Immortal Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Salutare, De cateva zile nu-mi mai merg stropitoarele fata; am mai intampinat problema dar atunci s-a 'rezolvat' singurica dupa nici 24 de ore. Stropitoarea spate (am HB) functioneaza, aud cum pompeaza apa si ajunge pe luneta, insa pentru stropitoarele fata pompa nu pare a functiona. Ce-ar fi de facut - vizita service? Multumesc anticipat. Link to comment
Myg Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Verifica diuzele sa nu fie infundate,ridici capota si scoti furtunul din T-eu,apoi actionezi maneta si vezi daca da apa pe furtunas. Link to comment
Immortal Posted December 14, 2013 Author Share Posted December 14, 2013 Unde-i T-ul ala? Am ridicat capota, m-am chinuit un pic sa dau jos 'acoperitoarea' de pe interiorul capotei (prin spatele careia trec furtunasele) insa nu m-am prins cum se desprind clipsurile alea :/ Link to comment
Myg Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Furtunul vine din partea dreapta (capota deschisa,privind din fata masinii) si sub prima diuza se face ramificatia (T-ul),dar poti scoate furtunasul direct din diuza. Link to comment
Recommended Posts