hellcat Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 astea nu iti plac? masinile...eleroanele... Link to comment
VIPER Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 AUCI!!! M-ai cracanat! Mai vreau!!! Hai sa o facem si pe a mea!!! Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Eu zic ca primu' mai are doar usile de espero. Si alea cu greu... . , VIPER! Link to comment
VIPER Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Eu oricum nu am renuntat la ideea sa o transform... Link to comment
hellcat Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 alte idei, alte gusturi. daca nu stau bine aici, mutati-le la tuning espero Link to comment
hellcat Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 daca mai aveti si alte poze, nu neaparat numai cu espero, eu zic sa le postam, sa le vada intreaga lume. Link to comment
emilv Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 jantele pe care le-a postat hellcat (espero visiniu) le-am vazut acum 2 sapt de vanzare la o vulcanizare (erau de 15', sh si aratau foarte bine); erau scoase de pe un cielo, pretul fiind de 150 euro toate... Link to comment
RoCkY Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Jante Alessio aproape toata gama am eu de vanzare, dar sunt noi noute. Preturile incep de la ~110E Bucata. Cine e interesat poate veni joia la intalnire si pot sa aduc un catalog. Mai am si alte marci(OZ, Artec, TSW) Link to comment
maly Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 salutare. am achizitionat de curand un set de jante OZ racing superturismo wrc pe 15' si cauciucuri dunlop sp sport 9000 195/50/15... am uitat sa va spun ca le-am pus pe un cielo executiv 2000 alb si arata super bine... dar am o problema. cand incarc masina cu 3 persoane la denivelari imi atinge in spate de contraaripi... stie cineva unde pot gasi amortizoare sport.. sau vreo solutie ceva? multumesc! Link to comment
hellcat Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 treaba-i nasoala. trebuia sa te gandesti inainte sa-ti iei jante pe 15. te duci la un tinichigiu mai rasarit si-i spui sa-ti indoaie spre interior marginea aripii spate. daca te uiti la masina intelegi ce-am vrut sa explic. amortizoarele sport nu par o solutie pe termen lung. pt ca nu folosesti masina la curse, abia dupa ce le montezi pe masina realizezi ca nu sunt "optime". Link to comment
sedon20dis Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 eu am jenti de 17 /8j pe espero meu...cauciucuri 225/45...trage mai greu...dar in curbe..nici dracu nu-mi sta in cale...e mai rau ca odata am alunecat din cauza suspensiilor tari si vitezei prea mari (130km/h) si nu se mai simt toate gropile...sunt foarte multumit.. Link to comment
rluc Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 (edited) Mosu', tu ai 225/45/R17 pt. ca tzi-ai facut evazarile alea de neam stii tu de care; in mod normal ( e putin tras de par zis normal, tinand cont ca-tzi trebuie si suspensii sport) merg la Espero jante pe 17 cu anvelope maxim 215/40/R17. Edited January 26, 2006 by rluc Link to comment
Bobby Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Eu vreau pe Cielo jante. Dar am auzit ca daca pun mai mari de 14" imi pierde din demaraj. Gasesc jante frumoase de 14" si de calitate? (1000-1200 lei)??? Link to comment
ga!nusha Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 da! gasesti jante frumoase la banii aia(turcesti) gasesti si de 15'' la 10-12 mil... incearca la aspad la gara de nord Link to comment
BAD_MF Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 In metro, sunt CMS pe 14 cu aprox 9 milioane. Sunt destul de aratoase, merg super pe cielo. Am avut si eu si nu iti fac probleme daca ai grija la gropi borduri etc. Nu iti recomand pe 15 fara modificari pentru ca iti va atinge sigur. Link to comment
Tommy Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 (edited) http://www.miata.net/garage/tirecalc.html bobby, nu iti va atinge, si nici nu vei pierde din demaraj, cat timp ai amortizoare si arcuri bune si pui anvelope 195/50/15. zicea cineva mai sus ca la unele gropi nu se simt daca pui jante mai mari. alea mici, cele mari le vei simti bine, si tu si amortizoarele Edited February 5, 2006 by Tommy Link to comment
WooDoo Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Avind in vedere faptul ca am achizitionat recent pentru un cielo o pereche de genti pe 15 impreuna cu cauciucrile aferente 195/50/15 acestea nu mai corespund cu ce este scris in certificat. Am trecut astazi printr-un service care avea si statie ITP si respectivul de acolo mi-a spus ca nu se mai omologheaza("se omologau acu ceva vreme dar acum nu ti le mai omologheaza nici dracu") roti cu dimensiuni diferite fata de cele din fabrica. Inca nu am fost la rar sa verific cele spuse de respectivul dar daca cineva stie ceva sigur este binevenit sa spuna. Link to comment
Bobby Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Pai atunci imi iau jante pe 15" cu cauciucuri de 195/50/15 si cand e vorba de ITP le pun p-astea standard cu jante cu tot si gata. Cu garda nu cred sa am probleme. Am amortizoare si arcuri inca bune, dar am auzit ca pe spate daca ai greutate mai mare atunci chiar atinge! Asa-i? Link to comment
dinoc Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Ca sa nu-ti frece, cauta jante cu parametrii optimi pt masina Cielo. Te uiti dupa offset ET si dupa latimea jantei - daca le ai corecte n-o sa-ti frece. Link to comment
WooDoo Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 (edited) Ale mele au et37 si acum ca i-am schimbat arcurile mai ating foarte rar(doar incarcata la maxim adica 5 persoane plus portbagajul plin) dar conteaza si ce cauciucuri ai. Eu am Bridgestone potenza si mi-au atins de prima data in buza aripii din spate dar cunosc pe altcineva care are genti la fel si cauciucuri dunlop sp900 (parca asa se numesc) si care nu ii ating si nu a trebuit nici sa indoaie buza aceea de la aripa >- Edited February 7, 2006 by WooDoo Link to comment
Tataee_^ Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Niste jenti care merg pe Espero!!! Nu stiu ce marime au pt ca nu e masina mea. Link to comment
Bobby Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 (edited) Stiu ca topicul era pentru Espero si l-am cam facut noi sa fie si pentru Cielo. Cu scuzele de rigoare vreau sa va arat si eu ce jante mi-am tras! Au fost aduse din Germania si nu s-a mers cu ele decat de la granita pana in Ploiesti..., arata impecabil si sunt inebunit dupa ele. Astazi le-am pus! Cat credeti ca m-au costat? 5 Jante 195/60/15 cu cauciucuri "All sesons" FULDA aproape noi si cu rezerva nou-noutza - 250 Euro Eu zic ca sunt prea frumoase (mai ales pretul ) Atenueaza simtitor gropile, desi ma feresc sa dau in ele, in curbe este mult mai confortabil ca pana acum pentru ca masina nu se mai inclina asa mult..., mai pe romaneste... e viata! Nu imi ating pe spate la greutate mare, desi am auzit s-ar putea sa atinga la greutate mare in curbe. Oricum sunt foarte multumit si fericit si sunt curios sa-mi spuneti ce parere aveti. P.S. Sigla cu Opel dupa janta am auzit ca se poate scoate si pot pune in loc sigla Daewoo (cica are in Vitan cu 10 RON) Edited March 24, 2006 by Bobby Link to comment
mike.omega Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Niste jenti care merg pe Espero!!! Nu stiu ce marime au pt ca nu e masina mea. Daca nu ma insel sunt pe 15 dar marimea cauciucului nu o stiu Link to comment
Tommy Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Faine Bobby, dar grija si la radare, esti cu 6.4% peste ce da producatorul. Link to comment
mugur Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Sunt de opel vectra, am vazut pe multe masini Link to comment
Recommended Posts