big2shae Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Am ajuns si noi bine, dupa ce am debarcat la 22 fix membrul feroviar. Loc a fost si mai era, am locuit in apropiere singuri intr-un apartament bicameral, la curte! Pacat ca n-ati oprit in sinaia sa vedeti expozitia de trenuri in miniatura. Link to comment
laurentziu83 Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Da, Ileana, se aude ! ...dar cui ii pasa? )"> Link to comment
Ami Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Ajuns si eu cu bine dupa ce am debarcat Camelia la domitzil... Ma bucur ca ma reusit sa mai facem una mica de toamna. Menstiuni speciale: m-am bucurat sa ii revad pe cei...trei xenoni. Mi-era dor de povestile viitorului tatic care au marcat cu plus, cel putin din punctul meu de vedere, o seara de vineri cam...ploioasa. Multumesc lui Draco, Moldovenilor mititiei, lui Laur si Cameliei pentru o zi de sambata inedita si copilaroasa, plina de miscare si rasete. Unde mai pui ca m-am urcat intr-un tren pentru primaoara in 6 ani... Nota 10 pentru cazare, conditii super, gazde amabile, apartament cu doua camere, minisufragerie si jacuzzi, inclusiv canute, pliculete de ness si zahar in camera. Bucatarie dotata corespunzator. Este o locatie de retinut! Iar expozitia de trenulete in miniatura din gara din Sinaia face toti banii! Daca aveti drum prin zona, nu o evitati! Promit ca maine revin cu poze. Link to comment
Ami Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Cu scuze pentru postarile consecutive, cateva impresii foto... Masinutele noastre cele dragi... La masa la blanita...cunoscatorii stie... Sa curga sampania! Sau farmecul glasului rotilor de tren in varianta dwcc... dimineti de amiaza dwcc mascota intalnirii... Expozitia de trenulete in miniatura din Gara Sinaia, un univers liliputan. Suntem fani! Simbolul solidaritatii daewooisto-feroviare... 1 Link to comment
Recommended Posts