alexinno Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Salut! Stie cineva daca drumul dintre Cheia si Mt. Rosu (de la DN in sus) a fost reparat sau a ramas tot cu cratere? Tnx! Link to comment
sebian Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 (edited) E jale, eu cu Santa FE nu am reusit sa urc de la Cheia Uite o poza, sa iti dai seama cam in ce hal s-a macinat drumul pe serpentinele de la Cheia...si ce vezi acolo e zona ok, fara sleauri de juma de metru Edited October 3, 2012 by Sebian Link to comment
alexinno Posted October 3, 2012 Author Share Posted October 3, 2012 Tnx! Apropo, mai primesti inscrieri pentru club? As fi avut cateva persoane pe lista... Link to comment
laurentziu83 Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Este bombardat intr-adevar, dar se poate urca cu masina. Eu l-am urcat cu Megane-ul acum o saptamana si jumatate, ce-i drept cu a 1-a, iar la coborare la fel, 1-a in frana de motor si n-am atins masina pe nicaieri, dar am mers destul de atent. Masina mea nu apare in poza, dar apar altele, ca sa-ti faci o idee. Link to comment
sebian Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Voi vorbiti de zona DN-Muntele Rosu, acum am vazut. Poza pusa de mine e la iesire din Cheia spre DN Link to comment
Recommended Posts