Jump to content

Spark Cleme Plastic Filtru Benzina

Recommended Posts

wck11.jpg

Stie cineva de unde as putea sa cumpar aceste cleme de plastic filtru benzina?

Sunt 2 si nu le-am gasit la nici un magazin din Romania, in afara am vazut ca sunt pe e-bay.

Eventual as putea sa cumpar conductele pe care sunt montate, (din dezmembrari) daca are cineva.

I0996b43f80202b3d.jpg

Le-am vazut dar este un sistem diferit de prindere si necesita schimbarea conductelor

King Auto au o singura bucata (la 15 lei) si nu mai aduc, daca ajuta pe cineva cumparati-o eu oricum am nevoie de 2

http://www.ebay.com/itm/Dorman-Fuel-Line-Connector-Fuel-Line-Retainer-Fuel-Line-Clip-800-023-/130958622066?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1e7dbdfd72&vxp=mtr

Cred ca s-ar potrivi dar ar costa oricum prea mult adaugand si transportul, mai de graba as cumpara conductele cu tot.

Oricum multumesc.

Da-mi te rog un link unde ai gasit pe ebay. eventual te pot ajuta cu achzitia lor

DSC_0001.jpgDSC_0002.jpg

Revin cu detalii:

-am inlocuit clemele stricate cu coliere de plastic, rezultatul este multumitor, am tras de conducte si nu scapa.

-am facut poze in detaliu cu clemele

In continuare le caut pt ca imi stau pe creier....

• 2 weeks later...

Clemele de care vorbiti se gasesc la orice reprezentanta Chevrolet,am luat eu,odata una,dar a costat 13-14 lei bucata.Mai ieftine sunt cele de pe site radacini online,unde costa 7 lei bucata.Poza de acolo nu este cea valabila,dar codul dat de ei este cel corect.Problema este cu costul transportului,care este de 25 lei.Insa,daca le puteti lua personal din Bucuresti,comandati-le pe site,cu ridicare de la unul dintre cele 2 magazine.

• Like 1