dj_cristi Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 (edited) stie cineva ce tip (IEFI-6/IEFI-S) este acest ECU? (cod 96258337) Edited June 28, 2006 by dj_cristi Link to comment
ovi_jer Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Teoretic este IEFI-S de cielo cu motor dohc.De ce? Care e problema cu el? Link to comment
dj_cristi Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 vroiam sa stiu ce tip e , deoarece myaldl nu se potriveste cu el, probabil ca este coneput pentru parametrii unui IEFI-6, si la IEFI-S sunt in alta ordine Link to comment
ovi_jer Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Da exact, nu merge myaldl pe IEFI-S. Link to comment
dj_cristi Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Teoretic este IEFI-S de cielo cu motor dohc acum am primit raspunsul de la daewoo, citez: ----------- Va informam ca autoturismul dvs a fost echipat cu ECM de tipul IEFI-6 Cu stima, Cristi Badescu Biru Consiliere Clienti ---------- nici nu stiu ce sa mai cred... sa fie al meu IEFI-6 si myaldl sa merga pe IEFI-S ? Link to comment
ovi_jer Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Se poate ) dar scanerul il vede IEFI-S. Link to comment
kti Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Nu trebuie suntat nimic in mufa seriala TX,RX si GND sint suficienti.Cine vrea sa vada la treaba interfata si programul sa treaca pe la Grand Garage. Nenea Nini, Grand Garage Auto e cumva pe langa autogara Militari? Si daca da, cam intre ce ore? Ca mi-s tare curios sa vaz si io povestea la lucru...Multam! Link to comment
dj_cristi Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 se poate afla din id-ul eprom-ului daca e 6/S ? id-ul meu e 9021, dupa cum spune myaldl Link to comment
ovi_jer Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Ti-am confirmat ca este IEFI-S pe scaner.Ce vrei mai mult de atit? Link to comment
livium Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Salut! Am o mica nelamurire. Uitandu-ma prin manualul de service la cielo, pe la pagina x, la conectarea scanner-ului la ECM, spune ceva de conectarea pinului B la masa, sau la pinul A (tot masa) pentru trecerea ECM-ului in modul DIAGNOSTIC. Este necesara chestia asta? Inca o intrebare, ce face pinul L, adica "date seriale de la TCM"? Va multumesc pentru raspunsuri, si daca s-a mai discutat, va rog sa ma scuzati. Link to comment
tolin Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Modul DIAGNOSTIC transmite codul de eroare la becul din bord dupa o anumita conventie. Pentru diagnosticarea prin scaner nu este nevoie de legatura A-B. Link to comment
ovi_jer Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Prin strapul dintre A si B se pot citi codurile de eroare cu contactul pus prin martorul check de la motor. Prin pinul L-date seriale de la TCM se poate scana modulul electronic al cutiei automate. Link to comment
livium Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 O ultima intrebare si gata . Inteleg ca nu este esentiala acea legatura pentru conectarea la ECM si citirea eventualelor coduri de eroare cu ajutorul scanner-ului. Link to comment
Hrx Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Salutari! Sunt proaspat membru. detin un espero 1.8 in Baia Mare.Probleme engine check recent aparute la motor.Reprezentanta mi-au pus-o pe tester, dar nu au fost in stare sa interpreteze codul de eroare, si sa-mi repare masina(Siromex srl). Ca urmare initiativa prorie(internet si cunoscatori)pentru selfservice.Asa am dat peste un SCANNER-11 Daewoo nou cu conector 12 pini Manuale si cateva cutiute cu lamele de contact si codur din cifre si litere scrise pe ele(vreo 3-4 buc.) Ma costa 200 euro neg. Va rog sa ma lamuriti daca cunoasteti detalii despre:Scanner -11 Daewoo merita banii astia? se poate folosi si la alte marci decat daewoo(sau cu ce conditie?),cutiutele cu lamele(contacte sunt pentru modele woo in parte?se poate upgrada?conecta la pc?Daca il cumpar va ajut cu ce pot!!Cat de repede va rog! Link to comment
ovi_jer Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Merge numai pe cielo gl/gle,espero toate modele si matiz. De nubira/leganza nu stiu sa iti spun daca merge.Este primul tip de scaner facut pentru daewoo si nu acopera toate modelele.Pentru fiecare model de masina trebuie card/cartela introdus(a) in el.Nu suporta upgrade pentru toate modelele.Pretul este ok daca scanerul functioneaza bine si are toate cardurile. In legatura cu problema ta la masina ti-am dat PM si mail. Link to comment
sorincumasina Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Unde gasesc si eu mufa aldl Link to comment
adita Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Unde gasesc si eu mufa aldl as dori si eu schema de conectare ptr cielo euro 2 ,1.5 dohc si softul daca se poate merci anticipat Link to comment
tolin Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Cele 27 de pagini dinainte le-ai citit ? Link to comment
adita Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Salut sint membru nou si nu prea am habar de ce se intampla pe aici .As vrea sa stiu care schema e buna ptr euro2 1.5 dohc si ce soft. Merge schema de pe pagina 1 cu max232 si efilive v4? Link to comment
PVF Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 mi.sa stricat calculatorul (nubira 1) stie cineva se poate repara sau pe cineva care are de vanzare? merge in 2 cilindrii, iar la ceilalti doi nu vine curent la injectoare cred ca asta e de vina. multumesc Link to comment
tolin Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Iti trebuie forta de militian sa strici un ECM, verifica cablajul care duce la injectoare. PS cine a decis ca-i stricat ECM-ul ? Link to comment
PVF Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 e o poveste lunga dar in final am pus firele de la baterie invers a iesit un pic de fum si... am incercat cu altul si merge Link to comment
tolin Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 ECM-urile, deobicei, sunt protejate la conectarea inversa pe alimentare. Poate ti-o repara un electronist. Link to comment
lauamd Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Este posibil să fie arşi tranzistorii finali de comandă ai injectoarelor. Într-adevăr ar fi bine să găseşti un electronist priceput. Link to comment
ovi_jer Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Foarte ciudat.Era normal sa se arda altceva nu tocmai comanda injectoarelor. Link to comment
Recommended Posts