leaderfox Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 (edited) Salut, Am observat ca am burduful din partea dreapta al casetei rupt ... pot circula asa cu ea o perioada sau se deterioreaza caseta (este o imbinare acolo care se vede si vaselina e imbibata cu praf...acu 3000km cand am facut revizia nu era rupt). Cum se schimba burduful ala, trebuie desfacuta caseta? Dupa schimbarea burdufului trebuie refacuta geometria? Multumesc! Edited February 14, 2013 by leaderfox Link to comment
leaderfox Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 Merci, Foarte explicite schemele. Presupun ca ar trebui sa fac si geometria dupa o treaba de asta. Numai bine. Link to comment
Florin_Auto Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 (edited) Merci, Foarte explicite schemele. Presupun ca ar trebui sa fac si geometria dupa o treaba de asta. Numai bine. Salut, Nu trebuie neaparat sa refaci geometria. Eu de fiecare data cand am schimbat bieletele si capetele de bara cu taicamiu am retinut de cate ori am desfiletat la bieleta si bieleta noua pe care o puneam o infiletam tot de atatea ori , a mers ca inainte. Acum... nu stiu cum e la Matiz, dar practic e acelasi lucru. Burdufuri se gasesc si vin impreuna cu vaselina si coliere si sunt in jur de 30 ron / buc . PS: Poti circula cu ea asa, dar sa nu ti se duca de tot vaselina in burduf ca nu o sa se mai unga . Probabil ca , combinatia ta de praf cu vaselina a oprit curgerea ei . Bafta! "> Edited February 14, 2013 by Florin_Auto Link to comment
leaderfox Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 (edited) Hmm, interesant - nu m-as fi gandit. Merci de sfat - o sa incerc in weekend sa vad daca-mi iese. Numai bine! Edited February 14, 2013 by leaderfox Link to comment
slim_daddy40 Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 ce se poate intampla daca mergi cu burdul de la caseta rupt...?? Link to comment
Salex Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 In scurta vreme iti distrugi planetara. Pentru inceput. Link to comment
sergiu2010 Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Cred ca era vorba de burduful de la caseta de directie.Si da,se va distruge bieleta de directie si chiar caseta de directie,adica bucsa ,cremaliera si pinion melcat.Mai bine inlocuiesti burduful cu pricina. Link to comment
Salex Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Scuze, am citit in fuga. Insa da, consecintele sunt aceleasi, tot la distrugere rapida ajunge. Link to comment
slim_daddy40 Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 am inteles...dar vaselina care NU vine in kit unde trebuie bagata...in burduf sau uns capul bieletei cu ea,.,,,cineva zicea ca nu trebuie umplut burduful cu vaselina pt ca in viraje va exploda vaselina din el... Link to comment
sergiu2010 Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Poti unge cu un deget de vaselina rotula bieletei de directie si cremaliera,dupa ce in prealabil se undeparteaza toate impuritatile,gen praf si rugina,daca exista.In burduf nu pui nimic,doar sa fii atent sa etansezi burduful bine la capete. Link to comment
slim_daddy40 Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 s-a rezolvat...destul de simplu de schimbat burduful Link to comment
Recommended Posts