Jump to content

Cate Amenzi Ati Primit Pana Acum?

Recommended Posts

Am primit 2 amenzi si oprit de Politie tot de 2 ori.

1 amenda - radar primit prin posta, pe Dorobanti 64km/h ... jenant - 35 ron

2 amenda - parcat in rondul de la Bucur obor, langa alte zeci de masini, la cativa cm dupa semnul de oprire interzisa care era cu sageata-n sus. Tot 35ron

Nu stiu cum ti-a bipait tie, al meu a intrat direct pe full (doar eram la 30-40 m), si aproape instant politaiul a sarit din masina.

Mdea. Mie mi-a bipait exact la fel, full signal si doar vreo 5-7 secunde, dar DUPA ce am trecut de el.

• 2 weeks later...

N-am ce face, era parcata linga trecerea de pietoni, app de intersectie, au film, poze, as face degeaba, sunt probe irefutabile.

Am cotizat si eu cu un coltz de blana pentru nevasta schiopului de Prigoana (sau la libera alegere un capat de funie) si o sa-l votez pe Negoitza.

Faza misto e ca atunci cand am auzit ca o sa ridice masini, am zis ca bine face, credeam ca o sa le ridice pe alea de blocheaza circulatia, dar nu nene, ei le ridica unde au spatiu de manevra.

Bre, e bataie de joc cumplita, la mine in fata sunt 20 de locuri de parcare si vreo suta de masini. Si asa e peste tot, se stie. Tara poalei roamania asta. Camere fara sosele, ridicari fara parcari, taxe la taxe, hotie la saracie.

Aveti si voi grija pe unde le lasati, macar sa n-aiba acces sa o traga :) )

Acum a venit cu coleg, ridicau din Alba Iulia, daca aveti pe acolo masina parcata, dati fuga repede.

O ridica.

Sunt pregatiti bajetii, asa credeam si eu ca nu o poate lua, dar au sistem distept.

A achizitionat prigoana masini noi din ghermania, afacere serioasa nene, mai buna decat gunoaiele chiar.

Nope. Ca n-au echipament de ridicare pe platforma, ci doar de tractare. Similar se intampla si cu masinile ce au tractiune spate sau 4x4 si care sunt in viteza. Au zis si la stiri. Vei plati amenda pentru parcare interzisa, dar nu si taxa de ridicare. Mai nou fac poze si la zgarieturile masinilor inainte de ridicare, sa nu care cumva sa faca proprietarul scandal.

Se pot ridica si masinile cu frana de mana trasa.Au in dotare niste "carucioare" ce se monteaza la rotile din spate si tot le duc.Masina aia de la stiri nu era echipata corespunzator si din aceasta cauza nu au putut ridica masina.Mai greu e cu masinile de teren, sincer nu stiu ce greutate pot ridica cu chingile...aasa ca...luati-va masini de teren :D

Edited by BH ZNS

In Italia i-au ridicat unui coleg masina..50 de euro. La noi 200. Eu ma gandesc asa: era acolo dacia break ridicata joi sau vineri, care au si lovit-o handicapatii aia. Deja valoarea amenzii (numa parcarea de lux e 3 mil la zi) depaseste valoarea masinii. Lu ala ce-i face? Il lasa cateva luni, il da in judecata si-i ia casa? Sau daca nu are mai face si puscarie. Bai nene, e de prea mare cuvânt_urât tara asta.

Dresati un caine sa stea in masina si lasati geamurile deschise. Sa-i vad atunci :D

@Tommy - ai vazut cand ti-au ridicat-o? sau doar te-ai trezit ca nu mai era?

Poate moare vreunul de inima cand nu mai gaseste masina :) )

Edited by LYM

Am vazut ca nu mai era.. si daca ii vezi cand ti-o ridica nu-i mai poti opri. Vin gasca de militieni intorsi de la tzatza si gardieni cu 4 clase si cu muncitorii schiopului, doar sa le dai cu ranga-n teasta sa mai faci si vreo 15 ani de parnaie.

Dar nu ei sunt de vina, sistemul asta de cuvânt_urât ce lasa un laba sa-ti puna amenzi sa intri in cuvânt_urât mai rau ca la camatari. Bre, cetateanul e unul din poolimea asteptata la 4 la vot, si in rest trebe talharit.

acum vreo 2 ani in Timisoara pe o straduta in centru (linga Dioda) un nenea din Arad parcase masina cu rotile din dreapta pe trotuar ... baietii au blocat roata ... da' nenea a venit imediat ... si se ruga de ei ... zicea ca plateste amenda imediat numai sa-i deblocheze masina ... aia nu, ca nu se poate asa, ca trebuie sa mearga nu stiu unde sa plateasca ... ... i-am lasat si am plecat mai departe

Intrebare: cine ridica masinile? Primaria sau o firma "specializata"?

evident o firma "specializata" - in parteneriat cu primaria ...

... (nu intrebati pt. cine este avantajos parteneriatu [-X )

Pai le ridica ... "multe_cuvinte_urate :spumelagura: ". Ca ai locuri de parcare e orasul gol si de al draq pui masina unde nu trebuie. Astia sunt batuti in cap rau de tot. Nu vad ca nu ai unde sa o pui si in cazu asta ce sa faci...sa mergi pana la 10 km de locu unde ai treaba si sa t intorci pe jos de unde gasesti loc... :spumelagura: traim in .ro!