stryder Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Nou in familie O sa fie a doua masina a familiei, folosita in special de consoarta , si numai in oras. Cateva detalii: An fabricatie: 2007, motor 0.8 Dotari: geamuri electrice fata, AC, servo, airbag, abs etc Km la bord: 53600 Sper ca alegera facuta sa fie cel putin la fel de inspirata ca cea facuta in urma cu 6 ani cand am cumparat Matizul ( de care cu greu m-am despartit ) Merge bine, iar ca si bube n-am observat decat una si anume amortizoarele de la luneta care cred ca trebuie schimbate pt. ca nu au cursa completa la deschidere. Azi i-am facut si o igienizare ( curatat tapiterie, mocheta, plafon etc ). Zilele astea ma duc si la doctor (Pepinno) cu ea pt. o constatare generala, ca sa stau linistit Cateva poze atasate. Drum bun tuturor. Link to comment
Phonyx Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Felicitari de achizitie,si eu ma gandesc sa cumpar una pentru mandra,apropo cat te-a costat. Link to comment
Corneda Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Sa-ti functioneze buburuza mult si bine. Cu amortizoarele la luneta pot spune ca am problema asta de cand avem si noi in familie masinuta (aproape de noua, de la 9000 km). Cel mai bine impingi hayon-ul cu mana. Sa inveti consoarta sa nu mearga subturat. Link to comment
jonny111 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Aceasta este o maşină compactă mică! Link to comment
stryder Posted March 20, 2013 Author Share Posted March 20, 2013 Felicitari de achizitie,si eu ma gandesc sa cumpar una pentru mandra,apropo cat te-a costat. uff, scuze, n-am mai urmarit topicul. 2700 iepuroi Un mic update: i-am schimbat e curand distrubutia, inlocuit saboti, cilindrii frana, cablul de frana, aerisit frane si curele aer,servo etc. Operatiunile s-au facut la Pepinno, pe care-l recomand tuturor. Link to comment
ches Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Ai inlocuit cilindrii frana la 53000km si 6 ani vechime? probabil ca nu i-a schimbat nimeni lichidul de frana niciodata. Oricum au tinut suspect de putin... Link to comment
Recommended Posts