NFS Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Nu deschide nimeni discutia? Hai, care vine, pe unde mergem? Link to comment
Dj_Dark Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 E cald bre, hai la poli de inceput. PS Pe urma va invit la barca Link to comment
grievous Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 (edited) Salutari.(am si eu o intrebare.. chiar si cu riscul de a suna stupid) La intalnirile voatre poate veni si lume noua? sau deja aveti un grup format ? intreb asta pentru ca am fost odata cu un prieten la o intalnire la vw si oamenii aveau grupu lor si nu prea ii bagau in seama pe altii ma gandesc sa vin si eu dar nu cred ca ajung azi dar data viitoare sper sa ajung si eu Edited February 7, 2013 by grievous Link to comment
Geo_ZGA Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Ce conteaza? Te bagi singur in seama Si dj-ul m-a luat la misto prima data cand m-a vazut, dar ne-am "pretenit" in timp Hai ca apar si eu azi, dar tot in trecere, pt 30-40 min... la 19.30 la Polivalenta, da? Link to comment
grievous Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 ma astept sa fiu luat la misto.. adica la cum arata cielo al meu.. si eu m-as lua la misto Link to comment
NFS Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 Salutari.(am si eu o intrebare.. chiar si cu riscul de a suna stupid) La intalnirile voatre poate veni si lume noua? sau deja aveti un grup format ? intreb asta pentru ca am fost odata cu un prieten la o intalnire la vw si oamenii aveau grupu lor si nu prea ii bagau in seama pe altii ma gandesc sa vin si eu dar nu cred ca ajung azi dar data viitoare sper sa ajung si eu N-ai de unde sa stii pana nu vii. Iti dai seama ca si pe aici sunt grupuri formate, cand suntem mai multi la intalnire se mai formeaza bisericute, dar nu se supara nimeni daca schimbi parohia. Tine si de perceptia ta. Normal ca in grupurile deja formate se gasesc mai usor subiecte de discutie, oamenii au deja experiente si unele amintiri comune ... Incet incet te introduci si tu in discutii, nu-mi amintesc sa fi plecat nimeni de la intalnire muscat! ... la cum arata cielo al meu.. si eu m-as lua la misto As zice ca ... corespunzi! Link to comment
Geo_ZGA Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Corespunde, corespunde... eu tot in 3 pistoane vin Link to comment
Ami Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 vine si io, dar dupa 20... deh, unii mai si munceste... vremuri naspa... Link to comment
Recommended Posts