kosfunny Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Intermediez orice tip de asigurare la orice societateMembrii activi beneficiaza de:- reducere suplimentara de 5 % la orice contract Casco.- discount real de pana la 10 % la politele RCA.Ofer consultanta gratuita in vederea obtinerii eventualelor despagubiri. La cerere va reprezint in fata asiguratorului sau a instantei, mediez eventualele conflicte cu asiguratorii!Daca aveti deja asigurare nu ezitati! Comunicati-mi data expirarii si va voi contacta in timp util pentru reinnoire ! Link to comment
florinellll Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 (edited) Si daca am oferta de 350lei pe 12luni RCA la Daewoo Leganza imi poti face reducere 10%? Edited March 18, 2013 by florinellll Link to comment
kosfunny Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Da-mi datele pe pm si vedem ! Eu zic ca da, daca oferta ta nu e deja supusa altor reduceri . Link to comment
kosfunny Posted June 10, 2013 Author Share Posted June 10, 2013 Facilitez preturi decente tinerilor cu istoric fara daune, minim B4 ! Link to comment
augustinionut Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 La un B6 matiz ce reduceri am ? Link to comment
kosfunny Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 UPDATE Intermediez orice tip de asigurare la orice societate si ofer consultanta gratuita in vederea obtinerii eventualelor despagubiri.La unele polite se pot acorda reduceri suplimentare membrilor activi ai forumului .Daca incheiati asigurarea RCA prin intermediul meu sustineti proiectul Am Dauna.ro prin care se ofera soferilor pagubiti consultanta gratuita in vederea obtinerii despagubirilor de la asiguratori .Dupa ce deveniti clientul nostru vom introduce nr dvs de telefon in agenda AmDauna si veti avea posibilitatea de a ne contacta la orice ora in cazul in care aveti nevoie de sfaturi si informatii legate de daune si asigurari .Daca aveti asigurare in vigoare lasati-mi data expirarii si va voi contacta in timp util pentru reinnoire !Va multumesc !0752.632.862075.AM.DAUNAconsultanta@amdauna.roCelor care efectueaza plata in contul bancar le pot trimite polita pe mail !Livrare gratuita prin curier !In Bucuresti pot efectua livrare personala ! Link to comment
kosfunny Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 La orice RCA beneficiati GRATUIT de asigurare pentru accidente persoane ! Link to comment
Recommended Posts