george_radu Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Salut! Am montata la masina o alarma de tip Eaglemaster. La un momendat am avut nevoie sa o scot complet din bord dar la repunerea pe pozitie am constatat ca nu-mi mai indica faptul ca portierele pasagerilor sunt deschise (prin aprinderea luminilor de avarie). Totodata am observat ca usile se autoblocheaza dupa scurgerea celor 50 de secunde de la deblocarea din telecomanda. Nici becul de la plafoniera nu mai "simte" usile deschise, desi manual (din buton) becul lumineaza! Imi poate da cineva un indiciu, o idee ce s-a dereglat? Link to comment
big2shae Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Ia vezi intrerupatoarele de la portiere. Link to comment
george_radu Posted September 18, 2013 Author Share Posted September 18, 2013 ce sa vad la ele?! ca nu s-or fi bulit toate simultan! Link to comment
augustinionut Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Toate simultan se unesc intr-un singur fir care trimite minusu la dracu, pardon, la unde trebuie. Verificaaaaaaaaaaa Link to comment
ph 17 mag Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 aceeasi problema o am si eu la matiz...ai idee pe unde anume se unesc firele alea sa ma uit si eu la mine? Link to comment
tomis Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Cum este legata alarma, nu stiu Link to comment
george_radu Posted September 28, 2013 Author Share Posted September 28, 2013 mersi Tomis, aveam si eu schema electrica a "supozitorului" dar nu am cautat... am sa ma uit dupa firul alb... Link to comment
george_radu Posted October 28, 2013 Author Share Posted October 28, 2013 am cautat si am tot ras cautat... nu stiu unde ajung firele alea albe de la fiecare "senzor" de usa deschisa... oricum, nu e nicio siguranta arsa, nu-mi dau seama cum de toate 4 usi au ramas cu problema asta... PS nu mai aceaseaza niciun electrician de la daweoo acest forum ca sa ma lumineze si pe mine!? Link to comment
tomis Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 La Euro3 e data o schema mai simpla, zice ca firele merg la plafoniera. Link to comment
george_radu Posted October 31, 2013 Author Share Posted October 31, 2013 Toate simultan se unesc intr-un singur fir care trimite minusu la dracu, pardon, la unde trebuie. Verificaaaaaaaaaaa pai am gasit eu pe sub bord, in inghesuiala aia nenorocita, timpit a fost ala care a gandit ca blocul de sigurante din habitaclu sa fie bagat intr-un loc atat de greu accesibil, am gasit intradevar 4 fire albe care se unesc, dar vorba ta... unde duc, duc la dracu, trebuie sa dau tot bordul jos ca sa ajung la ele... faptul ca plafoniera sa aprinde manual dar nu si la deschiderea portierelor indica oricum clar ca nu sigurantele sunt de vina... ramane ideea ca firele care se unesc nu mai ajung unde trebuie ori ca nu mai am masa la caroserie, acolo unde se monteaza "senzorii", dar e stupid sa nu am masa la caroserie... nu ar mai merge nimic, inclusiv plafoniera pe manual... Link to comment
softcristi Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Îmi spune cineva va rog unde anume se întâlnesc cele 4 fire albe de la portiere de se unesc intr-unul de pleacă la plafoniera? Link to comment
Recommended Posts