Andrei_F Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 salut, am avut nevoie de schimb bendixul , si nu am gasit separat. a trebuit sa cumpar bendixul SI aceasta piesa pe care eu nu o am la motorul meu .. am dat cam 120 lei in plus , si as vrea sa stiu ce piesa e , pentru ca as cam vrea sa scap de ea. e doar un press papier acum. Link to comment
Dj_Dark Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 E un reductor planetar incomplet, mai trebuia sa aibe 3 rotite mici. Espero are asa ceva la demaror. Link to comment
Andrei_F Posted June 20, 2013 Author Share Posted June 20, 2013 Pe plasticul in care erau piesele, scria Cielo . Eu pe dohc 16v nu am piesa aici. Poate la espero sunt in plus acele rotite fata de alte motoare de cielo. Link to comment
Dj_Dark Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 (edited) Asa o fi la euro3. Fara alea 3 rotite nu functioneaza mecanismul deci trebuia sa fie complet la cumparare. Uite o animatie. La demaror functioneaza ca in ultima parte a filmului. Exteriorul fix, in mijloc venea rotorul demarorului si iesirea e aia cu pini unde trebuiau sa fie rotitele. Reduce semnificativ turatia si creste forta. Edited June 20, 2013 by Dj_Dark Link to comment
Recommended Posts