raducri Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Stie cineva de unde as putea sa cumpar aceste cleme de plastic filtru benzina? Sunt 2 si nu le-am gasit la nici un magazin din Romania, in afara am vazut ca sunt pe e-bay. Eventual as putea sa cumpar conductele pe care sunt montate, (din dezmembrari) daca are cineva. Link to comment
Corneda Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Oare acestea nu sunt bune? http://www.pieseautoradacini.ro/alimentare-combustibil/32413-clema-filtru-benz-lacetti.html Si eu sunt in aceeasi situatie, mi s-au rupt si acum le am prinse cu bride ca se stea. Link to comment
raducri Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 I Le-am vazut dar este un sistem diferit de prindere si necesita schimbarea conductelor King Auto au o singura bucata (la 15 lei) si nu mai aduc, daca ajuta pe cineva cumparati-o eu oricum am nevoie de 2 Link to comment
Shift1 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Sunt 2 si nu le-am gasit la nici un magazin din Romania, in afara am vazut ca sunt pe e-bay. Da-mi te rog un link unde ai gasit pe ebay. eventual te pot ajuta cu achzitia lor Link to comment
raducri Posted March 6, 2014 Author Share Posted March 6, 2014 http://www.ebay.com/itm/Dorman-Fuel-Line-Connector-Fuel-Line-Retainer-Fuel-Line-Clip-800-023-/130958622066?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1e7dbdfd72&vxp=mtr Cred ca s-ar potrivi dar ar costa oricum prea mult adaugand si transportul, mai de graba as cumpara conductele cu tot. Oricum multumesc. Da-mi te rog un link unde ai gasit pe ebay. eventual te pot ajuta cu achzitia lor Link to comment
raducri Posted March 9, 2014 Author Share Posted March 9, 2014 Revin cu detalii: -am inlocuit clemele stricate cu coliere de plastic, rezultatul este multumitor, am tras de conducte si nu scapa. -am facut poze in detaliu cu clemele In continuare le caut pt ca imi stau pe creier.... Link to comment
claudiunyc Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Salutare. Vrei numai pe original? Daca nu, pot sa ti le execut dar mai imi trebuie si inaltimea lor. Eventual sa le faci un desen cu toate cotele mi-ar prinde ff bine. Link to comment
nluncasu Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Clemele de care vorbiti se gasesc la orice reprezentanta Chevrolet,am luat eu,odata una,dar a costat 13-14 lei bucata.Mai ieftine sunt cele de pe site radacini online,unde costa 7 lei bucata.Poza de acolo nu este cea valabila,dar codul dat de ei este cel corect.Problema este cu costul transportului,care este de 25 lei.Insa,daca le puteti lua personal din Bucuresti,comandati-le pe site,cu ridicare de la unul dintre cele 2 magazine. 1 Link to comment
claudiunyc Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Daca am mai multe cote cred ca as putea sa le fac la max 5 lei Link to comment
Recommended Posts