madkat Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Datorita userului @raven84 - care dupa ce nu a ridicat coletul pe post ramburs, m-a tot amanat cu rezolvarea problemei, pierzandu-se intrun final in ceata, sunt nevoit sa pun din nou in vanzare instalatia de xenon H4 De data asta sa imi acopar costurile de transport si sa imi mai ramana d-o bere-doua... asa ca: Instatlatie xenon H4 - faza scurta/faza lunga (pe acelas bec) - cu balasturi ca in poza. Functioneaza f bine - am reverificat-o dupa ce a stat prin posta coletul mai bine de o luna. pozele sunt reale. pret - 70ron. contact mp aici sau madkatweb@yahoo.com Link to comment
big2shae Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Ce culoare e? Stiu ca intrebarea urmatoare e idioata, dar: ar merge pusa la cielo in proiectoare? Link to comment
Shift1 Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Becul din proiectoare este H3. nu se potriveste cu asta la vanzare Link to comment
madkat Posted April 23, 2013 Author Share Posted April 23, 2013 Nu merge. Merge la cielo in faruri. Link to comment
mike.omega Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 In continuare sunt interesat, poate acum nu mi-o ia nimeni inainte 1. Ce temperatura de culoare au becurile? 2. 70 lei pret cu transport, am inteles bine? 3. E tarziu daca transmit luni datele de contact? 4. Instructiuni de montaj? Multumesc, Link to comment
Pepinno Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 mai ie? mai sant...? le vreau...si dau si berea... Link to comment
madkat Posted April 25, 2013 Author Share Posted April 25, 2013 din pacate sunt ca si date azi trebuie sa ma vad cu omul sa i le dau - daca pica... anunt... Link to comment
madkat Posted July 29, 2013 Author Share Posted July 29, 2013 Scuze de lipsa reply-ului. Instalatia inca exista. Si e de vanzare Link to comment
GL10HAH Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Merg montate pe tico ca faruri? Link to comment
alecu_ Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Un raspuns la PM te rog ! Ms Link to comment
madkat Posted September 6, 2013 Author Share Posted September 6, 2013 scuze - atatea mesaje stupide de negocieri absurde la pretul asta am avut, ca mp-ul tau (singurul ok din toate) s-a pierdut am raspuns. Link to comment
mike.omega Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Mai e valabil?! Vinerea viitoare ajung in Bucuresti Link to comment
TBird Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 După un an ) Întreb și eu, atât timp cât topicul nu a fost închis. Le mai ai uitate printr-o debara pe undeva? Link to comment
Recommended Posts