adimfx Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Opel, prin intermediul celui mai mic model al sau, ADAM, are curajul sa scrie reteta dupa care vor fi construite masinile mici si “fashion” de acum inainte. Ca orice reteta noua, nu toate ingredientele sunt dozate asa cum trebuie, insa chiar si asa rezultatul te face sa te lingi pe degete. Fie ca esti barbat sau femeie, tanar sau batran, homosexual, om de afaceri sau student, poti fi sigur ca exista un ADAM si pentru tine. Teoretic exista o sansa la 30.000 sa intalnesti doua masini Opel ADAM la fel. Dar haideti sa vedem cum se comporta unul dintre ele. video HD, testul complet si galerie foto pe 0-100.ro Link to comment
Pepinno Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 o petarda de masina...exagerat de scumpa...undeva in jur de 12000 euro baza...asta este o masina la care pretul de sh la un an de zile va fi la jumatate din valoarea ei...vezi exemple precum smart : fiat 500 : citroen c1 : ..etc Link to comment
andreib Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Un fiat 500 fara stil, fara estetica si cu o fata de cayenne in miniatura. O masina absolut trista. Link to comment
Tommy Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 James blond l-a speriat pe mini cooper in treapta a 5-a, unde trage tare, mai putin cica in 2-3-4. WoW Link to comment
Alezz Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Nici cocosul nu-i gaina nici Fiatul nu-i masina, asta e globalizarea, aceeasi marie cu alta palarie. Pe Fiat 500 l-am numit fashion accessory, nici asta nu e departe . Link to comment
andreib Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 (edited) Ai aflat asta cu fiatu' cand ai sticat pozele de la clubfiat cu cielo tau? Clar un fiat 500 e 90% frumusete, coolness si fashion, dar e f fain asa cum e. Adam asta nu e frumos, nu e deosebit si cred ca va fi uncool... Edited November 28, 2012 by andreib Link to comment
Tommy Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Clar un fiat 500 e 90% frumusete, coolness si fashion, dar e f fain asa cum e. Nu pot decat sa ma simt teribil de lipsit de gust, uncool si demodat ) Link to comment
andreib Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Poti sa te simti mascul bre, e o masina adresata celor cu estrogen prin vene. Link to comment
Tommy Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Adica gay-lor si pitipoancelor de mall? Sau invers. La banii aia iei un focus cinstit sau chiar un golf si nu te imbeti cu apa rece ca ai luat masina... fashion. Link to comment
Alezz Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 (edited) Sandero e de 2 ori mai bun decat puscaria aia de Opel/Fiat, sac. Edited November 28, 2012 by Alezz Link to comment
andreib Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 (edited) Piata auto nu este dominata de decizii rationale. Daca ar fi nu ar fi strazile pline de hardughii de SUV-uri. 500'le e o masina clar targetata catre femei pentru care estetica este unul dintre elementele principale in alegerea unei masini. Mie imi place: e frumoasa, are personalitate (nu o confunzi cu un focus/pejo/citroen/golf etc) si e o aparitie faina in mediul urban. Tocmai elementele astea lipsesc la Adam si de aia nu cred ca e mare fas. De ce ti-ai lua un Adam si nu un spark sau un twingo care sunt mult mai ieftine? @Alezz: mai buna pt ce? Daca e mai practica? Bineinteles... Are un raport pret/dotari mai bun? Probabil. Problema este ca sandero nu e decat un mijloc de transport din A in B, no thrills, no passion, no beauty. Edited November 28, 2012 by andreib Link to comment
Pepinno Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 (edited) Bre Tommy cred ca ti-ar surade una pe post de roata de rezerva... ).....Cica ar avea motorul de pe ford fiesta 2011...1.25cc Cosuma de rupe...8-9 urban Edited November 28, 2012 by Pepinno Link to comment
Tommy Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 (edited) In anii 30 se faceau masini impecabil aerodinamic, cu 3 axe cu came, cu 2 compresoare, se scoteau peste 400 de cai din 3 litri. Si dupa 70-80 de ani astia vin sa ne prosteasca cu pocnitori cu motoare de motocositoare care abia se misca la semafor, dar au 30 de mii de combinatii de culori interior si exterior si nume ridicole. In loc de putere ne vand gogosi, in loc de siguranta ne vand gadgeturi pentru homosexuali. Ce pana mea e thrill, passion si beauty la ragaliile astea minuscule ce le conduci din porcbagaj? Dream on, marketingul lucreaza pentru voi. Edited November 28, 2012 by Tommy Link to comment
VAXXi Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Nu mai poti sa faci de mult ce se facea pe vremuri. De ce ? norme de poluare, norme de siguranta, cerinte UE (sa aiba ABS si ESP ca sa nu moara contribuabilii), consum mic, "maximizarea profitului actionarilor", etc. Deja masinile cam seamana intre ele flagrant de mult, si la motoare, si la aspect, si la interior, si la performante/consum ... tre' sa incerce sa se distanteze cumva de restu' turmei. Link to comment
Englishman Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 (edited) adica gay-lor si pitipoancelor de mall? Sau invers. La banii aia iei un focus cinstit sau chiar un golf si nu te imbeti cu apa rece ca ai luat masina... fashion. Aoleu ! Adica cat costa cutiuta, ca nu am avut curiozitatea de a ma interesa? P.S Eh, sunt convins ca Tommy a fost retoric in regretele exprimate care sunt de fapt ale noastre, ale tuturor. In curand vom calari masini de 0.25 litri, urmand trendul, le vom pune bretele si le vom lua seara in casa. Edited November 28, 2012 by Englishman Link to comment
andreib Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Cine isi cumpara un 500, mini sau beetle in 95% din cazuri does not give a fuck about performance. Va faceti ca nu intelegti dar este evidenta motivatia unui cumparator de astfel de masini, este normala si previzibila. Masina de mult nu mai e o suma de specificatii sau un simplu mijloc de transport. Link to comment
Brainiac Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Sa stii ca la cate Cooper S (si chiar JCW) si 500 Abarth am vazut in ultima vreme...tind sa te contrazic putin OK, nu stiu care-i treaba cu Adam ala, sincer sa fiu nici nu prea ma intereseaza, insa la masinutele astea mici, versiunile asa-zis sportive pot fi destul de interesante din multe puncte de vedere. Au manevrabilitate buna, consumuri si performante decente, taxe rezonabile. Link to comment
Salex Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 In ciuda parerilor voastre, eu cred ca va prinde destul de bine la public. Sigur, nu va fi un "hit" precum Loganul insa cred ca vor fi multi amatori (si amatoare, desigur . Link to comment
Tommy Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 (edited) Intru la pariu ca nu. Poti pune bookmark ) Nici de 500 nu s-au umplut strazile si nici de alte aratanii gen opel tigra. Oricum, trebuie sa ai nu foarte mult creier sa dai de 4 ori pe un matiz mai stilizat. http://www.automarket.ro/stiri/top-10-mrci-i-modele-auto-v-42795.html http://www.automarket.ro/stiri/analiza-cele-mai-vandute-masini-din-lume-in-2011-42714.html Edited November 29, 2012 by Tommy Link to comment
Brainiac Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Hai bre Florine, ca daca ar fi sa ne cumparam doar ce apare in topurile alea am conduce toti Golfuri si Octavii gri, TDI, echipate "corect", cu o tinuta de drum "corecta", achizitionate la pretul "corect", cu valoarea de revnzare...ai ghicit, "corecta". Spune tu sincer? In ce masina ti s-ar parea ca arata mai bine o gagica misto? Intr-o Octavia Tour bej sau intr-un Fiat 500 rosu? Link to comment
VAXXi Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Exact. Am vrut si eu sa inchiriez un 500 la vreun an dupa ce aparuse, prin Belgia... erau date toate Link to comment
Tommy Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Spune tu sincer? In ce masina ti s-ar parea ca arata mai bine o gagica misto? Intr-o Octavia Tour bej sau intr-un Fiat 500 rosu? Intr-un 3er coupe ) Link to comment
andreib Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 (edited) Neah, dintr-un sandero bleumarin ca e mai practic. Eventual sa semene fata cu sandero si totul e perfect! Edited November 29, 2012 by andreib Link to comment
adimfx Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 Salutare tuturor si La Multi Ani! James blond l-a speriat pe mini cooper in treapta a 5-a, unde trage tare, mai putin cica in 2-3-4. WoW Asta este o chestiune Opel. Nu trage mai tare intr-a 5-a decat intr-a 3-a, insa masina se simte mai vioaie in treapta maxima fata de cele doua anterioare RAPORTAT la ce ar trebui sa insemne acele trepte la orice masina normala. Treapta mai mica pentru demaraj, treapta mai mare pentru consum redus/croaziera. Asta e, Opel e un pic in urma la motorizari si transmisii fata de rivalii directi. Ca masina in sine, MINI Cooper e superior din toate punctele de vedere. Insa nu are atat de multe posibilitati de personalizare. Hai bre Florine, ca daca ar fi sa ne cumparam doar ce apare in topurile alea am conduce toti Golfuri si Octavii gri, TDI, echipate "corect", cu o tinuta de drum "corecta", achizitionate la pretul "corect", cu valoarea de revnzare...ai ghicit, "corecta". Spune tu sincer? In ce masina ti s-ar parea ca arata mai bine o gagica misto? Intr-o Octavia Tour bej sau intr-un Fiat 500 rosu? Mi-a placut comentariul tau. Bine punctat! Intr-un 3er coupe ) O replica excelenta! Adrian M. Link to comment
Recommended Posts