Jump to content

Aveti asigurare CASCO ?

CASCO:  

509 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ei bine, aveţi asigurare CASCO ? Ar fi interesant de ştiut: la ce firmă, cât este valoarea asigurată, cât plătiţi pe an.

Încep eu: ASIROM, valoare asigurată 3600 USD (vroiau iniţial 3300 USD, dar am suplimentat eu), franciză 0%, anual 280 USD.

ASIROM

franchiza 0%

val asigurata ~5000 E (in primul an) , 5000E - uzura 1 an + casetofon (in al doilea an)

240$ (sau E ?!?!) in primul an, 198E in al doilea, (fara evenimente intre timp).

Alianz Tziriac, suma asigurata 5300 Euro (masina+persoane+furt), fara franshiza: 247 Euro/an. Am beneficiat de reducere la plata pe loc + reducere ca am card la ei. RCA am tot la Alianz Tziriac.

Sunt curios cat va fi anul asta asigurarea, ca am avut 2 accidente. Pana acum Alianz au dat dovada de comportament exemplar fatza de mine, n-am nimic sa le reprosez.

La BCR Asigurari. Valoarea asigurata: 5575 euro (masina+furt+casetofon). In acest an (masina este noua) am platit 265 euro. Am beneficiat de reducere pentru plata pe loc, altfel ar fi trebuit sa platesc 306 euro adica 5,5% din valoarea masinii. Nu stiu ce procent va fi la anul. Doamne ajuta!

• 4 weeks later...

Omniasig, dupa 1 an fara evenimente: val. asigurata 4.590 E, echip suplimentar 200 E, cota prima 4.4% fransiza 10% furt total. In total 211 Euroi in 4 rate.

Valoarea mi-a calculat-o ca 85% din valoarea auto nou (fara reducere) 5.400 E.

E si multiuser. Cam atat.

Allianz Tiriac, valoare asigurata 7640 EUR, rata 344 EUR / an (4,5%), pe 4 ani. Fransiza 0% peste tot (datorita creditului).

Cand m-am dus la ei cu janta indoita si capacul spart n-au marait, dar pana la urma am renuntat sa mai emit pretentii, dupa ce am rezolvat cu janta la 20.000 lei, iar la capac mi-au zis ca nu se poate sa mi le despagubeasca pe toate, desi la Daewoo nu exista reper 1 capac de janta, ci set de 4. Si cum nu-mi convenea sa le platesc eu pe restul de 3, am renuntat.

:thanks: Merci Sergiu. Cu berea mai vedem ca eu ajung doar la preludiul fiecarei intalniri si oricum beri n-am prea vazut pe la intalniri :D In concluzie sa fie la cat mai multi ani fara evenimente, lucru pe care vi-l urez la toti de altfel. :beerchug:

• 2 months later...

am avut asigurare casco pentru ca am luat masina in rate la omniasig

a expirat in primavara si nu am reinnoit o

in decurs de 6 ani am folosit asigurarea de vreo 5 ori si in general pentru a inlocui parbrize sparte

daca ar fi sa o reinnoiesc acum, as face o numai pentru ca agentul de care tineam imi recomandase un garaj care reducea la minim timpul de reparatie; in afara de asta, nu va sfatuiesc sa va faceti la omniasig; mi au facut destul de multe probleme

Eu am asigurare casco la Asirom. Sunt multumit, fransiza e 0(zero), costul asigurarii e mic (fiind vorba de un automobil Dacia), iar cand am avut nevoie de casco nu am avut nici o pb. Am avut 2 ani fara incidente, deci a ajuns la o reducere de 35% 910% pt plata integrala). Din pacate ultima polita de asigurare a trebuit sa o folosesc pt ca mi-au furat boxele spate (in februarie), in plus am mai reparat mici zagrieturi aparute in parcare. Iar prima polita (acum 4 ani) am folosit-o toto pt ca am gasit masina lovita in parcare... :(

in afara de asta, nu va sfatuiesc sa va faceti la omniasig; mi au facut destul de multe probleme

Ca sa fie si alta parere:din pacate in 9 luni am fost nevoit sa apelez de 2 ori la Casco facut la Omniasig.Au decontare directa cu Autonet(toata stima pentru acest service) si in ziua cand service-ul a trimis devizul la Omniasig pe fax a venit si confirmarea de plata(nici macar nu te duci tu sa plimbi hartiile intre service si asigurare).A doua oara a trebuit sa dau un telefon pt tipul la care aveam eu dosrul era in concediu si se ocupa altcineva de el si dupa ce am vorbit cu el mi-a zis ca in max o ora am acceptul de plata.In 30 min m-au sunat de la service ca pot sa ridic masina.Asa ca pentru mine Omniasig ok.

cred ca mai toate companiile de asigurari si au rezolvat problema asta, cu decontarea rapida a reparatiilor; din punctul asta de vedere nici eu nu am avut probleme; la mine a fost vorba de altceva, o mica complicatie care s a complicat datorita rigiditatii celor de acolo, in conditiile in care nu folosisem mai deloc polita pana atunci

Eu nu am Casco, dar mi-am facut atunci cand am plecat de Paste in Italia.

Am studiat toata piata si am facut la UNITA pe un an, dar cu plata in 12 rate. Suma asigurata a fost 4000 euro si am platit prima rata de aprox. 23 euro. Stiu ca erau cei mai avantajosi pentru mine. Am facut carte verde la ei si astfel aveam casco extern gratuit. A doua rata nu am mai platit-o ca eu vroiam doar 2 sapt. sa fiu asigurat.

Am condus fara griji si eu si prietena mea; iar acolo si fratele ei.

Eu va recomand Unita.

aaaa...am uitat sa o trec si pe a mea, am facut-o, cu ajutorul lui Shenck (sar'na) si a lui MG...suna cam asa...

valoare asigurata: 4500 Euro (mai mult decat am platit eu pe ea) (+1.000 euro pentru persoane)

fransiza: zero

rate: 4

rata: 85 Euro/trimestru...

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...