Satori Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Ce semnalizatoare drepte, nene? Cate becuri ai? 2 => Jedi Si, pentru mai multa siguranta, daca blocul farurilor nu include si semnalizarea, atunci e jedi. Daca include ai 2005. Si, nu pot sa ma arat dezamagit ca nu cititi si voi pe la KLNE: 1. Kalos nu mai are cd changer! 2. Aveti poze cu diferente prin KLNE ca sa va dati seama ce model aveti. 3. Tot acolo gasiti si despre turatia maxima in rodaj si existenta acestuia. Link to comment
ASIMO Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 (edited) satori. My man, au fost si Jedi model 2005... Iti scanez si factura mea, daca vrei! Da' hai sa continuam asta pe KLNE, nu aici! Si eu va recomand sa intrati la KLNE, sa cititi si sa postati acolo... aici cre' ca problema a fost rezolvata, nu? Acolo sigur gasiti mai multe raspunsuri decat la Diverse... Edited May 24, 2005 by maniakz Link to comment
Satori Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 da, ai dreptate. in loc de 2005 considerati ca am spus d.kalos (daewoo kalos - look original). Link to comment
Recommended Posts