SorinG Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 (edited) Apropo de mitul Lenovo Thinkpad. Am la serviciu un X61 tablet pe care am varsat ceva apa. Am incercat sa-l opresc cat am putut de repede, l-am pus la uscat 2 zile dar, din pacate, s-a stricat tastatura. Am cautat pe net alta, am gasit-o si acum e ok. Il am de ani buni, l-am folosit la greu, si sunt incantat de el. Dar, la mine, n-a tinut chestia cu apa varsata fara probleme. Edited December 19, 2012 by SorinG Link to comment
Tommy Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 (edited) Si-a facut treaba. La asus ramaneai cu un bibelou O tastatura e 20 de dolari cel mult. Edited December 19, 2012 by Tommy Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Da da, la 3 ani dupa ce a aparut macbook air, intel a inventat ultrabooku'!!! Si Lenovo nu prea face fata. Si-a facut treaba. La asus ramaneai cu un bibelou O tastatura e 20 de dolari cel mult. o_O Tastatura de 20 de dolari? Vreau si eu un bax. Link to comment
Tommy Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 (edited) Sorry, nu-s distribuitor ) Pe noi atat ne costa, la en detail si cu tva posibil mai pui ceva. Oricum infim fata de 2000 de dolari cat dai pe o minune de asus ) Edited December 19, 2012 by Tommy Link to comment
SorinG Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Mda, am dat pe ea cam 100 lei. Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Nu cred sa fie utilizatori de Asus care sa stie cat costa o tastatura. O fi poate pentru ca nu se strica sau pentru ca nu varsa apa pe laptopuri? Link to comment
Concasseur Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Ia vezi daca te coafeaza jucaria asta (link doar orientativ, posibil sa gasesti pe la altii cu pret mai bun). E un brand de renume care de-a lungul timpului si-a dovedit fiabilitatea, garantia aia "no matter what" spune destule despre ei, ca si greutate ti-l bate la cur pe MacBuci Air, iar ca specificatii - ai detalii in link. Si nici nu rad cocalarii de tine ca nu e brand (vezi discutia cu ASUS, care nu e fac chestii rele in cele din urma). Link to comment
Tommy Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 (edited) Dar tu ai citit ca omul are deja un mac air? A scris pe undeva ca vrea sa faca downgrade cumva de recomanzi cea mai proasta ragalie din categorie care mai are si windows 8 si fara touch, care desi e cea mai ieftina din categorie tot face cat vreo 3-4 ticouri? Cam cine e cocalar? Zmeule, asa-i, utilizatorii lor sunt mai inteligenti decat ai nostri Edited December 20, 2012 by Tommy Link to comment
Concasseur Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Ca sa fii un troll de succes, ar trebui sa citesti integral mesajul anterior. Si apoi sa-l procesezi. Happy apocalypse anyway Link to comment
madkat Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 La IBM/Lenovo - gamele mai scumpe - tastaturile asa sunt facute, cu "tavita" si chiar cu 1-2 scurgeri. Se sacrifica tastatura, dar scapa restul laptop-ului. Link to comment
Dj_Dark Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Ca sa fii un troll de succes, ar trebui sa citesti integral mesajul anterior. Si apoi sa-l procesezi. Happy apocalypse anyway iti recomand acelasi lucru. Ala are video integrat, el vrea video dedicat. Aceeasi urare Link to comment
Concasseur Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Recunosc, aspectul cu video card mi-a scapat. Fiind dat un MB Air ca si comparatie, m-am raportat la gama entry cu i5 si la greutate. My bad Pe de alta parte, la 13" majoritatea sunt cu 1366x768 - daca nu se planifica aplicatii video-intensive (aka jocuri sau mai stiu eu ce randari cu softuri specializate), prostia aia de intel hd face treaba mai mult decat decenta. Singurele care le vad cu rezolutie mai mare (1600x900 sau 1080p) ar fi Vaio, cu preturile aferente (MB Air e mai decent ca ele). Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Si... cu ce a venit Mosu pana la urma? Link to comment
NFS Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 (edited) Mosu s-a oprit in cele din urma la bijuteria propusa de ALiCE in postul nr. 5. Asus Zenbook. Sper sa am ocazia sa-i dau berea promisa (lui ALiCE, nu Mosului). Desi parerile si optiunile oferite in acest topic - si pt care va multumesc - fura extrem de utile, bine primite, cantarite cu mare atentie si au avut partea lor in luarea deciziei, factorul hotarator a fost recomandarea unui prieten care avea deja acest model. E intr-adevar o bijuterie. Edited January 5, 2013 by NFS Link to comment
Recommended Posts