Immortal Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Hellloooooooooou... Ce ziceti, constantenii mei, ne strangem sambata asta? M-am vorbit mai anu' trecut cu alex, si am inteles ca ar putea sa vina-n oras sambata asta; eu cu alinuta si cu Cristinuca suntem disponibili, asa ca, daca se mai ofera cineva, o bere/cina le Bierhauss, Sabroso sau... oriunde altundeva (pana la urma e vorba de grup, si nu de loc! )"> , noua ne-ar face placere. Link to comment
IONUT 23 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Hai fratilor s-o facem!! Link to comment
paul_marines Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Vad ca vreti sa va dregeti dupa carnati si sarmale?! )"> Fie asa o mint limonade.. Link to comment
Immortal Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 Bun bun, fuse si se duse... da' maine, la buddha bar, la un martini cu subsemnatul si fetele, vine cineva? Eu, de fapt, nu beau martini...doar ma laud Link to comment
paul_marines Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Doar daca vine si varu' Dreamlike, care observ ca inca nu si-a activat serviciul GSM Link to comment
yannlepantrec Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Noi ajungem saptamana viitoare. Ne tineti si noua loc pana atunci. Link to comment
atenza Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Ne vedem si noi primavara asta? Link to comment
omegax18 Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Dupa cum observ vremea lui Daewoo a apus ? Nu prea mai vad membri , mega intalniri , Oare folosesc o masina deja uitata de mult? Ps, daca mai bantuie cineva pe aici sa mi lase si mie un mesaj Link to comment
Recommended Posts