Jump to content

Chevrolet Romania

body

Recommended Posts

Salve !

Stie cineva un nr de tel , o adresa de mail ceva la Chevrolet Romania pt ca vreau si eu sa ma interesez de masinuta mea !

Va multumesc

Chevrolet Romania NU exista, marca este importata de Opel in Romania. Adresa si numar de telefon:

OPEL ROMANIA 021 / 233.42.75-78

Fax = 021 / 203.99.52

Baneasa Office Center, Et.5 Sos. Buc-Ploiesti nr. 17 - 21, Bucuresti

Salve !

Astea sunt nr care le aveam si eu !Am incercat la toate acum 3 zile si nu MI-A RASPUNS NIMENI !

Am incercat azi iarasi si IOC!

Mersi oricum !

Si de ce nu te interesezi la dealer? Te-a suparat cu ceva? Nu stie?

Pai daca era sa ma iau numai dupa ce zice dealerul trebuia sa am masina de vre-o 2 sapt.

Nu-sh de ce dar am impresia ca ma abureste!

Pe aici (Bucuresti) dealerii au acces prin net la sistemul de gestiune a distributiei si rezervari comenzi, prin care stiu exact unde se afla o masina (nu GPS, asa in ce faza e) si din experienta pot estima cat mai dureaza, in general. In anumite conditii insa, pot apare intarzieri. Am impresia ca acum s-ar trebui sa fie oaresce "congestie" legata de cresterea vanzarilor.

Pentru doritori !Nr de tel Chevrolet Romania este 0212334277 .

Am reusit sa vb cu cei de acolo si au ramas sa sune la Union Motors sa vada ce e cu masina mea !

Bafta

Pe aici (Bucuresti) dealerii au acces prin net la sistemul de gestiune a distributiei si rezervari comenzi, prin care stiu exact unde se afla o masina (nu GPS, asa in ce faza e) si din experienta pot estima cat mai dureaza, in general. In anumite conditii insa, pot apare intarzieri. Am impresia ca acum s-ar trebui sa fie oaresce "congestie" legata de cresterea vanzarilor.

Pai Union Motors e din BUCURESTI , dar tot degeba !

Pai, o fi! Dar tu nu ai spus ca e vorba de UM pana azi la 2:11PM si la locatia ta scrie ca esti din Ploiesti!

Asta nu inseamna ca dealerul nu te poate "plimba" din motive obiective sau subiective :spumelagura:

Pai, o fi! Dar tu nu ai spus ca e vorba de UM pana azi la 2:11PM si la locatia ta  scrie ca esti din Ploiesti!

Asta nu inseamna ca dealerul nu te poate "plimba" din motive obiective sau subiective :spumelagura:

In pl nu exista dealer Chevy.

Citeste postul meu de la rubrica diverse/union motors!

Bafta