Jump to content

Schimbare Casetofon Leganza

Recommended Posts

Stie cineva cum schimb si eu casetofonul(acela cu cd si caseta)de pe Leganza...Nu am nici cea mai mica idee cum se demonteaza rama aia de imitatie de lemn din jurul casetofonului...Vreau sa-mi pun un Blaupunkt Hamburg CD70 4x45W...Nu vreau sa-l schimb la service...vreau sa-l schimb singur...

post-1025-1115740077_thumb.jpg

Edited by MariusZMC

Si eu ma gandesc sa schimb acel castefon cu Cd,cred ca am un final ars pentru ca difuzorul dreapta fata nu se aude de cateva zile.Am probat difuzorul si e bun..

Insa nu stiu cum sa fac ptr ca casetofonul original e foarte lat...

• 2 weeks later...

Nu risc sa rup clipsurile alea daca bag lama de cutit?

Aveti si voi idee unde sunt pozitionate clipsurile pe masca aia din jurul casetofonului :lavolan:

Edited by MariusZMC

Capacele nu ies!

trebuie sa scoti toata placa din spate.Mai intai rabatezi bancheta si scoti acele parti laterale ale banchetei din piele sau macar una din ele tragand in sus,apoi vez ca placa din spate e prinsa in cleme,trebuie sa dai si stopul de frana jos...

Nu forta capacele ca nu ies si se crapa f usor.. :(

- ce model de cas/Cd aveti pe leganzza ? AKD- ???

- si de curiozitate de ce vreti sa-l schimbati pe cel original "double DIN" - cu unl single DIN - ramane spatiul ala gol - nu vi se pare ca arata urat ?

- eu cand mi-am luat masina - am cerut direct mp3 player - blaupunkt - merge super scula - dar mi-a parut rau pe urma pt design-ul interior al bordului ...

- mai zice-ati ceva ca locul acela gol care ramane - poate fi inlocuit cu ceva util - cutie de casete/cd-uri sau asa ceva ? aveti idee unde se pot gasi ?