VAXXi Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Lume, lume ! cronicarul nostru Obi wan Kenobi, pe care-l stiti de la lansarea anterioara a Templierilor, precum si traditionalele Joi seara, in parcare sau Intre doua decolari ... isi lanseaza prima piesa de teatru ! In bunul stil traditional, este o zdravana comedie - doar se cheama Familia, această celulă de bază a societăţii cu rate la bancă, serviciu stresant, amor nebun şi proteza bunicii Cand: marti, 29 aprilie, ora 18:00 Unde: in Sala Mare a ICR, Aleea Alexandru nr. 38, sector 1, 011824, Bucuresti, România Cat: intrarea este libera. Asta e posteru' piesei: Aici este ICR-ul: Hai sa tragem o portie zdravana de ras si sa umplem sala ! Anuntul de la Obi e aici. 1 Link to comment
ileana Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Eu nu stiu sa ajung, pentru ca automobile. Se gasesc doritori de o intalneala prealabila la Polivalenta, chiar daca e marti?..in jur de 17-17.30? Sa plecam frumos incolonati in coloana fara de sfarsit care va sa fie la acea ora in preasuperbul Bucuresti? Link to comment
Ami Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Ma voi stradui sa nu am emisiune in martea aceea... Link to comment
NFS Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Eu nu stiu sa ajung, pentru ca automobile. Da' pentru ca GPS, n-ai auzit? Hai ca 'om face noi cumva, nu-i panica, man. ) Link to comment
Axel7 Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 (edited) Hai ca e usor de ajuns. Mai sus de Victoriei, oleaca. Sper sa ajung si eu! Edited April 8, 2014 by Axel7 Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Dragilor, v-aştept cu dragul care este. Aveţi grijă pe unde parcaţi acolo, că am văzut şi maşinuţe ridicate. Pe Ermil Pangratti se poate parca lejer, dar trebuie să veniţi înainte de ora 18:00.Mersi frumos adminilor şi moderatorilor care au propagat evenimentul aici. 1 Link to comment
NFS Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Masinile merg lasate fara probleme pe Bd. Aviatorilor, pe bretelele alea laterale. Link to comment
Axel7 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 O piesa pe cinste, m-am distrat copios! Bravo! 1 Link to comment
Ami Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Frumoasa seara oferita de Obi. Si vorba reclamei, moaca alora de la Moments cand ne-au vazut navalind acolo intr-o marti - nepretuita! Multumim tatutule Obi, la cat mai multe! 1 Link to comment
NFS Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 (edited) Mai nepretuite au fost aplauzele noastre, care i-au innegrit pe unii de ciuda. Felicitari... si la mai mare! Edited April 30, 2014 by NFS 1 Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Vă mulțumesc mult, dragii mei, că mi-ați fost alături, ca de fiecare dată, de altfel.Ați fost bomboana de pe tort. Vă pupez și vă stimez!CCL forever! 1 Link to comment
Ami Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Si noi te iubim. Si speram sa ne vedem mai des. 1 Link to comment
KumKum Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Sa fie intr-un ceas bun si la mai multe, tinere... 1 Link to comment
Recommended Posts