Leutzu Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Cine pe la ce ora ajunge? Leutzii ajung in jur de 21.30. Link to comment
Senna Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 (edited) Vin eu si cu prietena mea. Ajunge cineva mai devreme de 21 in parcare? Edited September 5, 2013 by Senna Link to comment
Ami Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Eu nu am cum. Vin de la munca, deci tot pe la 9 si un pic...Cu un pic de suc si o bere n/a ca sa sarbatorim sofereste imbatranirea subsemnatei. Link to comment
Senna Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 La Multi Ani inca o data, Ami! Link to comment
big2shae Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Hai ca venim si noi, daca e vorba de sarbatoreala. Ajungem pe la nouasi-unpic. Link to comment
Senna Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Noi tocmai ne-am marit familia, am adoptat o catelusa, Jessica. Ajungem in maxim o ora Link to comment
Ami Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Multumesc celor care au infruntat inceputul toamnei si m-au asteptat in parcare. Si multumesc tuturor pentru cadou. Super! Link to comment
Senna Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Noi am fost, am vb cu cielo-isti, apoi la plecare ne-am salutat cu Leutzii care tocmai ieseau dreapta de pe Tineretului Data viitoare vom sta mai mult si sper sa fie gata MB-ul meu pana atunci Link to comment
Senna Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Impresii? Eu am vb cu dj dark despre routere wireless sau ne oaie cum? si am admirat cum un coleg cu Cielo isi inlocuia discurile de frana pe spate cu unele mai putin vechi, cu frontala din dotare Link to comment
Geo_ZGA Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Impresii? Eu am vb cu dj dark despre routere wireless sau ne oaie cum? si am admirat cum un coleg cu Cielo isi inlocuia discurile de frana pe spate cu unele mai putin vechi, cu frontala din dotare cum a sunat asta ) vremuri de criza... decat unele ovalizate, mai bine unele uzate, dar "drepte" daca ajung ceva mai devreme, saptamana viitoare fac si reglajul sabotilor si gresez cablul. acum mi-a fost prea lene, era bezna... Link to comment
Senna Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Aha deci tu erai Nu stiam ca sunt ovalizate, bine ca le-ai schimbat Link to comment
Recommended Posts