laurentiu972 Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 cumpar mecanism geam dreapta fata cielo executive partea electrica e ok, a iesit de pe ghidaje cablul care face antrenarea... acum nu se mai ridica geamul.. Link to comment
abarth_mcm Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 pune doar nou, mai ales ca se gaseste nu mai tin minte exact cat am dat eu pe al meu (care sincer nu l-am montat)....cred ca in jur de 60-80 lei sau ceva de genu pentru 20-30 lei cat ar diferenta fata de unul s-h, chiar nu se merita... 1 Link to comment
laurentiu972 Posted October 10, 2013 Author Share Posted October 10, 2013 (edited) Multumesc, nu ma gandeam ca se gasesc.. o sa caut Cred ca o sa fie problema la montaj- cum sa scot niturile de prindere si apoi sa le pun la loc Edited October 10, 2013 by laurentiu972 Link to comment
Shift1 Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 - cum sa scot niturile de prindere si apoi sa le pun la loc Niturile le scoti cu masina de gaurit, altele montezi cu pistolul de pop-nituri Link to comment
Recommended Posts