Petrica_CBD Posted December 18, 2013 Author Share Posted December 18, 2013 Costi nu ai incercat ce trebuie....+ ca tu nu ai scos "ciupercile" 1 Link to comment
Petrica_CBD Posted January 4, 2014 Author Share Posted January 4, 2014 Si primul post pe anul asta...azi am scos si eu masina la o plimbare(mai in "forta" sa o dezmortesc)....Cielo este ca vinul...cu cat este mai batran cu atat este mai bun 2 Link to comment
Petrica_CBD Posted February 18, 2014 Author Share Posted February 18, 2014 SI daca tot a fost ziua mea...am primit cadou ce mi-am dorit...scut metalic dedicat Daewoo Cielo abia astept sa-l montez sambata,in rest masina se prezinta bine dupa mica iarna ce a trecut(sa speram ca vine primavara...avand in vedere temperatura de afara)...am renuntat la eleron(achizitionand o capota spate cu un eleron finut montat de fabrica) urmeaza sa o vopsesc si sa o montez...am vandut boxele spate si urmeaza sa achizitionez unele noi Link to comment
Costi VLN Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Pana sa intru in iarna cu masina coborata eram contra montarii acestui scut,insa acum dupa cum am trecut prin namaeti unde am atins zilnic burta masinii,e chiar indicat.Hai cu el pe masina. Link to comment
Petrica_CBD Posted February 28, 2014 Author Share Posted February 28, 2014 sa mai sterg putin praful pe aici..masina a primit o noua capota portbagaj de Nexia cu eleron de fabrica proaspat vopsita Link to comment
Petrica_CBD Posted March 16, 2014 Author Share Posted March 16, 2014 (edited) Si scutul metalic isi face treaba cu brio...merita toti banii...masina a trecut la "tinuta" de vara cu jante BBS R15,prelungire bara fata Renault Laguna..grila radiator fara emblema...colantata in imitatie carbon 3D...in rest nimic de reprosat...urmeaza o surioara pentru ea...ea insa va ramane in continuare ...nu se va vinde...ramane preferata familiei Adaug si o poza noua cu surioara sa VLN-ul...o "ard" impreuna ca babele... Edited March 16, 2014 by Petrica_CBD 1 Link to comment
Petrica_CBD Posted April 14, 2014 Author Share Posted April 14, 2014 Avand in vedere ultimul post...am gasit prin "arhiva" personala poza asta...pe vremea cand faceam "offroad" cu Cielo impreuna cu Velican 1 Link to comment
ches Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Mai potrivita garda din poza asta pentru drumurile patriei :p Link to comment
Petrica_CBD Posted August 17, 2014 Author Share Posted August 17, 2014 Sa mai sterg putin "praful" pe aici...scufita s-a tot plimbat in ultimul timp...luna trecuta a facut vreo 1200 de km in concediu(a mai iesit si ea din Romania cu ocazia concediului...a ajuns pe meleaguri bulgaresti)....a primit incarcare cu freon(nu mai primise de 4 ani si deja se simtea lipsa)...s-a rezolvat cu rugina pe la aripile spate,praguri si rame partbriz/luneta(am tratat cu feruginol,zinc,grund si vopsea)...urmeaza sa intre la vopsit(ia venit vremea in sfarsit)....in acest weekend(de fapt mai exact de vineri) s-a intalnit cu o parte din surorile ei din Club Cielo(vreo 25 mare parte din membri au cont si aici)la Intalnirea Nationala Daewoo Cielo Club Romania 2014 ce a avut loc la Sarata Monteoru...in rest toate bune Link to comment
robertz Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 petrica da pe gsp ) te salut maiestre Link to comment
Petrica_CBD Posted September 14, 2014 Author Share Posted September 14, 2014 Salut Robert...bine te-am gasit si aici....cu ocazia asta...mai sterg si eu praful pe aici...scufitza si-a mai "tras" un rand de incaltari tot pe 15...or sa intre in lucru... Link to comment
robertz Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 nu e rau,sa vedem produsul finit Link to comment
Petrica_CBD Posted December 10, 2014 Author Share Posted December 10, 2014 Baba la a2a tinerete...a renascut dupa aproape 20 de ani... 1 Link to comment
Alex23 Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Foarte bine arata, felicitari. Sper ca ii vei monta si bavetele de noroi. Link to comment
Petrica_CBD Posted December 11, 2014 Author Share Posted December 11, 2014 Urmeaza...nu e finalizata Link to comment
Petrica_CBD Posted April 24, 2015 Author Share Posted April 24, 2015 (edited) Baba mea a trecut la o noua viata(a primit un motor 1.5 16v cu delcou... luat de pe o Nexia adusa din Germania cu 80000 km la bord),faruri cu lupa si sticla clara(sa vedem si noi ceva noaptea pe drum) in rest benzina si talpa Edited April 24, 2015 by Petrica_CBD Link to comment
Petrica_CBD Posted September 18, 2015 Author Share Posted September 18, 2015 Babutza inca exista...chiar daca am neglijat-o in ultimul timp...se tine bine...cateva poze de la intalnirea nationala(Daewoo Cielo Club Romania...DCCR ) de anul acesta cu surorile ei 1 Link to comment
robertz Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 sa ne traiesti Petea , cat mai multe intalniri de acest gen Link to comment
Petrica_CBD Posted December 7, 2016 Author Share Posted December 7, 2016 (edited) Sa mai 'stergem putin praful pe aici', baba inca traieste. Dupa cei 22 de ani de viata inca se tine bine,pregatindui-se pentru la primavara o revigorare generala. Edited December 7, 2016 by Petrica_CBD Link to comment
CFL Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Arata bine babuta!Si cata verdeata in decembrie,parca ar fi in Rai! Link to comment
Petrica_CBD Posted March 21, 2017 Author Share Posted March 21, 2017 Babuta a plecat in seara aceasta de la mine...dupa cei 10 ani petrecuti impreuna,cu bune, cu rele...se poate inchide . Multumesc. Link to comment
Recommended Posts