Jump to content

Azi Nu-I Joi?!?

Recommended Posts

Salutari.(am si eu o intrebare.. chiar si cu riscul de a suna stupid)

La intalnirile voatre poate veni si lume noua? sau deja aveti un grup format ? intreb asta pentru ca am fost odata cu un prieten la o intalnire la vw si oamenii aveau grupu lor si nu prea ii bagau in seama pe altii

ma gandesc sa vin si eu dar nu cred ca ajung azi dar data viitoare sper sa ajung si eu

Edited by grievous

Ce conteaza? Te bagi singur in seama ;) Si dj-ul m-a luat la misto prima data cand m-a vazut, dar ne-am "pretenit" in timp :D

Hai ca apar si eu azi, dar tot in trecere, pt 30-40 min... la 19.30 la Polivalenta, da?

Salutari.(am si eu o intrebare.. chiar si cu riscul de a suna stupid)

La intalnirile voatre poate veni si lume noua? sau deja aveti un grup format ? intreb asta pentru ca am fost odata cu un prieten la o intalnire la vw si oamenii aveau grupu lor si nu prea ii bagau in seama pe altii

ma gandesc sa vin si eu dar nu cred ca ajung azi dar data viitoare sper sa ajung si eu

N-ai de unde sa stii pana nu vii. :) Iti dai seama ca si pe aici sunt grupuri formate, cand suntem mai multi la intalnire se mai formeaza bisericute, dar nu se supara nimeni daca schimbi parohia. Tine si de perceptia ta. Normal ca in grupurile deja formate se gasesc mai usor subiecte de discutie, oamenii au deja experiente si unele amintiri comune ... Incet incet te introduci si tu in discutii, nu-mi amintesc sa fi plecat nimeni de la intalnire muscat! :)

... la cum arata cielo al meu.. si eu m-as lua la misto

As zice ca ... corespunzi! =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...