vrazvanc Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 (edited) Am vazut de cateva ori, la niste masini, bride legate de "gentile" din aluminiu, exact cum se pun la capace, pentru a nu fi pierdute pe drum. Pacat ca nu am fost inspirat sa fac si niste poze, pur si simplu am ramas / Care e faza cu asta? Chiar sunt curios, de asta am si deschis topic, o fi vreo chestie pe care eu nu o stiu ) Edited July 2, 2013 by vrazvanc Link to comment
danutza Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Sunt in loc de plumb, echilibreaza rotile Link to comment
ALiCE Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 (edited) Sunt unele jante de tabla cu capace ce arata ca jantele din aliaj. Exemplu: Edited July 2, 2013 by ALiCE 1 Link to comment
vrazvanc Posted July 2, 2013 Author Share Posted July 2, 2013 Sunt in loc de plumb, echilibreaza rotile Ehe, la asta nu m-am gandit. Credeam ca oamenii le-au pus ca asa au vazut pe la altii, sau ca nu le pot fi furate rotile daca au bride ) La cate porcarii am vazut puse pe masini... Asta chiar am vrut s-o elucidez. @ALiCE: Nu pareau ca masinile alea sa aiba asa ceva, dar cel mai probabil asta era explicatia bridelor. Data viitoare ma uit cu atentie, jantele pareau atat de realiste. Poate totusi vad pe cineva, vreodata, cu bride la jante din aliaj > Multumim! Link to comment
Englishman Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Ceva mai interesant : ( ma bate si pe mine un gand...) Link to comment
vrazvanc Posted July 15, 2013 Author Share Posted July 15, 2013 Am mai trecut pe langa masina care am vazut-o ultima cu bride, as putea sa jur ca sunt din aliaj, sunt atat de realiste, nu le da nimic de gol, doar... colierele. Mie mi s-a facut rau cand am vazut masini cu capace dintr-alea care se rotesc dar e interesanta ideea. Link to comment
Recommended Posts