jake Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Ok, 10x. Asta vroiam sa stiu. Inteleg de aici ca s-a reusit preluarea datelor din ECM la euro3. Link to comment
cip Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Salut! stie cineva ceva de scanrul asta (linkulde mai jos ) o merge la matiz e3 ? ce citeste? are cineva? autoscan .ro Link to comment
tolin Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 De ce mai pui intrebari, daca tot nu citesti ce se scrie ? Raspunsul il aveai doua posturi mai sus. Link to comment
cip Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 De ce mai pui intrebari, daca tot nu citesti ce se scrie ? Raspunsul il aveai doua posturi mai sus. tolin ce raspuns ca n-am vazut are cineva scaner ca cel din linkul pe care l-am atasat ma interesa daca a cumparat cineva si l-a testat eu cred ca am postat unde trebuie in plus linkul cred ca este util celor care cauta o solutie de conectare la ecm in conditii acceptabile atit ca pret cit si ca siguranta. Daca nu am fost inteles prima data vreau sa stiu daca a cumparat cineva un scaner sau interfata de conectare la calculator din romania si daca da sa ne spuna si noua de unde la ce pret si ce rezultate a avut. Link to comment
tolin Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Daca ai citit postul #575, atunci stii ce merge la Matiz euro3. Iar produsul acela nu este scaner, este un cititor si un stergator de coduri de eroare care stie toate protocoale OBD2 existente pana la ora actuala (nu fac decat sa traduc ce scrie pe site). Link to comment
jake Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Stie cineva vre-un link despre kw -urile de la Matiz E3 sau mai general procedura de initializare ? E init lent sau rapid, ISO8 ? Nu l-am pacalit cu nimic pina acum, softuri si interfete care merg ceas pe alte masini. Link to comment
jake Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Hai ca va mai intreb un singur lucru, si pe urma va las in pace . Merge ELM323 sa citesti Matiz E3 ? Da sau nu , fara amanunte. Link to comment
tolin Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Da, fara amanunte. Daca vrei, PM. Link to comment
OvidiuGVM Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Imi poate trimite cineva fisierul daewoo.exe in limba romana? mail to udrea@gmail.com Link to comment
OvidiuGVM Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 (edited) @ovi_jer atasamentul de mai sus contine un index.php, atit! Stie cineva daca softul PCMSCAN ver. 1.4.3merge pe Cielo/96?si daca da cu ce interfata? Edited March 8, 2007 by OvidiuGVM Link to comment
ovi_jer Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Schimba-i numele in ''dwm_ro.rar''. Nu merge cu nicio interfata softul acela la daewoo. Link to comment
JMu Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Ba da, Ovi, merge. Cel putin cu Matiz E3, teoretic si cu Matiz E2 si Cielo E3. Cu interfata Elm32x. Dar la Cielo din 96 sigur nu merge (ALDL) Link to comment
ovi_jer Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Elm32x merge numai pe modele OBD2(euro3-4) deci ce legatura are cu cielo din 1996 sau matiz E2? Link to comment
JMu Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 ...Nu merge cu nicio interfata softul acela la daewoo. Eu la asta am raspuns. La Daewoo, daca vorbim la modul general, merge daca daewoo-ul in cauza e Matiz sau Cielo e3. Am scris si de Matiz E2 din greseala, aveam impresia ca si ala e tot cu OBD2/KWP2000. Cu Cielo din 96 am zis si eu ca nu are nici o legatura. Link to comment
OvidiuGVM Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Multumesc ptr. raspunsuri @ovi_jer si@JMu Link to comment
ALiCE Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Dupa chinuri seculare am reusit sa ma conectez si eu la masina mea. (laptop -> wireless -> PC alimentat de la bricheta -> serial -> masina). Are cineva un XML pt. Efilive (full) pt. Cielo GLE? Ma intereseaza mai mult setarea parametrilor decat afisarea lor (turatie relanti, reset IAC, etc). Multzam. Link to comment
OvidiuGVM Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Salut NINI ! Am facut montajul de conectare a ECM-ului ,dar nu sunt sigur ca schema este corecta! Mai precis condensatorul din pinul 2 cred ca nu trebuie pus la plus-ul 5V.Daca a mai realizat cineva montajul , va rog postati pt ca mie nu mi-a mers. Link to comment
livium Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Salut. Daca te referi la montajul cu max232, pentru conectare la ECM-ul de cielo, schema e corecta. L-am facut si eu si a functionat foarte bine. Ai doar grija cum pui Rx si Tx de la mufa seriala, pentru ca eu le-am inversat prima oara. Nu se strica nimic, doar nu merge . Numai bine. Link to comment
tolin Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 ... Mai precis condensatorul din pinul 2 cred ca nu trebuie pus la plus-ul 5V ... Vezi specificatiile producatorului de chip. Cond-ul se leaga intre pinul 2 si pinul 16 (+5V). Link to comment
OvidiuGVM Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Ai avut dreaptate Livium . Era inversat Rx cu Tx.Acum merge !Multumesc mult! Link to comment
ALiCE Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Cine imi poate spune cum/cu ce pot seta turatia de relanti la un Cielo GLE la 850RPM in jur de 800RPM cat este acum? Nu de alta, dar vibreaza ca toate alea. Link to comment
OvidiuGVM Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Am reusit azi sa cuplez la ECM interfata data de NINI si softul MyALDLde la Tyranus dar ceva nu e in regula.Atasez o imagine sa va uitati si sa va dati cu parerea.Mentionez ca am folosit calculatorul din casa(stau la parter)si am folosit 3 fire de vreo 5m lungime ca sa cuplez montajul cu ECM-ul. Link to comment
valiman Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Pentru Cielo, alege din lista ESPERO. Mie asa imi functioneaza programul. Link to comment
OvidiuGVM Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Thankx Valiman, dar as vrea sa stiu daca trebuie cumva ecranate firele sau montajul(interfata).Cu softul ala de DOS (daewoo.exe) chiar daca nu e cuplat la ECM imi indica niste parametrii aleatorii. Link to comment
Recommended Posts