big2shae Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Hai ca-i frumos afara, ne vedem? Link to comment
Geo_ZGA Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Prezent si eu, pe la 19.30-20 cred ca ajung. Fara planuri de surubareala, doar un reglaj de faruri Link to comment
Petrica_CBD Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 in sfarsit am din nou cont...de data asta cu noul nr de la masina...am trecut de la petricaptk la petrica_cbd...ma bucur ca am apucat sa cunosc cativa oameni de pe aici care m-au facut sa imi refac cont pe acest forum...le multumesc tuturor...iar intalnirea de joi a fost una super...poze cu marea stikarime nu pune nimeni Link to comment
Alzheimer Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Am uitat camera acasa la 1100 ) Sa vedem pozeleeeee !!! Link to comment
Ami Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 La cererea publicului, selectiuni foto din operatiunea "colentarea in masa". Scuzati calitatea pozelor, nu am avut la noi unelte foto corespunzatoare... "Avem autocolante, oferta speciala pentru cei interesati..." "Ce autocolante sunt astea, ca io nu le stiu..." "E un pic de munca..." "...dar merita!" "DJ Dark munceste..." "...masina o pateste " "Bine, bine, ma brand-uiesc si eu..." "SI...voila!" Acestea fiind aratate, sa va mearga masinile bine si sa va poarte noroc "marca" Daewooclub.ro! Link to comment
Petrica_CBD Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 saru mana Ami...o adevarata Lady ca intotdeauna...ce fatza am in poza aia...am inceput cu un sticker pe luneta si am terminat cu stickerele pe suportii de nr...oricum daca nu ma "branduiam" de buna voie cu mana mea...ma branduiau altii de pe acolo...stiu ei care ....stiu pe unu cu Espero care avea chiar paravanturi branduite(power by "Denis") Link to comment
Alezz Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Ce frumos tot 'babele' sunt baza . Link to comment
Recommended Posts