Leutzu Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 http://rt.com/news/russia-meteor-meteorite-asteroid-chelyabinsk-291/Aici sunt cam toate filmuletele:http://say26.com/meteorite-in-russia-all-videos-in-one-placeDiseara pe langa Pamant va trece si DA14. Link to comment
basarabeanu Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Sunt la vreo 200 km de la locul unde a cazut meteoritul. Sa spun drept, am vazut numai urma-coada pe cer. Cand a explodat eram in casa, da lumea afara, a vazut lumina, si a auzit tunet. Concret ce sa intamplat, am aflat de la televizor, peste vreo trei ore. Da pana atunci, care si ce spunea, cica a cazut un avion, altii racheta, dar majoritatea erau de parere ca e meteor. /"> Slava Domnului, nu sa risipit nimic la noi. 1 Link to comment
Julius Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 De curand am vazut la stiri la tv ca unii presupun ca inainte de impactul cu solul, meteoritul ar fi fost distrus de ceva/cineva si din cauza asta ar fi explodat in aer pana sa atinga solul. http://ro.stiri.yahoo.com/video-dovada-ca-meteoritul-din-rusia-fost-distrus-062900926.html Link to comment
Dj_Dark Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 (edited) Vrei sa incepem si aici o dezbatere? Nu a fost doborat Sau daca a fost, nu se vede in imaginile astea. Edited March 4, 2013 by Dj_Dark Link to comment
ZDN Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 (edited) Datorita frictiuni cu atmosfera,meteoritul a explodat deasupra solului,asa ceva sa intamplat tot in Rusia,in Tunguska,un meteorit a explodat la xxxx metri de sol,si se stie ce sa intamplat dupa explozie. Edited March 4, 2013 by ZDN Link to comment
trebor271074 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Mare pacat! Eu unul m-as bucura sa cada pe Pamant, daca se poate intr-un oras mare, un meteorit de macar 80 metri diametru. Omenirea are nevoie de un semnal care sa o trezeasca din goana in care a intrat si sa isi dea seama ca sunt lucruri mai imprtante in Univers. daca in urmatoarea suta de ani nu gasim o sursa alternativa de productie a energiei si mai ales de inmagazinare a ei, ne ducem pe copca! Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 @Trebor[cifre]: fficial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&authuser=0&ei=ywo1UdT3CajT4QTKioA4&biw=1920&bih=885&sei=zgo1UZbqEeqL4ATHm4GoAQ" rel="external nofollow">Link @ZDN: fficial&authuser=0&q=gramatica+limbii+romane&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.43148975,d.bGE&biw=1920&bih=885&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=OAs1UdfqOqX74QTe44HAAQ" rel="external nofollow">Alt link Link to comment
NFS Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Mare pacat! Eu unul m-as bucura sa cada pe Pamant, daca se poate intr-un oras mare, un meteorit de macar 80 metri diametru. Bine c-ai specificat oras "mare". Altfel, ma gandeam ce tare te-ai mai fi bucurat sa cada la Sulina! Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Nu, ca distruge delta si nu mai avem ce sa aratam la festivalurile de turism. Desi, daca stau sa ma gandesc, nici un crater nu ar fi chiar de lepadat... 1 Link to comment
ZDN Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 (edited) Bine am gresit un pic merci de atentionare ,,frictiunii cu aerul'' E bine? Si cateva virgule puse mai aiurea. Busted! Un meteorit e bun la casa omului,stiti ca fragmentele de meteorit sunt cautate de colectionari/institutii de cercetare,chiar si cele ce cantaresc doar cateva grame ajung sa valoreze sute sau mii de $$. Asadar, ar fi bine ca un meteorit sa ajunga pe peluza? Edited March 5, 2013 by ZDN Link to comment
Viktor Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Mare pacat! Eu unul m-as bucura sa cada pe Pamant, daca se poate intr-un oras mare, un meteorit de macar 80 metri diametru. Cu alte cuvinte, pe casa alba din Bucuresti, nu? ) 1 Link to comment
basarabeanu Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Cu alte cuvinte, pe casa alba din Bucuresti, nu? ) Iubiti si voi guvernul ca si noi. Link to comment
mr_ Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 De curand am vazut la stiri la tv ca unii presupun ca inainte de impactul cu solul, meteoritul ar fi fost distrus de ceva/cineva si din cauza asta ar fi explodat in aer pana sa atinga solul. http://ro.stiri.yahoo.com/video-dovada-ca-meteoritul-din-rusia-fost-distrus-062900926.html Se vede clar. L-a spart Vladimir cu karata! Link to comment
codeman Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Se vede clar. L-a spart Vladimir cu karata! Eu zic ca e pixelul albastru Link to comment
Recommended Posts