Jump to content

Vand Diverse Piese Sh Daewoo Matiz

Recommended Posts

Vand urmatoarele piese pt Daewoo Matiz ramase in urma unui upgrade:

1. Bord Daewoo Matiz echipat cu conductele de aerisire, aeratoarele laterale, priza 12V, suport scrumiera, torpedo. Bordul este in stare buna (nu e crapat, nu are zgarieturi, dar este decolorat - vezi poze). Pretul pt bordul complet este de 100RON.

Se poate vinde si pe bucati, astfel:

- coaja bord cu suport scrumiera - 50RON

- tubulatura ventilatie - 20RON

- aerator stanga - 15RON

- aerator dreapta - 15RON

- priza 12V - 10RON

- torpedo - 20RON

post-4287-0-43345600-1353065548_thumb.jpg post-4287-0-62233700-1353066376_thumb.jpg post-4287-0-72135900-1353066384_thumb.jpg

2. Consola centrala Matiz cu geamuri electrice (are si butoanele pt geamuri electrice) pentru masina cu volan pe dreapta (merge si pt masinile cu volan pe stanga, dar trebuie decupata putin ca sa nu incomodeze apasarea pedalei de acceleratie - pret 25RON.

post-4287-0-31179000-1353066391_thumb.jpg

Salut, ala e pe Matizul meu, am scos airbagul pasagerului la vanzare separat :p . Si da, m-iam luat Matiz ;) . Ii fac topic dupa ce termin restaurarea, macar cat pot face pana in iarna...

• 3 weeks later...

Am dezmembrat bordul de tot, practic acum coaja bordului e complet separata, restul incepand de la cleme pana la torpedo si conducte de aerisire sunt puse bine, la cutie.

Consola centrala fara butoane va ajunge (candva :) ) la raven84.

Pretul pt coaja bordului este 25RON cu mentiunea ca cel care il doreste trebuie sa vina pana la mine, zona Auchan Titan.

Restul preturilor sunt:

- suport scrumiera - 5RON
- tubulatura ventilatie - 20RON
- aerator stanga - 15RON
- aerator dreapta - 15RON
- priza 12V - 10RON
- torpedo cu balamale si inchizatoare + prinderea de pe bord si zavorul - 25RON

- butoane deschidere geamuri (functionale, dar decolorate de la uzura) - 25RON

- plasticele de la dezaburire parbriz - 10ron amandoua (la unul am rupt o clema, dar am vazut ca sta in continuare prins bine)

Edited by ches
  • 1 month later...

Daca aveti nevoie de ceva din lista de mai sus, putem face si diverse schimburi - fise bujii, capac delco, garnituri etc. Prioritare ar fi chederele de pe usile fata de la Matiz care la mine sunt rascoapte.

Coaja bordului e gratis pt cine are nevoie de ea, altfel in maxim o luna o duc la gunoi pt ca ocupa prea mult spatiu.

Numai bine!

Edited by ches