stryder Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 M-am asigurat la Omniasig. Prima 256 euro/an( ~6% din valoarea asigurata) Am optat pt. plata in rate ( 64 euro, platiti o data la 3 luni) Valoarea asigurata: 4100 euro ( cam putin,stiu ...am acceptat gandindu-ma doar ca sunt mari sanse sa n-am dauna totala ) Franciza 0% la dauna partiala + furt total. Asigurat pt. vandalism etc Au decondare directa cu majoritatea service-urilor Daewoo, lucru bun. Per total multumit, Allianzu` ma ducea la sapa de lemn. Link to comment
Chip Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Zi-mi si mie la ce Radacini ai fost si cum s-au comportat . Cat a durat toata afacerea de cind ai lasat masina la ei si pana ai luat-o?E vorba de 0,5RON adica 5000 lei vechi sau mai mult??!! E vorba de "radacini -nush cum-" de pe iuliu maniu. S-au comportat super ok, adica mi-au facut masina intr-o zi cred (ca aveau piesele pe stoc), da' a durat pana au trimis facturile & stuff la asirom, apoi inca 24-48h pana s-a primit acceptu' de plata de la casco. Lucrarea a fost in regula, de aceea am si "dat o bere". Partea nasoala e ca mi-au lasat masina in drum, pana "am ridicat-o", si era plina de praf si in int si in ext... da' ma rog, s-a rezolvat la o spalatorie Da, a fost vorba de 5000 de lei vechi... nu ma intreba pt ce, ca habar n-am, cica o "diferenta" Din pacate asa e, trebuie anuntati pentru a se plati o diferenta. Se accepta o marja de eroare, dar nu m-as baza pe asta. Conform noilor formule de calcul a primei de asigurare, numarul de km efectuati anual e unul din principalii factori de risc (de unde si diferenta destul de semnificativa la valoarea primei) - cu cat conduci mai mult, cu atat esti mai expus. Mdeah... ma batea gandu' sa inchei o polita la generali, da' mai bine raman la asirom sau "fac" un tiriac. Bine, parca ii vad si p'astia punand tot felu' de conditii si clauze Link to comment
zeneseu Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 (edited) Salut! "> Am si eu o intrebare. Si-a reinnoit cineva polita de asigurare CASCO la BT Asigurari? Nu de alta dar luna asta trebuie sa prelungesc contractul si as vrea sa stiu cam la ce sa a astept. Multumesc ! O zi buna. Edited April 11, 2007 by BH ZNS Link to comment
zeneseu Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 (edited) Salut! Azi mi-am prelungit contractul pentru asigurarea CASCO la BTAsigurari. Situatia se prezinta cam asa:in momentul de fata suma asigurata e de 21.937 ron fata de cca 24.000 ron anul trecut, total prima de asigurare 1028 ron. Ratele se platesc lunar si sunt in valoare de 85 ron/luna fata de 81 ron/luna anul trecut-diferenta se datoreaza optiunii de a asigura si persoanele din masina (4 ron/luna). Nu s-a tinut cond de km parcursi sau de alte chestii.Fransiza 0% pentru avarii partiale, furt partial sau total. Mentionez ca masina este cumparata prin Banca Transilvania, intre aceasta si DWAR existand o conventie care are efect si asupra asigurarii CASCO. In concluzie platesc aceeasi suma la CASCO pentru o suma asigurata mai mica-superoferta zic ei. Ramane de vazut pe viitor cat de rentabila este aceasta afacere O zi buna! Edited April 17, 2007 by BH ZNS Link to comment
thinking Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 BT Asigurari, Matiz E nou, 5350 euro, 720 ron pe an, conventia Daewoo: 0 fransize, inclusiv furt total, inclusiv vandalism. Sunt foarte multumit de ei. Deja am avut un dosar de dauna de 830 ron . Nu, nu eu am fost autorul. La anul prind malus. Link to comment
madkat Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 la Cielo la Asirom la Alfa am avut la Generali pana au schimbat anul asta sistemul de calcul si mi-au si introdus o fransiza de 950ron la daune... si in anul precedent nu am avut decat un parbriz schimbat pe cascao... am trecut la Omniasig - stiu ca sunt mai slabi la decontari dar nu ma duc in sapa de lemn... Link to comment
Lucian M Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Leasing la BCR, deci casco tot la ei. 39 euro pe luna- full casco. O fi mult, o fi putin... La masina noua e pacat sa nu ai acasco. Si chiar cand masina are 4-6 ani- si atunci e bine sa ai asigurare. Link to comment
elprypas Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Asigurare full casco la ASIROM preluat Casco de pe masina veche ce am predato la remat pt avansul la cielo si facut up date la full casco beneficiind de un discount de 45% Link to comment
iulia Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 la Alfa am avut la Generali pana au schimbat anul asta sistemul de calcul si mi-au si introdus o fransiza de 950ron la daune... si in anul precedent nu am avut decat un parbriz schimbat pe cascao... Si Allianz au la fel, pentru persoane fizice. Link to comment
trebor271074 Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Si eu am full CASCO la OMNIASIG Tulcea... astia evalueaza masinile la valori cam mici... in fine... intrebarea este:SUNT SERIOSI IN CAZ DE DAUNA TOTALA, PARTIALA, FURT? Fac tarantele cand te duci la ei cu problema? Link to comment
wwillym Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 La Astra asigurari Valoare asigurata 9728 E (valoarea de pe factura) Fransiza de 20% la furt in strainatate, Patru rate trimestriale, in total 425 E (plata in lei la cursul zilei) Link to comment
elenyta Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Da am, la Asiban ! Masina fiind in leasing nu am ales eu compania de asigurare. Link to comment
muscarul Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Eu nu am asigurare casco, dar ma gandesc ca ar trebui sa ii cam fac... Cat o fi o asigurare petru un Matiz din 2005? Link to comment
RaZoR-07 Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 In primul rand, nu mai sta fara casco. Doare, uneori chiar tare. Costurile variaza de la o firma la alta. Mai sunt influentate de pretul de catalog, vechimea masinii si de varsta utilizatorului. Poate si de altele pe care nu le stiu eu. Preferabil sa platesti mai mult dar sa fie firma serioasa. Oricum la Matiz diferentele nu sunt mari. Link to comment
Marius* Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Am asigurare Casco la Tiriac pana pe 30 dec. O voi prelungii si pt anul viitor. Am beneficiat cu numeroase maruntisuri si am fost foarte multumit de aceasta asigurare. Link to comment
Salex Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Nu am si nici nu imi mai fac curind. Am avut vreme de 4 ani fara nici un fel de incident. De cind nu am mai facut am avut un singur incident. Costurile de reparatie au fost mai mici decit m-ar fi costat CASCO vreme de peste 8 ani. Link to comment
LYM Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 (edited) CASCO la BCR Asigurari. Pana acum nu a fost cazul sa-l folosesc dar nu se stie niciodata, better safe than sorry. Edited January 10, 2008 by LYM Link to comment
Paul_Ferrari Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Fratilor astia sunt nebuni !! Dupa ce vor o caciula de bani in general au mai inventat una tare !! Franciza de 100 Euro ( 200 la Generali !!! ) pentru avariile din vina mea sau daca " asa am gasit-o in parcare ". Adica pentru orice avarie rezultata prin metodele de mai sus eu platesc 100 de euro ( 200 la Generali !!! ) ei platesc restul ... Mie mi se pare ce un mare rahat avand in vedere ca cel putin pentru bucuresti iti faci casco pentru problema " am gasit-o asa in parcare " !! Link to comment
bishnitzarul Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Am casco la asirom de 4 ani fara daune acum am avut un necaz ne fiind eu vinovat si o repar pe casco...stau cu masina in service din cauza constatatorului incompetent care nu este in stare sa faca poze si sa treaca daunele corect in dosar Link to comment
Yaz Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Casco am avut mereu, nu stiu cat, cum si in ce fel ca plateste firma, cand o sa fie a mea o sa vad... Link to comment
robert333 Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Casco am de la Omniasig (de'.....leasing). Eu am primit decat un "preview" al contractului. Suma asigurata 9560 EURO si 38 Euro (fara TVA) rata lunara..ceea ce ar insemna ~456 euro/an. Link to comment
alinixovici Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Eu am la Allianz. Initial a fost la Asiban (masina e in leasing) dar dupa problemele avute cu ei am schimbat la Allianz. Diferenta de pret nu este prea mare Link to comment
Matizel Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Am prelungit si eu casco la BCR Leasing. Si la ei e fransiza de 100 euro pentru orice incident. Valoare asigurata dupa 2 ani : 4000 euro, suma de plata: 240 euro platibili in 4 rate Link to comment
trebor271074 Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Fratilor astia sunt nebuni !! Dupa ce vor o caciula de bani in general au mai inventat una tare !! Franciza de 100 Euro ( 200 la Generali !!! ) pentru avariile din vina mea sau daca " asa am gasit-o in parcare ". Adica pentru orice avarie rezultata prin metodele de mai sus eu platesc 100 de euro ( 200 la Generali !!! ) ei platesc restul ... Mie mi se pare ce un mare rahat avand in vedere ca cel putin pentru bucuresti iti faci casco pentru problema " am gasit-o asa in parcare " !! Valabil si la Omniasig. Mai ales daca paguba nu sare de 100 de euro... si astea sunt pagubele cele mai des intalnite. Ciocniri de anvergura mica, atingeri sau vandalizari in parcare. Sa vedeti ce de clienti vor avea incepand din acest an. Buluc... Link to comment
Tommy Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 La Allianz nu am avut niciodata probleme, dar preturile sunt piparate bine. Cel putin la cielo mi-am scos banii cu varf si indesat Bine.. si serviceurile umfla devizele de dai cu caciula de asfalt de ar trebui sa platesti din buzunar. Link to comment
Recommended Posts