Fujito Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Buna ziua , as dori in primul rand sa va salut avand in vedere ca sunt la primul meu post pe acest forum . Am cumparat un matiz 2008 care a venit in felul urmator cu cheia originala taiata si mutat cipul pe alta cheie pentru contact . Cheie taiata a ramas pentru usi si portbagaj si cheia nou gaurita cu cipul mutat in ea . As dori inlocuirea completa a ialelor usilor , portbagaj si contact masina . Intrebarea mea este urmatoarea : - se schimba greu ialele de la usi ? - se gaseste set complet de chei care sa aibe gaura deja data pentru a muta cipul ? - cam cat toate ialele si de unde as putea lua cel mai ieftin (online sau Pitesti) multumesc o zi buna Link to comment
vrazvanc Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Bine ai venit! Despre pret: http://www.pieseautoradacini.ro/caroserie-exterior/23924-set-chei-immobilizer-matiz.html Cam asa arata mai in detaliu piesele Se schimba usor, dar nu ma pronunt, pentru ca nici eu nu as intelege daca as explica Link to comment
Fujito Posted June 29, 2013 Author Share Posted June 29, 2013 multumesc mult de raspuns am rezolvat am gasit intr-un final in Pitesti la un magazin cu 190 lei Link to comment
Recommended Posts