ileana Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Foaie verde de costrei Doua'ș'unu' zero trei Este maine, intr-o joi. Rimeaza cu usturoi. O idee de va vine, O masuta voi retine, Usturoi mult sa halim, Sanatatea ne-o-ntarim. Link to comment
NFS Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Chiar de usturoiu'-mi place, Si-am sa vin sa gust mujdei, O-ntrebare nu-mi da pace: Ce-o fi ala un "costrei"?!? Link to comment
ileana Posted March 20, 2013 Author Share Posted March 20, 2013 Printre blocuri ti-e ocina, Doar pe-asfalt tu ai calcat, De "costreiu' cu pricina, Pe Gugu l-ai intrebat? Link to comment
Geo_ZGA Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 N-am inteles nimic din ce serenade va scrieti acolo da'... eu vin maine la Polivalenta. Mircea jo, ma iei si pe mine la portbagaj maine? Link to comment
Costi VLN Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Apar şi eu.Geo sa nu uiţi ce te-am rugat.Daca vrei pot sa te ''pescuiesc'' şi io. Link to comment
draco Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 (edited) ..O-ntrebare nu-mi da pace: Ce-o fi ala un "costrei"?!? COSTRÉI s. (BOT.) 1. (Echinochloa crusgalli) (reg.) iarbă-bărboasă, iarbă-ghimpoasă, mohor-gros. 2. (Sorghum halepense) (reg.) bălur, belengher. 3. v. mohor. 4. v. troscot. Daca zicea belengher, stiai sigur ) ) Atunci verde de mohor, Ca-i tot aia cu costrei, Vin si eu, tot la mujdei, De n-am pana de motor Si vezi, n-am zis de troscot ca ar fi fost prea de tot ... Edited March 20, 2013 by draco Link to comment
Ami Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Foaie verde si-un moroi Vin si eu la usturoi Dar ragaz s-aveti de dat Emisiunea ca sa-mi gat. Dupa 20.30 Vin la voi cu 7 vieti Ca o pisica draguta Cu gheruta la labuta... Link to comment
Geo_ZGA Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Apar şi eu.Geo sa nu uiţi ce te-am rugat.Daca vrei pot sa te ''pescuiesc'' şi io. Nu te-am uitat, am sticluta la mine, sper sa nu curga in rucsac ) Daca poti sa ma iei cu tine, ar fi perfect... Mircea nu are cum, mai are niste treaba. Link to comment
Recommended Posts