bucata Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Salut, Am oglinda dreapta rupta si vreau sa o inlocuiesc. Am cumparat deja una dar nnu stiu sa dau jos ce a mai ramas din cea veche. Mai exact, nu stiu cum sa scot masca din interiorul masinii ca sa pot desuruba partea de pe exterior. Am incercat sa caut manualul de service dar pe Topicul inchis despre manuale nu mai merge nici un link. Ma poate ajuta careva? Multumesc. E vorba de chey Kalos 2004, 5 usi. Link to comment
ches Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 La Epica si vechea Nubira 2 se apuca si trage de plasticul negru din interior cu usa deschisa. Banuiesc ca si la Kalos e la fel, sunt niste cleme metalice care prind plasticul de cadrul metalic al usii. Te poti ajuta si de un cutit invelit in izolir band pentru a forta din partea de sus. Ai grija sa nu zgarii tapiteria usii in partea de jos. Link to comment
bucata Posted February 8, 2014 Author Share Posted February 8, 2014 On 2/3/2014 at 8:41 AM, ches said: La Epica si vechea Nubira 2 se apuca si trage de plasticul negru din interior cu usa deschisa. Banuiesc ca si la Kalos e la fel, sunt niste cleme metalice care prind plasticul de cadrul metalic al usii. Te poti ajuta si de un cutit invelit in izolir band pentru a forta din partea de sus. Ai grija sa nu zgarii tapiteria usii in partea de jos. Merci, am vazut pe forum ca si la Tico e la fel. Ma gandesc sa astept sa mai treaca frigu sa nu se sparga vreun plastic si dupa aia incerc. Link to comment
Recommended Posts