Jump to content

Hai La Teatru ! ... Al Lu' Obi

VAXXi

Recommended Posts

Lume, lume ! cronicarul nostru Obi wan Kenobi, pe care-l stiti de la lansarea anterioara a Templierilor, precum si traditionalele Joi seara, in parcare sau Intre doua decolari ... isi lanseaza prima piesa de teatru ! :veneratie:

In bunul stil traditional, este o zdravana comedie - doar se cheama Familia, această celulă de bază a societăţii cu rate la bancă, serviciu stresant, amor nebun şi proteza bunicii :mrgreen:

Cand: marti, 29 aprilie, ora 18:00

Unde: in Sala Mare a ICR, Aleea Alexandru nr. 38, sector 1, 011824, Bucuresti, România

Cat: intrarea este libera.

Asta e posteru' piesei:

Afis-ICR-Familia-aceasta-celula...-mic.j

Aici este ICR-ul:

Cum-ajungi-la-ICR.jpg

Hai sa tragem o portie zdravana de ras si sa umplem sala ! :banana:

Anuntul de la Obi e aici.

• Like 1

Eu nu stiu sa ajung, pentru ca automobile. Se gasesc doritori de o intalneala prealabila la Polivalenta, chiar daca e marti?..in jur de 17-17.30? Sa plecam frumos incolonati in coloana fara de sfarsit care va sa fie la acea ora in preasuperbul Bucuresti?

• 3 weeks later...

Dragilor, v-aştept cu dragul care este. :)
Aveţi grijă pe unde parcaţi acolo, că am văzut şi maşinuţe ridicate. Pe Ermil Pangratti se poate parca lejer, dar trebuie să veniţi înainte de ora 18:00.
Mersi frumos adminilor şi moderatorilor care au propagat evenimentul aici. :)

• Like 1

Frumoasa seara oferita de Obi. Si vorba reclamei, moaca alora de la Moments cand ne-au vazut navalind acolo intr-o marti - nepretuita! Multumim tatutule Obi, la cat mai multe!

• Like 1