expero 16V Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Nu inteleg... <{POST_SNAPBACK}> Pai tu crezi ca eu am platit ceva din 8 milioane jumate' aia ? Si nici impozitul pe masina... Insa la impozitul pe casa am facut o sparla si n-am platit si amenzile. Aceeasi sparla incerc s-o fac si acu' ...Ca altfel impozituyl pe 1 an jumate + 8.5 mil = Link to comment
Mircea Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Pai tu crezi ca eu am platit ceva din 8 milioane jumate' aia ? Si nici impozitul pe masina... Cand vei vinde masina... o sa vorbesti singur... Link to comment
Guest Mecmar Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 O singură amendă în valoare de 300.000 lei plătită în 24 ore, radar 71km/h. Link to comment
body Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 chiestia asta de 7-8 ori pa zi s-a gasit un politist+prost pa ... Nu ti se pare ca e pleonasm ? Ai vazut tu politist destept? Link to comment
Senna Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Am si eu amenzi neplatite de circulatie, si una de la Jandarmerie. Daca nu imi iau masina sau casa pe numele meu nu le voi plati niciodata? E posibil sa se prescrie in cativa ani? Acum sunt stresat ca am trimis declaratia de venit global si s-ar putea sa ma salte baietzii Link to comment
VAXXi Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 E posibil sa se prescrie in cativa ani? 3 ani parcă. Link to comment
vivien Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Permis din 1993. Despre amenzi, nu mai stiu cite, dar sub 10, si au fost pe diverse motive: radare, centura, accident usor pe polei, iar citeva rezolvate fara amenda. Link to comment
DomnulRobert Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 - 300.000 radar pe panduri care mi-a venit acasa prin posta dupa vreo 3 luni (73 km/h cu un ford fiesta) -trecere pe roshu la universitate = rezolvat prin vorbe -depasirea coloanei dupa refugiu = amenda pt centura 250.000 (cu kalosul) Link to comment
expero 16V Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Cand vei vinde masina... o sa vorbesti singur... <{POST_SNAPBACK}> Am vandut-o ... si i-am fentat Sper ca macar 3 ani sa ma linistesc cu amenzile Link to comment
Ndi Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 5 amenzi in 3 ani si ceva. Toate pentru viteza. Toate pana in 20 Km/h. 4/5 cu 6 in fata (intre 62 si 65). Sa nu te oparesti? Ah si una cu 15 in fata, cazut la intelegere cu politia la 110. Nu de alta da am fost baiat finut si am dat cu spatele vreo 50-60 de metri, ca atat mi-a luat sa franez de la garcea incolo ... Altfel, nici o contrafentie Link to comment
laurentziu83 Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Na c-am mai halit una. Eram eu bine mersi in tudor pe la ultimul camin studentesc si dau sa ies in splai pe malul Bahluiului ca sa ajung la primele blocuri. Aveam cam 600 m de mers pe interzis. Suficient pentru ca sa ma agate baietii si sa-mi dea amenda pentru lipsa centurii de siguranta. Asa ca am cotitzat in contul politiei romane 250k lei dupa ce i-am multumit politaiului ca nu mi-a dat amenda de 700k lei pe care o puteam incasa pe drept. Chiar nu mi-a parut rau (fata de ce mai discutasem de amenda aia de la cafenea) si nu m-am ofticat pe ei, au fost finuti de data asta. Link to comment
Kali Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Si eu una.. Acum vreo 7 ani. Tulburarea linistii publice... )"> Link to comment
expero 16V Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Permis din 1997 , insa nu am stat sa contabilizez amenzile de atunci .Insa le-am contabilizat pe astea din ultimul AN JUMATE si s-a facut de 8.5 milioane Majoritatea radar , linie continua .. Se pare ca tre' sa-mi iau detector . Partea simpatica o sa fie maine cand o sa radiez masina ! Dar poate fac o sparla ... <{POST_SNAPBACK}> Seria amenzilor neplatite continua... Ieri 2 milioane intre Sighisoara si Brasov . 91 km/h . Localitate . Nu era nimeni pe strada . Dar nimeni . Nu am vazut niciodata radar acolo . Si mi-am luat-o Nu mai vorbesc de atitudinea de prost gust a politistului care m-0a apostrofat ca voi astia cu masini de-astea " portocalii " nu va mai ajung soselele . Si am simtit nevoia sa-i raspund ca sunt trezit de 36 de ore si sunt obosit si de-aia mergeam asa incet Link to comment
Mircea Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Seria amenzilor neplatite continua... >- ai reusit! continua!!! Bine te tot expero (sau sa-ti spunem Obel?) Glumeam... no offence Link to comment
expero 16V Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Poti sa-mi spui cum vrei tu Mircea . Dar prefer expero ca asa m-am inscris pe forumul asta . Link to comment
mike.b Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Ieri ..tot asa..din graba...am depasit coloana pe linia de tramvai ( :"> desi sunt impotriva fenomenului) am trecut pe rosu (chipurile) unde sunt 2 semafoare..adica nu am traversat intersectia,, nu aveam centrua...in spatele meu era un echipaj care a vazut toata faza si m-a tras pe dreapta...noraml trebuia sa-mi retina permisul si 2,5 mil. amenda..am scapat cu 220.000 lei. Link to comment
Mircea Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Poti sa-mi spui cum vrei tu Mircea . Dar prefer expero ca asa m-am inscris pe forumul asta . fftopic: Opelul l-ai luat nou? Link to comment
expero 16V Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 @Mircea - As fi vrut eu ... 75.000 km , 2002 , un singur proprietar .. Link to comment
BogdanG Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Sa-l stapinesti sanatos si sa nu mai continui lista de amenzi ca deja eu sunt uimit de lista ta fa ceva sa se opreasca aici . Link to comment
expero 16V Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Multumesc frumos de urari . Cat despre amenzi, ce sa fac ? Poate sa-mi iau detector de radar Link to comment
Mircea Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Ca si nou, sa-l stapanesti sanatos si fara amenzi! >- Link to comment
gigi-kent Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 (edited) in jur de vreo 10 in aproape 2 ani. una pt neacordare de prioritate la pietoni pe trecere, una pt nepurtarea centurii si restu radare.plus vreo 2 avertismente. cele mai penale: -nepurtarea centurii de siguranta.oprit special pt asta in lacu sarat.atentie la politistii braileni. -radar 67km/h in galati unde limitarea e peste tot la 60, mai putin cateva strazi cu limitare speciala. prima amenda luata la 4 zile dupa ce mi-am luat permisul.62 km/h.acum pe sectorul ala e limitare de 70.ptiu! Edited June 14, 2005 by gigi-kent Link to comment
expero 16V Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Seria amenzilor neplatite continua...Ieri 2 milioane intre Sighisoara si Brasov . 91 km/h . Localitate . Nu era nimeni pe strada . Dar nimeni . Nu am vazut niciodata radar acolo . Si mi-am luat-o Nu mai vorbesc de atitudinea de prost gust a politistului care m-0a apostrofat ca voi astia cu masini de-astea " portocalii " nu va mai ajung soselele . Si am simtit nevoia sa-i raspund ca sunt trezit de 36 de ore si sunt obosit si de-aia mergeam asa incet <{POST_SNAPBACK}> M-am saturat de amenzi !!!!!!!!!!!! Inca 300.000 din cauza ca n-am fost atent si a intrat ala de pe contrsens in mine ( era sens unic ) si inca 300.000 ca am avut 71 intr-un sat ordinar ! Astea sapt. trecuta ! O sa ma execute Administratia Financisara in ritmul asta . Vreau detector !!!!! Link to comment
Ndi Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 M-am saturat de amenzi !!!!!!!!!!!!Inca 300.000 din cauza ca n-am fost atent si a intrat ala de pe contrsens in mine [...] Vreau detector !!!!! <{POST_SNAPBACK}> OT: Tie iti trebuie un detector de masini montat in bara din spate Mi-ai adus aminte, am luat si eu la accidente. Da asa e moda, pe alea nu le-am numarat. Nepastrarea distantei de nebunu care franeaza fara motiv. Link to comment
laurentziu83 Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Vreau detector !!!!! <{POST_SNAPBACK}> Ia-ti unul modular. Stiu ca e peste 250 de euroi dar ti-l amortizezi tu in juma de an Link to comment
Recommended Posts