Jump to content

Cate Amenzi Ati Primit Pana Acum?

Recommended Posts

In cazul Postei Romane, exista o confirmare de primire care se ataseaza plicului si pe care semnezi de primire la rubrica destinatar. Vezi daca plicul nu are urme de capse cumva.

Prin curierat, eu cel putin, am primit o recipisa de la firma respectiva cum ca am de ridicat un plic. M-am prezentat la sediu si am semnat de primire apoi am ridicat plicul.

Edited by ZeNeSeu
Citind topicul asta ma apuca plansul. Ce naiba, am carnet de atatia ani, am jdemii de km sub roti, motor de 1 an, pot sa depasesc 100kmh intr-a I-a si, totusi, nici o amenda de viteza. Pe mine de ce nu ma premiaza astia? :(

Stai linistit si eu am 1 an jumate de carnet si vreo 15 mii de km oficiali, si mersu prin oras inseamna intre 60-100km/h si la fel nu ma luat garda, si tin sa mentionez nu am detector de radar, nu am fost oprit niciodata pentru nimik, este chestie de noroc, este politaiu dupa colt cand tu ai chef sa-i dai blana sau nu, daca este ii dai o "bere" daca nu bey tu seara o bere si te gandesti cat de inconstient ai fost si iti promiti ca maine o sa mergi usor, da logik ca nu se intampla asa si vei merge si a doua zi la fel de tare.

(faza cu ganditu si inconstienta o zic asa la general, nu fac referire la nimeni, pe forumu aceste zic eu ca suntem toti soferi apti si responsabili doar suntem un club auto ce naiba :D )

Nu, n-a semnat nimic. E doar stampila cu data. Dar daca eram plecat in concediu?

S-ar putea sa ai o surpriza fff neplacuta de vreo minim 9 pct. amenda ptr. ca nu comunici ce te roaga ei.

Edited by kornelush
  • 3 months later...

In 5 ani de cand am permisul 3 amenzi, una acum cativa ani pentru ca nu aveam placuta cu nr. pe fata si 2 anul asta una in august la care au fost de treaba dar a fost cam ciudata faza cu ei ma intorceam de la munca pe la 1:30 noaptea (s-a mutat frma si am stat sa tragem reteaua) veneam pe Calarasi lansat 80 km si aproape de Piata munci ma trezesc cu un turbat in spatele meu care se tinea lipit de mine in dreapta nu aveam cum sa ma duc sa-i fac loc asa ca o calc si la un moment dat am prins liber pe dreapta m-am dat la o parte vad semaforul ca se face galben reduc, imi dau seama ca nu am cum sa ma opresc, semaforul deja rosu am calcato. Ajung la semafor la patinoar, stau la rosu cand ma trezesc cu un logan rosu pe linia de tramvai cu nenea garcea care ma roaga sa trag pe dreapta, vad borcanul pe bord ma gandeam pentru ce ma opresc ca detectorul nu a urlat era clar ca pt trecere pe rosu, spuneam ca au fost de treaba mi-au dat amenda ca am trecut pe galben si nu am luat nici un punct, le-am povestit ce s-a intamplat ciudat este de unde au aparut, ma gandesc sa nu fi fost chiar ei cei car m-au fortat pe Calarasi, si ultima acum o saptamana pt. vorbit la telefon ocazie cu care am luat primele 2 puncte.

Intr-un an jumate de cand am permisul am luat o singura amenda in Bucuresti (vis-a-vis de Unirea) pt parcare in loc nepermis ( moment in care m-am trezit fara masina, mi-o saltasera deja =)) ).

Edited by ing3r

1) in aprilie 2002 , am luat-o pe contrasens, dar am picat de fraier, nu era semnalizata interdictia de a o lua la dreapta si am luat-o la dreapta. Politia nu si-a asumat raspunderea pt lipsa de semnalizare prin semn a acestei interdictii X( .

2) In iunie 2004 , parcare neregulamentara, ma rog , aveam pana de cauciuc ( explozie de anvelopa pe dreapta spate). Desi se putea vedea ca nu stationam din placere, ci din cauza de avarie , pentru a imi inlocui roata, nu s-au sfiit sa ma amendeze pt stationare neregulamentara. Desi semnalizasem masina corespunzator.

3) In martie 2006, circulam fara placa de inmatriculare autentica pe fata, ci cu una facuta de mine .Placa autentica, nu stiu cum am pierdut-o . Cea de pe spae era autentica. Doar cea de pe fata "falsa".

4) Acum o saptamana pentru o fapta savarsita pe 18 iulie 2008: depasirea vitezei regulamentare in localitate. 61km/h in loc de 50 km/h. Nu ma stiu vitezoman.

• 2 months later...

Inainte de "89" una singura pentru un accident minor (un stop pe spate spart la o Dacia 1300).Dupa "89" 4,din care una simpatica la Timisoara.Am treaba la Spitalul Militar si gasesc un loc de parcare chiar sub semnul de oprire intersisa;masina jumatate,sau poate mai bine,sub incidenta semnului.Cumpar tichet de parcare il pun la vedere si plec.Dupa vreo doua ore ies, vin spre parcare si vad o masina platforma care se pregatea sa-mi ridice masina.Era un politist si doi inspectori din cadrul primariei Tm. Nu am reusit sa-i convig ca am parcat numai jumatate neregulamentar! M-am multumit cu amenda pentru ca daca ajungeam cu zece minute mai tirziu plateam mai mult (taxa de ridicare,depozitare) si mai aveam si de alergat sa-mi recuperez masina.Asta a fost in 2004.De atunci sint foarte atent la semnul de oprire interzisa in zonele centrale,unda se ridica masinile.

Mie mi se pare absurd...Daca nu ti-l comunica in termen de 30 de zile...la revedere!!!

Pune mana si citeste O.G.2/2001 si ai sa te lamuresti ce si cum. Altfel faci numai speculatii care nu te ajuta nici pe tine si nici pe altii.