Jump to content

Conectare ECM

Recommended Posts

Teoretic este IEFI-S de cielo cu motor dohc

acum am primit raspunsul de la daewoo, citez:

-----------

Va informam ca autoturismul dvs a fost echipat cu ECM de tipul IEFI-6

Cu stima,

Cristi Badescu

Biru Consiliere Clienti

----------

nici nu stiu ce sa mai cred... sa fie al meu IEFI-6 si myaldl sa merga pe IEFI-S ?

Nu trebuie suntat nimic in mufa seriala TX,RX si GND sint suficienti.Cine vrea sa vada la treaba interfata si programul sa treaca pe la Grand Garage.

Nenea Nini, Grand Garage Auto e cumva pe langa autogara Militari? Si daca da, cam intre ce ore? Ca mi-s tare curios sa vaz si io povestea la lucru...Multam!

• 1 month later...

Salut!

Am o mica nelamurire. Uitandu-ma prin manualul de service la cielo, pe la pagina x, la conectarea scanner-ului la ECM, spune ceva de conectarea pinului B la masa, sau la pinul A (tot masa) pentru trecerea ECM-ului in modul DIAGNOSTIC. Este necesara chestia asta? Inca o intrebare, ce face pinul L, adica "date seriale de la TCM"?

Va multumesc pentru raspunsuri, si daca s-a mai discutat, va rog sa ma scuzati.

Prin strapul dintre A si B se pot citi codurile de eroare cu contactul pus prin martorul check de la motor.

Prin pinul L-date seriale de la TCM se poate scana modulul electronic al cutiei automate.

Salutari! Sunt proaspat membru.

detin un espero 1.8 in Baia Mare.Probleme engine check recent aparute la motor.Reprezentanta mi-au pus-o pe tester, dar nu au fost in stare sa interpreteze codul de eroare, si sa-mi repare masina(Siromex srl).

Ca urmare initiativa prorie(internet si cunoscatori)pentru selfservice.Asa am dat peste un SCANNER-11 Daewoo nou cu conector 12 pini Manuale si cateva cutiute cu lamele de contact si codur din cifre si litere scrise pe ele(vreo 3-4 buc.)

Ma costa 200 euro neg.

Va rog sa ma lamuriti daca cunoasteti detalii despre:Scanner -11 Daewoo merita banii astia? se poate folosi si la alte marci decat daewoo(sau cu ce conditie?),cutiutele cu lamele(contacte sunt pentru modele woo in parte?se poate upgrada?conecta la pc?Daca il cumpar va ajut cu ce pot!!Cat de repede va rog!

Merge numai pe cielo gl/gle,espero toate modele si matiz.

De nubira/leganza nu stiu sa iti spun daca merge.Este primul tip de scaner facut pentru daewoo si nu acopera toate modelele.Pentru fiecare model de masina trebuie card/cartela introdus(a) in el.Nu suporta upgrade pentru toate modelele.Pretul este ok daca scanerul functioneaza bine si are toate cardurile.

In legatura cu problema ta la masina ti-am dat PM si mail.

• 1 month later...
  • 3 months later...

mi.sa stricat calculatorul (nubira 1) stie cineva se poate repara sau pe cineva care are de vanzare?

merge in 2 cilindrii, iar la ceilalti doi nu vine curent la injectoare cred ca asta e de vina.

multumesc