Jump to content

Mp3 Player Portabil

Recommended Posts

Io am un MiniDisc, am uitat modelul, si un player AudioPhase. Acesta din urma functioneaza EXACT 3secunde cu un set de 777 =)) Primul e chiar nesimtit. Consuma foarte foarte putin.

Io am un iRiver, 20 GB hard disk :> , 16 h cu o incarcare. Merge super il folosesc cind merg la voiaje lungi (tren, autocar, avion). Am mai avut unu cu disk, da' a cedat fizic cind l-am bagat la 9 V inloc de 3 V =))

Edited by hitman

Eu am buzunarul mai mare si gol asa ca m-am multumit cu o pocitanie de Watson cu CD (si MP3, mda)luata de la Metro cu 2M. Are chiar si valiza lui facuta dintr-un portofel de 20CD din care am scos husele si l-am capitonat cu burete de la ambalajele de carduri PC.

Creative Muvo NX 256MB - cand cu melodii cand cu fisiere la/de la scoala/servici. Asta dupa ce anterior am avut un Muvo cu 128 care dupa un an de zile s-a paradit, pur si simplu puteai sa citesti de pe el, dar dupa ce incercai sa stergi/editezi fisiere si il scoteai revenea tot la ce era original pe el (aparent un defect al memoriei flash).

Ma tenteaza un Muvo TX cu 512MB + FM. De fapt as fi vrut de 1GB + FM, dar nu au scos versiunea de 1GB si cu FM.

E nice ca merge si ca flash-disk.

Am un MP3 player Jazz Piper Desk cu radio,reportofon, agenda telefonica si bineinteles player mp3. Singurul inconvenient fiind ca are doar 64 mega (il am din noiembrie 2001), dar are loc pentru card Smart Media, insa la cat de mult il folosesc, imi ajung aia 64 mega. Si mai am un Cd-Player Sony pe care l-am luat acum vre-o 2 ani sa ascult la el cat timp am fost in grecia.

Nu, nu ştiu WMA/OGG, şi nici nu au radio. Cui îi pasă ? :P

iPodul de 20 are 5.6 uncii, adică ... 158.757329 grame :)

Eu am un brand mai putin cunoscut, Mercury ( se gaseste prin Carrefour ) 256 MB + FM, display cu lumina verde, are loc si pt un card SD, e ok si relativ ieftin, mi-ar placea un iPOD ce e drept insa e cam expensive pentru cata muzica ascult eu in casti

Edited by tarabostes