Posts