Rapiduletul Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 (edited) Am CASCO la Allianz Tiriac.Am avut si la Tico, hotarandu-ma doar dupa ce mi-au spart copii pe strada parbrizul cu pietre. Valoarea totala a asigurarii este de 2586.25 RON, platita in 4 rate a cate 646.56 RON la doua luni. La momentul incheierii politei (pentru statisticieni, junie 2005) cred ca erau in jur de 800 de euro. Edited January 14, 2006 by Rapiduletul Link to comment
AAdorjan Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Am Casco la Unita. Valoarea asigurata 137 euro incluzand mp3-cd-playerul si boxele din spate (nu sunt cine stie ce scule dar in orice eventualitate ). O platesc in patru rate de cate circa 120 ron. Daca plateam pe tot anu aveam 10% reducere, dar la suma asta mai bine imi convine sa dau banii in rate. Link to comment
bogdan_o Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Aadorjan cred ca ai gresit un pic cifrele. Adica ai masina asigurata la 137 eur dar platesti 4 rate de cate 120 ron. Deci intr-un an platesti cat valoarea asigurata? Sigur nu ai uitat vre-un zero ? Eu dau la Asiban putin peste 5 milioane pe an la o valoare asigurata de 5750 eur. Dar am dacie si casco e mai ieftin. Link to comment
AAdorjan Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Da am incurcat termenii. Valoarea asigurat nu stiu acum cat ii (mie lene sa caut polita), iar taxa pe un an ii 137 euro. Link to comment
NFS Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Anul trecut pt ca n-am fost in tara in perioada cu asigurarile, s-a ocupat nevasta-mea. Asadar m-am ales cu Casco la Astra. Nu mai stiu cit a costat-o dar masina a fost asigurata la 3500 euro. Ma rog, n-am avut nici un eveniment din fericire, asa ca anul asta m-am dus tot la ei, ca sa prind bonusul ala. Mi-au redus 15%, m-a costat aprox 160 euro, iar masina am asigurat-o la 3700 euro (si ceva). Masina + cass + jante! Franciza 10% la furt total. Link to comment
Mircea Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 NFS si eu tot la Astra am si recent mi-am schimbat bara fata la ei si am fost multumit. Service agreat ok, se putea si mai bine, pentru ca le-am cam zis eu ce piese sa comande, dar in 2 saptamani am avut masina ok fara sa dau un leu in plus. Sa nu-ti inchipui ca a durat 2 saptamani sa-mi faca masina! Din momentul in care m-am dus la constatare si pana in ziua in care mi-au pus bara a durat 2 saptamani, eu practic am stat cu masina in service 3 ore. Link to comment
BogdanG Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Am Casco la Allianz Tiriac si este foarte scump adica 735E/an dar merita zic eu ,deja am avut doua daune care au fost aproape 2000E ...nu mai pup bonus dar a meritat din plin ...de fapt am mai si platit in plus 150RON reintregirea adica un fel de penalizare dar tot a meritat Link to comment
stryder Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 eu am la asirom, 2845 euro suma asigurata, 243 de euro/an, platiti in 10 rate. Pana acum nici un eveniment Link to comment
john Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Cam mult, platesti aproape 10% din valoarea asigurata. In general procentul este de 5-6%, chiar mai mic daca ai ceva bonus (din al 2-lea an) sau prinzi o oferta. Link to comment
razvanclub1 Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 casco la bcr-asigurari...624E...platibili in 4 rate(la 3 luni)....masina evaluata la 16.000E Link to comment
roberth Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 CASCO la Allianz Tiriac, aproape 8 milioane ROL, masina asigurata la 3500Euro. Cam scumput... Link to comment
perfidus Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 CASCO la BCR Asigurari, valoare asigurata 14325 euro (deh, taxe vamale 30%...), 573 euro/an (4%). Link to comment
sam Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Eu am doua masini fara casco. Decat sa dau banii pe casco prefer sa-i dau pe benzina. Astazi nevasta-mea ia dat prima lovitura Matiz-ului: a indoit o jeanta intr-o bordura. Decat sa dau vreo 15 milioane casco pe an (poate nu am nici un incident sii dau degeaba) prefer sa repar Matiz-ul pe banii mei... nu cred ca voi ajunge la 15 milioane/an cu reparatiile in urma loviturilor aplicate de nevasta-mea (care e incepatoare). In viata merita sa risti putin ... Link to comment
aoprea Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Cand am cumparat matizul acum 1 luna mi-am facut CASCO la Omniasig pe trei luni. La o valoare asigurata de 5300 E am platit prima transa de 240 RON. Ma mai gandesc daca voi mai continua sa platesc si celelate rate... Link to comment
AAdorjan Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Cand mi-am facut casco agentul asigurator mi-a trecut in polita la mentiuni ca am 3 crapaturi pe parbriz. Azi am schimbat parbrizul. Ce trebuie sa fac? Am factura pe parbriz si stiu nr. de tel al agentului. Link to comment
john Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Il suni, te intalnesti cu el si il pui sa mentioneze ca l-ai schimbat si asta e bun. Link to comment
iuliana Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Cred ca trebuia sa faca constatarea inainte sa-l schimbe (si sa aiba alte crapaturi decat cele 3 mentionate). Dupa ce mi-am luat carnet, bineinteles ca mi-am facut casco. La Dacie! Dupa primul an in care nu i-am facut nici o zgarietura masinii nu am mai prelungit contractul. La nici doua saptamani de la expirare m-a lovit in spate o masina, eu stand la semafor. Pana am aflat ca vinovatul are RCA (masina era a parintilor si nu stia daca are sau nu - mi-a dat mie actele lui sa vad ce are acolo) mi-am jurat ca nu mai stau fara casco. La cielo i-am facut casco in ziua in care l-am luat. Dupa 3 luni am gasit parbrizul crapat, schimbat pe casco, costat 7mil ROL, abia platisem prima rata la casco de 3,5 mil ROL. La masina de serviciu, anual pe casco se despagubeste de cel putin 2-3 ori mai mult decat contravaloarea asigurarii. Cred ca merita casco! Macar sa nu avem parte de el. Dar tin cont ca cca 75% din masini au RCA. Link to comment
hrts Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Asigurare RAI - valoare de asigurare 1900 Euro, am platit 330 RON pe tot anul. Ma intreb daca schimb asiguratorul mai vrea cineva sa imi asigure Cielo-ul de 11 ani... Stiti daca se mai baga cineva la masini de 11 ani... daca nu esti client vechi de-al lor? Link to comment
Moshu Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Incearca la ASIROM. Astia nu prea tin cont de varsta. Link to comment
bobo77 Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Da am la Asiban, 220 E la valoare de 6715E Link to comment
negoctav Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Am si am avut la toate masinile detinute.Toate asigurarile Casco au fosu/sunt facute la Allianz Tiriac . La Oltcit (prima mea "iubire") aveam muzica asigurata la valoare mai mare decat restul masinii... La Polo,fiind in leasing nu am avut de ales,am Casco si tot la Allianz,dar broker de asigurari e Porsche Broker-> execrabil. fftopic: Apropos de Oltcit si Casco:un amic de al lui taica-miu,mai demult avea un Oltcit 11R care era asigurat Casco si a lovit portiera din stanga si s-a spart si geamul lateral de la sofer->Dauna totala ,pentru ca masina era evaluata la o valoare f mica,fiind veche si ieftina! Link to comment
Micutu' Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Da, BT - totala 150E, fransiza 0% >- Link to comment
cpop Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 O asigurare noua de la Interamerican - asigurarea auto Casco-Light. Spre deosebire de Casco, nu sunt acoperite cheltuielile cu reparatiile daca ati fost vinovatul intr-un accident sau daca ati gasit masina lovita in parcare. In schimb, se acorda despagubiri in caz de furt, incendiu sau pentru avariile produse de furtuni sau de coliziunea cu animale. Link to comment
Juliaen Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Generali: valoarea asigurata 10.600 Euro (38.000 RON), full casco, fara fransiza, 2.050 RON e plata pe primul an (asistenta rutiera 24h - gratuita + asistenta rutiera internationala, transporta autoturismul avariat in orasul de domiciliu + decontul transportului pasagerilor, in limita a 250 Euro). In plus, sunt baieti de treaba (poti negocia cu ei si ajungi la "mici intelegeri" fara prea mari probleme - mi-au facut polita valabila cu 2 zile anterior semnarii politei, pt. ca aveam nevoie de asta la banca). Link to comment
Recommended Posts