uskt2005 Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 ..., in BG cel putin sunt mai mici spagile decat amenzile la noi. Confirm, am dat spaga 5 euro pt ca mergeam cu proiectoarele aprinse (sa se dezabureasca - aveam unu crapat ), asta acum 1 an Link to comment
NFS Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 De parca nu-s tot neam de balcanici si astia... > De curiozitate, cam care e cuantumul spagii pentru strainii agatati in romania? As vrea sa trec drept cetatean strain, in BG cel putin sunt mai mici spagile decat amenzile la noi. Hehehe, acu citiva ani, un bulgar din Ruse mi-a povestit ca l-a oprit politia prin Bucuresti (unde venise la McDonalds )... a vrut sa scape cu spaga dar politistul n-a vrut sa ia si i-a completat constiincios procesul verbal. Bulgarul era vadit impresionat de politia romana. Link to comment
EM!L Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Pff, te-ai "făcut" de 300+ de euro. Cam scumpicele amenzile... Link to comment
Satori Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Scandalos, numai in Romania amenzile sunt asa mari. Link to comment
zeneseu Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 ... si salariile asa mici. Mama ei de treaba. Eu nu mai merg la vot. Link to comment
tolin Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Asta se urmareste, de fapt. Link to comment
Alezz Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Scandalos, numai in Romania amenzile sunt asa mari. Unde e amenda aia luata in Romania? Link to comment
Amentys Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Banda de pe care am plecat era obligatoriu dreapta si eu am mers inainte, insa, in traficul ala nu cred ca mai conta. Asta e, n-am mai luat cam de multisor o amenda . Legal, ai voie. Intr-o situatie similara s-a bagat un Ford Focus in spoilerul meu. Era pe banda destinata virajului la dreapta, insa soferul s-a razgandit in ultima clipa si a luat-o inainte. Am fost scos vinovat pentru neacordare de prioritate. Link to comment
dan brasov Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Pai cum ai iesit tu vinovat? Ala s-a asigurat inainte sa se bage? Link to comment
Amentys Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Am fost scos vinovat pentru ca eu efectuam viraj la stanga, iar el a venit de pe celalalt sens, pe banda din dreapta, insa a continuat sa tina directia inainte la insistentele unui pasager. Din pacate, din cauza unui camion de pe sensul opus, de pe banda destinata circulatiei inainte, avand, deasemenea intentia de a face la stanga, a trebuit sa "scot" botul masinii in incercarea de a ma asigura. Un moment mai tarziu, m-a lovit Fordul, dupa ce a pus o frana zdravana. Link to comment
dan brasov Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Am inteles. Credeam ca erati ambii pe acelasi sens si ti-a luat fata. Link to comment
body Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 (edited) La dracu' Alea-s din Dubai , iar suma inseamna 810/3,66 =221 dolari . Au crescut si astia amenzile . Nu erau chiar asa de mari , mai ales la viteza . Edited February 20, 2009 by body Link to comment
steph Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Si am mai muscat una pentru centura. Doar ce se evaporasera punctele. Macar cu ocazia asta o sa port si eu centura in oras. Aveti grija. S-a cam umplut orasul de politie. Aparent e foame mare de bani la buget. Nu m-ar deranja daca ar prinde si infractori sau ceva ... doar ca aia nu platesc amenzi. Link to comment
ileana Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Azi dupa amiaza, cand ma intorceam de la servici, la intrarea in oras, am fost trasa pe dreapta. Un polititst falos s-a apropiat de masina, a scos cascheta de pe cap, a zis "saru'mana doamna" si s-a prezentat. Eu cu gura cascata deja, umblam prin geanta dupa acte. Nu a fost nevoie de acte, m-a rugat doar sa opresc proiectoarele. Le-am oprit, "saru'mana si drum bun". Nu mi-a fost dat sa intalnesc pana acum polititst care sa scoata cascheta in fata mea si sa ma roage sa-mi corectez o incalcare a regulilor de circulatie. Cinste lui! Link to comment
elprypas Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 in we cu intalnirea aniversara am servit in 2 zile 2 frumuseti de amenzi in valoare totala de 480 lei si 4 puncte de penalizare sa mai contrazica cineva proverbul la omul sarac nici boi nu trag. trecuse prea multa vreme decand nu mai luasem o amenda era si momentul ) Link to comment
tolin Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 ... sa mai contrazica cineva proverbul la omul sarac nici boi nu trag. Cineva il contrazice pentru c-a fost modificat in "la omul sarac, toti boii i-o trag". Link to comment
Adi_Iacob Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Saptamana trecuta primesc la munca un plic maro. Cum il vede, un coleg de munca polonez zice ...hopaaa ai calcat-o pe coada in Germania... eu zic nu, el zice deschide plicul, si asa era. Districtul Aachen, orasul Eupen, strada Eupener, limita 30, viteza subsemnatului 46 cu poza de rigoare cand ma strambam la camera. Halatul ieftin, numai 35 de euro. A doua oara cand m-am dus la Monschau (de data asta in cursul saptamanii) si m-au pozat nemtii. Ma lipsesc de obicei de asa vedetisme, dar acolo dupa o restrictie de 30 la ora in 100 de metri alta restrictie identica, si acolo m-au agatat. Sper sa nu mai iau vreuna, mai ales ca in Belgia amenzile incep de la vreo 60 de euro incolo. Link to comment
Dj_Dark Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Am luat una in Buc pentru nr murdar, 2 puncte amenda fara puncte de penalizare la permis, si am fost iertat in valcea sambata de un nene amabil pentru vre-o 2 chestii discutabile ( o depasire si nr fata partial murdar) si una sigura, nu aveam rovigneta . Ne-am cumparat pe tot anul si eu si amicul meu de la primul peco, daca citeste pe-aici, sa se stie ca l-am ascultat si am indemnat si pe altii . Link to comment
Alezz Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Acum 10 minute 2 puncte amenda si 2 penalizare,am fost pana la un prieten care sta la 2km de mine si cand am placat de la ala nu am mai tras centura peste geaca,foame mare domne. Prima amenda de centura din viata mea in 7 ani si 450.000km 60 de lei,sa fie cu pomana. M-a intrebat si de ce nu am centura si i-am zis omului "am masina rece si pana acasa tremur ca nu am decat o maneca scurta pe mine si peste geaca nu am mai stat sa o trag(geaca foarte groasa)...asta e,daca nu mi-a gasit altceva la masina ) Link to comment
Laurycã Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Am un sfat pentru toti conducatorii auto: NU RIDICATI NICI O SCRISOARE RECOMANDATA TRIMISA DE UN OP (oficiu postal). Singur e amenda de la un radar fix. Eu am facut prostia sa o ridic si acum a trebuit sa dau datelele soferul - i le-am dat pe ale sotiei . Motivul - am circulat cu 83 km/h in loc Cotorca jud. Ialomita (E 85). Acum astept pv si Judecatoria Urziceni scrie pe mine. Daca nu o ridicam, pe 4 martie 2009 se prescria. Pana acum n-am primit nici un PV si am fost la posta saptamanal sa verific. Mai mult ca sigur ca am scapat de data asta. Promit sa nu se mai întâmple (...sa ma prinda ). Link to comment
ktn91land Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 In ultimul an am facut circa 50 000 km (s-a datorat in mare parte serviciului). Am luat o singura data amenda. Adica am depasit pe linia continua, veneam de la Timisoara spre Bucuresti si nu mai aveam deloc radbare dupa cateva ore de drum. Omul (a se citi policeman-ul) a acceptat 50 ron. In rest am fost atat de grijuliu (nu-mi permiteam sa raman fara permis) incat nu am facut infractiuni sau contraventii in apropierea politistilor. Bineinteles ca am si eu o bola ca toti ceilalti. Daca in oras merg mult prea regulamentar asa cum ma apostrofeaza prietenii, in afara merg cu viteza maxima care o permite starea drumului. Inca n-au aparut amenzile pt viteza dat fiind faptul ca am fost tot timpul ajutat de un detector si de o lista a radarelor fixe din tara. Sper sa ramana tot asa caci nu mai am puncte si nici de cotizat la stat. Va doresc si voua la fel! Link to comment
danutza Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) Am luat si eu prima amenda in 10 ani , bagami-as p**a in ele frane de Logan ,ca am intrat in ala din fata cu Loganul de la firma ,cu frana calcata in podea,de la o distanta si o viteza de la care fac pariu ca ma opream cu cielo.Intra ABS extrem de repede la logan si mareste mult distanta de franare.M-am ales cu 3 puncte pe permis si cu 4 de amenda. Edited March 20, 2009 by danutza Link to comment
pavcostel Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Din pacate de la Ialomitza nu scapi. Sunt atat de multe incat nu fac fata. La mine tot vin, din iulie, august, septembrie, octombrie. Scrie asa terifiant pe ele, 80,75km/h, dar pe PV scrie 61!!!! km/h. La cele recomandate, bineinteles, cele obisnuite de la posta care vin sigur dupa o recomandata nu exista inca pv si e posibil sa se fi prescris. Evitati Cotorca. Si Cosereni. Eu de regula acolo nu depasesc viteza coloanei sa ma omori, si tot am furat-o... Deci, dupa logica, TOATA coloana a furat-o... Zi buna de amenzi radar... Bafta! Costel Link to comment
Recommended Posts