ileana Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Aproape ca uitasem cum sa deschid un topic. Nu mai zic de prezenta joia. Asa ca aproape in ultimul ceas pe anul asta, strig ADUNAREAAAA! Link to comment
Geo_ZGA Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Pai da bre, da' voi va adunati la caldurica, ceai, suc si alte cele la bar. Noi, tineri si nelinistiti (sa zicem), o sa mergem in parcare la Kaufland Vitan. p.s: mai ai ceva stickere cu daewoo/gm club? nu conteaza daca-s de interior sau exterior, m-a rugat un pusti sa-i fac si lui rost, ca e fan... parintii au un Cielo, el entuziast, etc. Link to comment
Ami Posted December 11, 2013 Share Posted December 11, 2013 @geo - dragule, entuziasti si tineri suntem si noi, doar ca parcarea de la Kaufland nu ma... starneste. Pe cand un ceai cu prietenii, ei , da! Ileanaaaa, sarbatoarea, revii la bunele obiceiuri!!! Abia astept! Eu ajung in jur de 9, ca vin de la munci... 1 Link to comment
Dj_Dark Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Eu o sa incerc sa impac ambele "locatii" Link to comment
guru Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Primiti un fost matizist care a stat vreo 7 ani,pentru initiere, in Tara Prazului Verde? Link to comment
alx Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Undeee? Undeee?unde ne ved? Link to comment
Alzheimer Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 (edited) Daca observ eu bine interesul catre intalnire cu masinile vin din partea celor care au Daewoo eu mai sus vad un peugeot si un hyundai. Aici vorbim de intalniri cu masini nu intalniri la cafea, ceai etc 1 data pe sapt ne intalnim sa stam de vb etc cu masinile la suc, cafea etc putem iesi oricand Dupa parerea mea s`a cam deviat de la INTALNIRE in adevaratul sens al cuvantului, cu "o ieseala" la o caterinca. P.S Nu pot ajunge azi Edited December 12, 2013 by Alzheimer Link to comment
big2shae Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Cred ca ajungem si noi la ieseala cu caterinca. Si o sa vin cu daewoo-ul care sper sa mai aiba curent in bateria de 10 ani si 5 luni implinite. Link to comment
NFS Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 Daca observ eu bine interesul catre intalnire cu masinile vin din partea celor care au Daewoo eu mai sus vad un peugeot si un hyundai. Aici vorbim de intalniri cu masini nu intalniri la cafea, ceai etc 1 data pe sapt ne intalnim sa stam de vb etc cu masinile la suc, cafea etc putem iesi oricand Dupa parerea mea s`a cam deviat de la INTALNIRE in adevaratul sens al cuvantului, cu "o ieseala" la o caterinca. Pai daca-i p-asa, pe la intalnire (cafea sau whatever) mai vine si-un Mitsubishi, un/doua Suzuki, o Mazda, un Renault, uneori si-un VW, ocazional si altii. Cu totii, fosti detinatori de Daewoo la un moment dat. Asta e, am ramas prieteni si ne simtim bine impreuna. Link to comment
alx Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 Si mai vin si blonde. Si unii cu biciclete. Deci ccr se rebranduieste in devianti ) Link to comment
Ami Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 Faina intalnirea. S-a vorbit despre masini, S-a felicitat Laurentiu pentru schimbarea de prefix la un ceai cald. Si cu scuzele de rigoare pentru cei jigniti de faptul ca am indraznit sa imi schimb masina si ca nu inghet prin parcari iarna deoarece nu e nimic de reparat la ea, vom continua si in alte dati! Link to comment
Pepinno Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 Faina intalnirea. S-a vorbit despre masini, S-a felicitat Laurentiu pentru schimbarea de prefix la un ceai cald. Si cu scuzele de rigoare pentru cei jigniti de faptul ca am indraznit sa imi schimb masina si ca nu inghet prin parcari iarna deoarece nu e nimic de reparat la ea, vom continua si in alte dati! rusine tie...5 min... Link to comment
VAXXi Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 rusine tie...5 min... Si inca 5 de la mine. Link to comment
NFS Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 De la mine... fara numar! )"> Link to comment
big2shae Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 Daca saptamana viitoare mergem la Oltenita cu masinile se cheama ca suntem club auto, sau o adunatura de "haladiti" cu stickere Daewooclub.ro? Eu vin cu Daewoo-ool. Link to comment
Brainiac Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Eu deja incep sa-mi pun intrebari existentiale: ce naiba caut aici? Ca Daewoo n-am avut niciodata, la surubarit nu ma pricep, iar la frig sunt sensibil Link to comment
Leutzu Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Sigur nu esti un mic geiutz? 1 Link to comment
big2shae Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Sau un fel de hermafrodit? Macar de- ai fi singurul... Link to comment
ileana Posted December 18, 2013 Author Share Posted December 18, 2013 E de mult moarta-n cocina Link to comment
Alzheimer Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Hahahhahahahahah ATATTT )))) Link to comment
BogdanG Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Daca se mai face vro intalneala pe 2013 ma bag si eu cu fratele Sharpe . Link to comment
Recommended Posts