Jump to content

Intalnirea Posesorilor De Nubira

Recommended Posts

Nu vreti sa ne intalnim, asa ca de sfarsit de vara si noi?

Pe toate forumurile toti se aduna, aici nimic...

Pana si trabantistii au forum, club si se aduna...

Ce spuneti?

initial as vrea sa vad daca sunt intersati de un astfel de eveniment.

o data nu as putea sa o hotarasc de unul singur ci impreuna cu cei care doresc organizarea intalnirii(daca vor fi...)

acum scopul e o intalnire a posesorilor de nubira, nu de gm/daewoo, in bucuresti... daca e interes, putem propune asta si la sectiunea cu intalniri nationale ;)

Nubira nu e gm daewoo inteleg. Foarte interesant. Sunt convins ca cei cu nubire vor veni in masa avand avand in vedere exclusivitatea evenimentului =))

Oricum, esti binevenit joi seara unde va fi prezenta cel putin o nubira 2.

Edited by Dj_Dark

nu este nevoie sa fii ironic... de ce as propune ceva ce deja exista si functioneaza: intalnire gm/daewoo...

am vazut niste filmulete cu club cielo si m-am gandit de ce nu si nubira?

@Mircea: Sa zicem ca partea mai "buna" a ramas :) Pe langa cei care sunt si aici, mai sunt cativa la intalniri care nu intra prea mult pe forumuri.

@catapkz: acel club exista (sau cel putin a existat, din punctul meu de vedere), e normal sa existe si intalniri dedicate clubului. Club nubira nu cred sa existe, deci slabe sansele sa se tina intalniri doar intre nubiristi. Ideea e ca noi, cei cu Cielo din Bucuresti (ca sa nu mai fac reclama), ne-am gandit sa facem intalnirea saptamanala in acelasi timp cu cea a colegilor de aici, de pe gmclub, tocmai pt a exista o "uniune". Mai ales ca unii dintre noi, initial am fost membrii aici si la intalnirile acestui forum am venit la inceput.

Ironia mea fina era din alt motiv

Mai pe romaneste noi ne chinuim sa ne strangem 6 masini daewoo de toate natiile joia, daramite o singura marca.

Intre timp se pare ca masinile daewoo au ajuns pe mainie unor oameni care din motive mai mult sau mai putin intelese nu prea agreeaza(sau nu pot participa la) aceste intalniri.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...