IONUT 23 Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Va salut colegi!!!Nu am postat de ceva timp,dar am revenit...mi-am luat un Matiz,am fabricatie iunie 2006,47000 km,de la unic proprieta,revizii la zi,roti vara/iarna,pret 1800 euro,fara probleme,dar care va promit ca odata cu trecerea timpului va primi imbunatatiri ce va vor placea si interesa.Va pun pozele din anunt ca nu am reusit inca sa fac altele. Link to comment
big2shae Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Sa-l stapanesti sanatos! Simpatic. Are cumva portiera stanga revopsita? In rest daca km sunt reali e nou nout! Link to comment
IONUT 23 Posted November 9, 2012 Author Share Posted November 9, 2012 Nu are nici un element revopsit...e ca in prima zi.Probabil de la lumina au iesit pozele asa.Am spalat-o si m-am uitat atent la el ud fiind si in soare si arata bine.Multumesc frumos!! Link to comment
IONUT 23 Posted November 27, 2012 Author Share Posted November 27, 2012 Si a venit vremea modificarilor si adaugirilor...paze cu babalaul: Link to comment
Costi VLN Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 FeIicitari pt alegere,mi place curatenia,bv. Link to comment
IONUT 23 Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 Saru'mana!!!Multumesc pentru aprecieri! Link to comment
adrian_r5 Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Ce diuze ai pus la stropitoare ? Link to comment
IONUT 23 Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 De Cielo-24 ron/setul Link to comment
adrian_r5 Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 S-au potrivit sau a trebuit sa mai modifici cite ceva ? Link to comment
IONUT 23 Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 Am mai marit un pic gaurile...10 min de munca dar face toti bani si deranjul Link to comment
IONUT 23 Posted December 8, 2012 Author Share Posted December 8, 2012 Zilele trecute Maty a primit un mmodul de inchidere cu telecomanda,cu ocazia asta reusind sa-i rezolv deschiderea portbagajului din buton,din telecomanda si din cheie(faza cu pilitul acelei piese de legatura dintre butuc si yala),acum totul mergand ca la carte.Aaaa...am uitat am schimbat numerele cu cele vechi,CT11KTC..acum Maty devenind al meu si in acte..sunt proprietar,totodata bucurandu-ma nespus de tare ca am revenit in familia Daewoo.. Link to comment
ches Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Foarte frumos, schimbari facute curat si cu bun gust! Intrebare: ce este butonul acela negru de sub butonul de modificare a pozitiilor farurilor? Link to comment
Shift1 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Intrebare: ce este butonul acela negru de sub butonul de modificare a pozitiilor farurilor? Temporizator stergatoare Link to comment
IONUT 23 Posted December 10, 2012 Author Share Posted December 10, 2012 Cel mic este pentru deschiderea portbagajului iar cel mare temporizare stergatoare...multumesc pentru aprecieri!! "> Link to comment
IONUT 23 Posted January 20, 2013 Author Share Posted January 20, 2013 (edited) Zilele trecute am schimbat uleiul cu Castrol Magnatec 5w30,filtre aer,benzina si ulei Mann si bujii NGK.Dupa schimbare ulei care era negru,filtre ulei si aer,filtru benzina care era cel original,bujii care erau cele originale si negre,schimbare PCV,curatare IAC si corp acceleratie,reset ecm si idle learn Maty a prins viata...e criminal cat de frumos poate sa mearga!!! In viitorul apropiat trebuie sa schimb,flansele amortizoarelor,bratele,bucsile barii stabilizatoare si culisele etrierilor..si cam gata..e ca noua. Edited January 20, 2013 by IONUT 23 Link to comment
Recommended Posts