Jump to content

Recommended Posts

Pai da bre, da' voi va adunati la caldurica, ceai, suc si alte cele la bar. Noi, tineri si nelinistiti (sa zicem), o sa mergem in parcare la Kaufland Vitan.

p.s: mai ai ceva stickere cu daewoo/gm club? nu conteaza daca-s de interior sau exterior, m-a rugat un pusti sa-i fac si lui rost, ca e fan... parintii au un Cielo, el entuziast, etc.

@geo - dragule, entuziasti si tineri suntem si noi, doar ca parcarea de la Kaufland nu ma... starneste. Pe cand un ceai cu prietenii, ei , da! Ileanaaaa, sarbatoarea, revii la bunele obiceiuri!!! Abia astept! Eu ajung in jur de 9, ca vin de la munci...

• Like 1

Daca observ eu bine interesul catre intalnire cu masinile vin din partea celor care au Daewoo eu mai sus vad un peugeot si un hyundai. Aici vorbim de intalniri cu masini nu intalniri la cafea, ceai etc 1 data pe sapt ne intalnim sa stam de vb etc cu masinile la suc, cafea etc putem iesi oricand :) Dupa parerea mea s`a cam deviat de la INTALNIRE in adevaratul sens al cuvantului, cu "o ieseala" la o caterinca.

P.S Nu pot ajunge azi :(

Edited by Alzheimer

Daca observ eu bine interesul catre intalnire cu masinile vin din partea celor care au Daewoo eu mai sus vad un peugeot si un hyundai. Aici vorbim de intalniri cu masini nu intalniri la cafea, ceai etc 1 data pe sapt ne intalnim sa stam de vb etc cu masinile la suc, cafea etc putem iesi oricand :) Dupa parerea mea s`a cam deviat de la INTALNIRE in adevaratul sens al cuvantului, cu "o ieseala" la o caterinca.

Pai daca-i p-asa, pe la intalnire (cafea sau whatever) mai vine si-un Mitsubishi, un/doua Suzuki, o Mazda, un Renault, uneori si-un VW, ocazional si altii. Cu totii, fosti detinatori de Daewoo la un moment dat. Asta e, am ramas prieteni si ne simtim bine impreuna.

Faina intalnirea. S-a vorbit despre masini, S-a felicitat Laurentiu pentru schimbarea de prefix la un ceai cald. Si cu scuzele de rigoare pentru cei jigniti de faptul ca am indraznit sa imi schimb masina si ca nu inghet prin parcari iarna deoarece nu e nimic de reparat la ea, vom continua si in alte dati!

Faina intalnirea. S-a vorbit despre masini, S-a felicitat Laurentiu pentru schimbarea de prefix la un ceai cald. Si cu scuzele de rigoare pentru cei jigniti de faptul ca am indraznit sa imi schimb masina si ca nu inghet prin parcari iarna deoarece nu e nimic de reparat la ea, vom continua si in alte dati!

rusine tie...5 min...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...