Nu_stiu_totul Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Am deschis porbagajul din telecomanda si am uitat de el. Am plecat si in bord nu mi-a semnalizat usa deschisa. Am vazut porbagajul deschis in oglinda ... Deci Aveo LT are semnalizare in bord de porbagaj deschis sau al meu e defect? Link to comment
codeman Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Pai portbagajul nu e usa. Nu, Aveo nu are asa ceva Link to comment
Viktor Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 De drept si aia e usa, capac are ... comodul. De nu exista se poate monta simplu si foarte usor. Ca ideie, dupa ce mi sa mulat o capota pe parbriz ( asta cind te increzi in altcineva ca a inchis capota corect) am invatat o lectie, martor capota deschisa iar capota o inchid cu mina mea. Link to comment
nluncasu Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Inteleg ca,capota n-a fost inchisa corect,dar siguranta unde era?Mai degraba decat sistem de semnalizare,cred ca trebuie un control competent al sistemului de asigurare al capotei. Link to comment
Viktor Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Siguranta nu a functionat corespunzator, masina abia luata fiind, nu mi-au ajuns gherutele pina la sigutanta (ramasa intredeschisa). Dupa aprox. 5 km am ramas pe intuneric. Dupa incident, toate ragaliile au fost verificate si nu imi trece masina pe mina a carei capota sa o deschid si sa nu-i verific minunea de siguranta. Asta nu inseamna ca trebue sa il copiem pe Mr. Bean (lacatele, lanturele ...) insa nitica atentie se cere. Link to comment
rich1974 Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 mie mi-a ramas odata portbagajul deschis si lampa mi-a consumat bateria. Link to comment
Recommended Posts