mr_ Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Se simte efectul insonorizarii? Vreau sa fac si eu sportul asta la Citronel la un moment dat. Pe unde ai lipit folie din aia? Link to comment
uskt2005 Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 Se simte si inca cum... Pe unde am gasit tabla goala am pus insonorizant Merita toti banii!!! Link to comment
mr_ Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Si ce folie ai folosit? Citronelul meu cred ca are de-a tabla goala cat o barja Link to comment
uskt2005 Posted January 27, 2015 Author Share Posted January 27, 2015 Eu am folosit silent coat si mi au intrat cca 60 coli la tot interiorul Link to comment
mr_ Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Link, ceva? O sa am un colet trimis din Galati peste vreo trei saptamani (sper) si ar incapea si asta, daca aflu ce sa caut. Pe urma astept sa se incalzeasca afara si sa stea ploaia si as face sportul asta la Citronel. Apropo, la peretele anti foc intre habitaclu si motor ai facut ceva? Sau capota motor? Link to comment
uskt2005 Posted January 27, 2015 Author Share Posted January 27, 2015 (edited) Eu am gasit la cel mai bun pret aici: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii-instalare/Insonorizare/Silent-Coat/Bulk-Pack-40-coli/ La perete si la motor am lasat ce s-a pus de fabrica, este suficient Edited January 27, 2015 by uskt2005 Link to comment
mr_ Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 (edited) Thanks La mine ar trebui cred izolat si peretele motor si capota. Si plafonul... si usile... si geamurile (desi folie de geam insonorizanta fie n-am gasit, fie nu ma convinge)... si tot Apropo, la plafon ai umblat? Edited January 27, 2015 by mr_ Link to comment
Englishman Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 (edited) Cu ani in urma, am facut acelasi lucru la Cielo, folosind material ceva mai comun, Aluband. Diferente enorme, in bine. ( am povestit pe topicul masinii mele, la momentul respectiv) Nu am umblat la plafon, nici la capota. La firewall tot Aluband am lipit, cu gandul ca se va dezlipi de la caldura. Dar nu a patit nimic, am impresia ca aderenta a fost sporita din cauza caldurii. Deci portiere complete, podeaua completa si portbagaj. Arhisuficient. Materialul lui Uskt sigur e mai bun, fiind dedicat, insa de multe ori mai scump. Edited January 27, 2015 by Englishman Link to comment
mr_ Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Dpdv al insonorizarii Cielo e de-a dreptul limuzina fata de tinicheaua de C1. Insa pe de alta parte, la tinichelele care sunt praf din fabrica solutiile aftermarket mai eficiente, diferenta e si mai clara. Eu tot cu podea si portbagaj am de gand sa incep, apoi am de gand sa vad daca pot ajung si la firewall si apoi capota, ca si motorul se aude destul de pregnant. E una din putinele masini din lume care e mai zgomotoasa pe dinauntru decat pe dinafara Link to comment
mr_ Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Am incercat sa comand foliile recomandate de uskt si cica nu le mai vand, ca au avut plangeri de la clienti. Acum au unele de 3mm, ceva mai scumpe, insa nu mi-e clar cine le produce; si nici nu le gasesc pe siteul lor. Mai am de sapat. Link to comment
uskt2005 Posted February 13, 2015 Author Share Posted February 13, 2015 Eu unu nu am nicio reclamatie de facut, nu stiu poate au prins altii un lot cu probleme, eu sunt super multumit de material. Acum, altceva sa iti recomand nu stiu ca nu am folosit decat de asta si aluband, iar silentcoat-ul este net superior alubandului.... Link to comment
mr_ Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Eu am comandat tot de la ei standardplast. Pare sa fie o firma la fel de serioasa. Cica ce ai luat tu nu mai vand ca se plang clientii ca se exfoliaza. Pare goaga... cine naiba vede ca se exfoliaza sub mocheta sau fetele de usi? Link to comment
uskt2005 Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 Am pus roțile de vara si i-am tras si o spălătură...poate fac primăvara sa vina mai repede Link to comment
Recommended Posts