NFS Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Iese careva la un ceai, asa, de inceput de an? Link to comment
big2shae Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Daaa! Ce matinal esti dom'le! Vorba aia, cine se trezeste de dimineata e obosit toata ziua! Link to comment
NFS Posted January 10, 2013 Author Share Posted January 10, 2013 Pai sa stii... De fapt aia e ora la care m-am culcat... ca de trezit, m-am trezit la 6 ! Link to comment
Costi VLN Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Eu,Geo,Petrica si NNY venim.DJ si Mircea nimic? Link to comment
xenna Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Pai sa stii... De fapt aia e ora la care m-am culcat... ca de trezit, m-am trezit la 6 ! Si eu care credeam ca asta se intampla doar cand e copilul mic )"> Link to comment
Geo_ZGA Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 (edited) Eu,Geo,Petrica si NNY venim.DJ si Mircea nimic? Vine si Mircea, l-am interpelat eu acum... Dj-ul nu e hotarat, dar il convingem noi. Polivalenta la 19.30 si vedem dupa aceea cati ne strangem si mergem la subteran? Un Cielo euro 3 nu vine, sa fac si eu o proba cu modulul de bobine pe a mea? Edited January 10, 2013 by Geo_ZGA Link to comment
Dj_Dark Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 (edited) Dj_ul posibil sa traga o fuga de la munca direct (pe la 7 fara ceva e acolo) sa va vada pe anu asta sa nu ziceti ca lipsesc din post dupa care ma tirez acasa. Le m-am razgandit, trec pe acasa sa ma imbrac mai gros, deci ajung pe la 7 jumate 8 in parcare. Edited January 10, 2013 by Dj_Dark Link to comment
mirceajo Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 (edited) vin si eu la 7 fara ceva daca vine Dj-ul mai vine careva mai devreme? cum Dj-ul nu poate umbla singur, same here 7/8 Edited January 10, 2013 by mirceajo Link to comment
Ami Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 O sa trec si eu asa cat de o gura de ceai... Link to comment
ileana Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Pas. E o ceata afara ca mai mult as sta pe drumuri decat la un ceai Link to comment
NFS Posted January 11, 2013 Author Share Posted January 11, 2013 Pentru ca la Daimon era concediu si afara crapau pietrele... ne-am refugiat la "La Barca", iar prezenta a fost cam ca de obicei, desi unii initial nu se prea dadeau scosi din case. Initial am zis ca bem un ceai si ne tiram, dar pana la urma ne-am adunat urmatorii: Ami, Alice Big2shae, Laur, DjDarku' si Draco si cu voia dvs, subsemnatul. Atmosfera placuta, povesti si povestiri, la un pahar de Stela cu si fara alcool, si-un platou cu ciocanele cu cartofi prajiti... si ne-am intins pana dupa 12 noaptea, cand am plecat o data cu chelnerii. Unele voci chiar au sugerat mutarea locatiei intalnirii la respectiva bodega, dar cred ca e buna de tinut cel mult de varianta de rezerva sau doar asa, ca variatie. Hai sa ne vedem sanatosi si saptamana viitoare. Link to comment
Recommended Posts