adriake Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Salut fratilor, In ideea de a continua traditia DaewooClub, incercam sa organizam o intrunire la Constanta. Locul de intalnire - platoul din Parcul Trabacariei - in fata clubului de caiac-canoe (intrarea dinspre Soveja) . Intrunirea este joi 19 may 2005 la ora 20.00. Cine este in Constanta joi si doreste sa participe este asteptat la intrunire. Pana acum suntem doar 2 membri care venim sigur (eu si CT_ZDB) dar speram ca la fiecare intrunire sa ne marim numarul de participanti. O zi buna, Adrian Link to comment
CT_ZDB Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 (edited) chiar 3 as spune.. o sa participe si G^adele. Activitatea principala va fi lipirea de autocolante :"> La mai multi!!! Edited May 16, 2005 by CT_ZDB Link to comment
adriake Posted May 16, 2005 Author Share Posted May 16, 2005 hehe..incet incet nu va inghesuiti ca sunt autocolante pentru totzi.. Ne vedem joi Link to comment
Satori Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Daca nu sunt pentru toti (sa dea Domnul) nu e problema. ZDB e maestrul si importatorul oficial pentru CT. Luati legatura cu el. Link to comment
adriake Posted May 17, 2005 Author Share Posted May 17, 2005 sa inteleg ca deja ZDB e duplicitar.. si la Bucuresti si la Constantza Link to comment
CT_ZDB Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Daca nu sunt pentru toti (sa dea Domnul) nu e problema. ZDB e maestrul si importatorul oficial pentru CT. Luati legatura cu el. <{POST_SNAPBACK}> :"> merci pt complimente... Am vb cu toti cei pe care i-am gasit in semnatura ca fiind din Constanta... si le-am trimis pm-uri... Maine seara, in drum spre C-ta, primul autocolant va fi inmanat lui ToPser ... ca sa nu bata dus-intors 60-70 km. de ce sunt doritori si din Cernavoda... ma pot intalni si cu ei... asa ca astept pm-urile lor!!! Link to comment
adriake Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 eu o sa apar pe la 21 ca scap pe la 20.30 de la job Link to comment
adriake Posted May 20, 2005 Author Share Posted May 20, 2005 Aseara a fost ok tinand cont ca este prima intrunire DaewooClub in constanta. Sper sa ne vedem in fiecare joi si daca se poate sa venim cat mai multi. Urmatoarea locatie ar fi Club Domino - terasa . Data 26.05.2005 orele 20. In cazul in care apar alte modificari va rog sa anuntati. La buna vedere Link to comment
ga^dele Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 frumusel..frumusel...capote ridicate...schimb de impresii..pareri...sa ne mai adunam... pe joi...sa ma anunta-ti si pe mine unde Link to comment
florinbad Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Bravo, bre! Bine, bre! Da' câti ati fost? Ce-ati facut? De pe unde v-ati adunat? A venit si TopSer? Poze pentru posteritate ati facut? La capitolul tuning cum ati stat? Si tot asa... Asteptam! Link to comment
zalmoxis Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Eu as propune un meeting DaewooClub in C-ta da' sa mergem si noi din Bucu si din alti Brasovi, Targovisti, etc etc...Intr-un WE de ex!!! )))...Ce-ar fi s-o comitem pe la 2 mai sau eforie sud !?!? Link to comment
Satori Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Dar in Vama ce are? Nu stii drumul? Te iau eu. Link to comment
ToPser Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 (edited) Bravo, bre! Bine, bre! Da' câti ati fost? Ce-ati facut? De pe unde v-ati adunat? A venit si TopSer? Poze pentru posteritate ati facut? La capitolul tuning cum ati stat? Si tot asa...Asteptam! <{POST_SNAPBACK}> Am fost si eu desigur...si a participat si Doru (i-am dat eu tel ca nu stia) ToPser(adica eu ) , G^adele , CT_ZDB , Doru , adriake A fost misto Edited May 23, 2005 by ToPser Link to comment
adriake Posted May 25, 2005 Author Share Posted May 25, 2005 Fratilor intru matji ramane stabilit pentru maine la orele 20 pe terasa la domino (impreuna cu gajicile?) Eu vin, sa vedem care mai vine si de data asta.. ps INTALNIREA DIN CONSTANTA. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Adriake, tata, voi n-aveti o zi hotarita pentru intilniri? Ca daca vin si eu prin Constanta, cum ne vedem, care va sa zica? HA? Link to comment
MethodRO Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Pai ar trebui facute si in contanta intalniri din astea mah mai ales vara k sunt si eu pe akasa. In rest am sa mah duc pe la intalnirile din bucuresti. Asa k astept propuneri. Incepanddin 3iulie sunt in practica deci sunt akasa.Si bai ZDB sr fi cazul makar o data pe saptamana cat suntem akasa safacem niste iesiri. In parc in tabacariei sau oriunde. Nu asta e problema da de akum 3 ani de cand am plecat la facultate nu mai au loc intalniri dealea misto cum erau in port. Makar daca nu facem nimik ku masinile sa ne vedem mai multi sa stam de vb. Link to comment
remix Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 BAH, deci, in weekendul asta o sa fim mai multi prin Constanta. Eu zic sa ia cineva, altcineva decat mine, tauru de coarne si sa convoace o intalnire. Sigur vor fi pe litoral : Alezz, remix, zapacitu plus localnicii (ZDB ar fi un exemplu). Ar fi cazul sa facem o chestie organizata. Asta daca vreti. Deci ? Link to comment
ToPser Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Eu sunt de acord , de abia astept sa ne intalnim ,il astept si pe zamolxis sa- i aduc ZENITUL!!! Link to comment
CT_ZDB Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 ce e cu destrabalarea asta pe aici?? ia, sambata, ca tot o sa fie vreme frumoasa, o punem de o intalnire in Constanta? Asa.. ca dupa ploaie!!!. Aici de azi s-au risipit norii si s-a incalzit! Asa ca cine o sa fie pe la mare weeekendul viitor, ia sa ne strangem frumusel si sa "comitem" o intalnire in toata regula!!! Poate o sa avem si membrii cu vechime in organizarea intalnirilor... P.S. ALEZZ... saptamana trecuta nu ai mai dat nici un semn de viata... poate ajungi pe la mare! Link to comment
remix Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 cred ca e cam greu sa aduni oameni veniti acolo in concediu pentru ca fiecare are un program cu familia/prietenii si e mai greu sa-i rupi de grup. cu atat mai greu e sa stabilesti ceva cu ei sau sa-i pui pe ei sa organizeze ceva. mi se pare mai util ca voi, localnicii, sa stabiliti niste intalniri si sa invitati turistii sa va viziteze. Link to comment
ToPser Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Dati niste numere de telefon daca nu e prea tarziu!!! "> Link to comment
mike.omega Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Primiti si alti membrii chiar daca nu au multe posturi si activitate aproape egala cu zero? Incep scoala de soferi abia dupa 1 aug, si inca nu pot veni cu buburuza albastra, insa daca locatia permite ajung eu si pe 2 picioare ZDB, remember me??? L-as aduce si pe Test Driver, insa momentan nu e in tara Link to comment
CT_ZDB Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Cum sa nu mike.omega ... numai ca din lipsa acuta de timp, nu mai ajung pe net... nu mai am timp sa citesc/scriu... Hai sa facem o adumare... putem pune autocolante si pe bicicleta/scutere/role, etc. Hai sa facem o intalnire, incep vacantele membrilor clubului, trebuie sa-i primim cum se cuvine!!! Link to comment
NFS Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Bai, pe bune, puneti si voi de niste intalniri REGULATE pe la voi pe acolo, e pacat. Ce naiba, nu-i obligatoriu sa poata sa vina toti cei din judet, intr-o zi poate apar numai doi... da' care-i problema, mergeti impreuna la o bere fara alcool. Sau daca nu va placeti, plecati acasa. Nu e nici prezenta obligatorie si nici n-avem pontaj pe ore, care cit a stat. In plus, tocmai pt ca au inceput vacantele, o sa apara si destui de prin tara, e bine sa stie ca au unde sa vina (adica la intalnire), altfel e cam nasol sa se apuce el sa organizeze "hai, baieti, sa vedem pe unde ne intalnim, va convine, nu va convine, eu ajung weeekdnul viitor, nu pot al'data, etc", chestii d'astea. Asa, daca aveti o intalnire (cum e asta de joi de la Bucuresti), stie toata lumea unde sa vina, nu stie pe citi o sa gaseasca acolo sau pe cine, dar stie ca are un loc "al lui". Gasiti un loc cu destul spatiu de parcare (daca are si o terasa in apropiere e si mai bine)... si ziceti-ne si noua unde vine! Hai bafta! Link to comment
Recommended Posts