Salex Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Acolo ... e loc consacrat. Nu mai stiu daca inainte sau dupa trecerea de pietoni .. Link to comment
muscarul Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Una... un radar de 71 de km la ora Link to comment
robert_11 Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Eu n-am avut nicio amenda pentru viteza sau depasiri nelegale in cei 2 ani de zile de cand am permis, insa mi-au luat permisul pe 30 de zile. ). In data de 26 Decembrie 2007 am trecut pe rosu semaforul din intersectia pietei Rahova si m-au taxat. Am contestat in instanta procesul verbal, am pierdut, iar in data de 09.04.2008 a trebui sa ma prezint cu permisul de conducere la Udriste . Acum nu stiu cand trebuie sa ma duc sa-l iau. Astazi sau maine. Nu stiu cum calculeaza ei 30 de zile. Se pune oare si ziua in care ai predat permisul? sau din ziua urmatoare? PS: Am sunat la Politie si tot de la Udriste se ridica permisul de conducere pentru asa ceva. Link to comment
robert_11 Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Nu m-ai ajutat. 30+1 incepand de cand? Din ziua cand am predat permisul? Link to comment
VFX Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Pai da. Din ziua in care practic nu ai mai avut dreptul sa conduci...Dupa ce s-a terminat si Dovada... Link to comment
robert_11 Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 (edited) Dovada a fost eliberata in data de 09.04.2008. Facand un calcul simplu, din 09.04 + 30 de zile = 08.05. Maine ma duc sa-mi ridic permisul. > Intrebarea este: Pot sa ma duc cu masina? sau pana nu ma duc sa-l ridic personal in evidentele lor sunt trecut ca fiind cu permisul suspendat? Edited May 8, 2008 by robert_11 Link to comment
NanuTz Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Nici una in 9 ani, dar 'cineva acolo sus ma iubeste' Cred ca nu este nimeni care sa nu faca tampenii in trafic(intrat pe interzis, trecut peste linie continua,mai fortezi un semafor), astfel incat sa nu ne luam cata o amenda pe luna si cate o suspendare la 6 luni. La noroc... Link to comment
VFX Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 30 de zile dupa ce nu mai ai nici dovada...Adica mai stai vre-o 15 zile... Si pana nu ai permisul in mana, te duci cu ratb sau taxi... Link to comment
robert_11 Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Stai ca nu pricep ori nu m-am exprimat eu cum trebuie. Dovada o am fara drept de circulatie. Cele 15 zile de care pomenesti tu au fost cele de la inceput, cand mi-a luat politisul permisul din mana. Adica zilele in care puteai contesta procesul verbal. Acum sunt in zilele de pieton ca sa zic asa. Sunt la sfarsitul detentiei. Link to comment
VFX Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Atunci am inteles eu gresit atunci. La mine a fost trecuta data de ridicare pe spatele dovezii dupa ce am luat examenul (pe vremea aia se dadea examen sa-ti recuperezi permisul). Link to comment
NFS Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Si pana nu ai permisul in mana, te duci cu ratb sau taxi... Ete nah. Ca ce chestie? E ziua in care ai din nou dreptul sa conduci. Ce conteaza ca plasticul e la tine sau la ei? Tu ai dreptul! E ca si cum l-ai fi uitat acasa. Mamaaaa, de cate ori mi-am uitat eu actele acasa. Link to comment
VFX Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Pai si daca inca nu se elibereaza, pe motiv ca e suspendat inca o zi-doua? E ca si cum ai conduce fara drept...si e penal... Link to comment
NFS Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 N-am auzit asa ceva. Cum adica inca o zi, doua? Pai te duci sa-l iei la ghici? Noi ce dezbatem aici? Link to comment
VFX Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Mai bine da un telefon la Udriste, spune ca a fost ridicat pe data de x...si intreaba cand ai din nou drept de circulatie. Din ce data. Link to comment
robert_11 Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 (edited) In mod normal aveti amandoi dreptate. Ca atare voi face o plimbaricam pana la Udriste sa pun o intrebare. PS: De ce sa dau telefon cand ma pot duce personal acolo? Adica pot pleca de la job, adica mai multa relaxare si tu ma pui sa stau aici sa sa dau telefon? Edited May 8, 2008 by robert_11 Link to comment
NFS Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Ca atare voi face o plimbarica pana la Udriste sa pun o intrebare. )"> Ce oameni domne... Io decat sa ma duc pina la paine mai bine as comanda-o pe net! Link to comment
robert_11 Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Am dat telefon pana la urma. 1. Maine ma pot duce sa ridic permisul. 2. Nu pot conduce pana nu am permisul in buzunar. Link to comment
VFX Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Ba poti conduce (teoretic), dar in cazul in care te opresc iti amenda pentru lipsa actelor. Link to comment
Mircea Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Ete nah. Ca ce chestie? E ziua in care ai din nou dreptul sa conduci. Ce conteaza ca plasticul e la tine sau la ei? Tu ai dreptul! E ca si cum l-ai fi uitat acasa. Mamaaaa, de cate ori mi-am uitat eu actele acasa. Nope. Cand il ridici il activeaza. Practic, pana dai cu subsemnatul in registru ca l-ai ridicat, el figureaza suspendat in calculator, iar cine te opreste si te verifica prin statie, afla ca este suspendat. Asa ca tot conducere fara permis se cheama, chiar daca teoretic ai dreptul. Link to comment
robert_11 Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Da. are dreptate Mircea. Tocmai din cauza asta n-am sa conduc decat dupa ce voi ridica permisul. Mai ramane sa ma duca SI MAINE prietena mea pana la Udriste, incepand ca dupa aceea sa poata conduca si ea linistita. Timp de 30 de zile am exasperat-o. Nu stiu cum m-a suportat atat. Link to comment
mr_ Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Una noua... 105 E pentru 111km/h PE AUTOSTRADA . a 5-a de cand sunt in Be, toate pentru acelasi motiv. Magarul cu radarul era la 10m dupa un semn de restrictie la 90. Genul de politai care trebuie pozati si pusi la gazeta. De cand noul guvern a descoperit ca bugetul e in aer, zilnic ma intersectez cu doua radare. Cea mai marsava fapta politieneasca la care am asistat a fost alta: Intr-o dimineata, o iesire de pe autostrada pentru zona industriala unde cu onoare activez era inchisa pentru lucrari. Urmatoarea iesire era la 9km, si era o coada enorma, pentru ca dupa iesirea de pe autostrada urma o intersectie unde nu aveam prioritate. Evident, in intersectie nu era nici un politai care sa dirijeze circulatia si un card de 200 masini trebuiau sa cedeze trecerea cate unuia care trece din cand in cand din alta directie, si dupa ce treceai de intersectia respectiva, trebuia sa faci iar stanga ca sa intri din nou pe autostrada in directia opusa, si eviden iar n-aveai prioritate, si mai pierdeai un sfert de ora. Un politai in locul respectiv ar fi decongestionat complet situatia. Ei bine, insa politaiul respectiv era ocupat sa stea cu radarul pe autostrada, in sensul opus, ca sa ia pe toti care saracii erau in intarziere (partial si din cauza lui) si trebuiau sa ajunga la servici Ala merita scos de guler din masina, batut si legat de un stalp in centrul orasului. Dupa ce ca doua zile pe saptamana muncesti sa-i platesti lui salariul, nici nu-si face treaba acolo unde e nevoie de el si mai sta si sa te pandeasca sa gresesti, desi la urma urmei din cauza lui era toata lumea in intarziere. Link to comment
laurentziu83 Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Sa intelegem ca Romania dauneaza grav sanatatii Europei? Link to comment
mr_ Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Romania e o tara democratica... in care detectoarele de radar sunt permise, spre deosebire de vestul comunist. Astia ar trebui sa ia lectii in privinta asta. Si in Romania inca mai circula unii baieti simpatici care fac semne cu faruri... astia nu au ajuns inca la un asemenea grad de civilizatie. Link to comment
Recommended Posts