ches Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Vand urmatoarele piese pt Daewoo Matiz ramase in urma unui upgrade: 1. Bord Daewoo Matiz echipat cu conductele de aerisire, aeratoarele laterale, priza 12V, suport scrumiera, torpedo. Bordul este in stare buna (nu e crapat, nu are zgarieturi, dar este decolorat - vezi poze). Pretul pt bordul complet este de 100RON. Se poate vinde si pe bucati, astfel: - coaja bord cu suport scrumiera - 50RON - tubulatura ventilatie - 20RON - aerator stanga - 15RON - aerator dreapta - 15RON - priza 12V - 10RON - torpedo - 20RON 2. Consola centrala Matiz cu geamuri electrice (are si butoanele pt geamuri electrice) pentru masina cu volan pe dreapta (merge si pt masinile cu volan pe stanga, dar trebuie decupata putin ca sa nu incomodeze apasarea pedalei de acceleratie - pret 25RON. Contact: Aici, PM sau vali.chesaru@gmail.com Link to comment
augustinionut Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Nenea, da' capacu' ala fals airbag pasager unde-i? Ca-s interesat. Link to comment
ches Posted November 17, 2012 Author Share Posted November 17, 2012 Salut, ala e pe Matizul meu, am scos airbagul pasagerului la vanzare separat :p . Si da, m-iam luat Matiz . Ii fac topic dupa ce termin restaurarea, macar cat pot face pana in iarna... Link to comment
augustinionut Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 A...era airbag dedevaratelea... ("> Link to comment
ches Posted December 4, 2012 Author Share Posted December 4, 2012 (edited) Am dezmembrat bordul de tot, practic acum coaja bordului e complet separata, restul incepand de la cleme pana la torpedo si conducte de aerisire sunt puse bine, la cutie. Consola centrala fara butoane va ajunge (candva ) la raven84. Pretul pt coaja bordului este 25RON cu mentiunea ca cel care il doreste trebuie sa vina pana la mine, zona Auchan Titan. Restul preturilor sunt: - suport scrumiera - 5RON- tubulatura ventilatie - 20RON- aerator stanga - 15RON- aerator dreapta - 15RON- priza 12V - 10RON- torpedo cu balamale si inchizatoare + prinderea de pe bord si zavorul - 25RON - butoane deschidere geamuri (functionale, dar decolorate de la uzura) - 25RON - plasticele de la dezaburire parbriz - 10ron amandoua (la unul am rupt o clema, dar am vazut ca sta in continuare prins bine) Edited December 4, 2012 by ches Link to comment
ches Posted January 28, 2013 Author Share Posted January 28, 2013 (edited) Daca aveti nevoie de ceva din lista de mai sus, putem face si diverse schimburi - fise bujii, capac delco, garnituri etc. Prioritare ar fi chederele de pe usile fata de la Matiz care la mine sunt rascoapte. Coaja bordului e gratis pt cine are nevoie de ea, altfel in maxim o luna o duc la gunoi pt ca ocupa prea mult spatiu. Numai bine! Edited January 28, 2013 by ches Link to comment
ches Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 La cererea lui dev.radika69 am pus cateva poze detaliate cu coaja de bord: Link to comment
Recommended Posts