ToPser Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 (edited) Salut dre...da intalnirea e maine pe 17 tot la baza nautica ,tot la ora 17:00.. te asteptam ! edit : @gxg ...pana acu dormişi bre` ? hmm ..te asteptam si pe tine hai ca incet incet se poate ... Edited September 16, 2005 by ToPser Link to comment
mike.omega Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Wow! Rasar de unde nu-s Va asteptam Test_driver cand e nunta ta??? Vezi ca cica se lasa cu limuzina )"> Link to comment
dre77us Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Nu numai ca rasar de unde nu-s, dar incerc sa o conving si pe prietena mea sa vina. S-ar putea deci sa fie doua Matizuri verzi la intalnirea de maine. (cu numere diferite totusi). Link to comment
test_driver Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 nunta mea e la anu bre, dar tot o sa va amendez. Link to comment
ToPser Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Deci plecat-am 9 la Vaslui si cu Mike 10!!! Mike nu mai vine, mai este cineva care renunta ? Eu il voi suna pe th3_grimreaper sa vad daca vine caci vreau sa-i vad pe viu masinuta ! Link to comment
mike.omega Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 (edited) Mda, din pacate eu am de sarbatorit pe cineva si nu pot veni Insa l-am vazut pe th3_grimreaper aseara, daca nu citeste, spunetii de Rex )"> E tipu cu tico alb modificat nu? spoiler fata si praguri, plus urmeaza capota >- PS: are muzica misto rau omu pe masina, insa motoru parca nu suna in "standarde" Edited September 17, 2005 by mike.omega Link to comment
laurentziu83 Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Deci plecat-am 9 la Vaslui si cu Mike 10!!! <{POST_SNAPBACK}> Faceti un pit-stop pe la GL pana-n Vaslui ? Bravo baieti, vad ca va tineti de intalniri bine , eu cam somez la asta. Link to comment
ToPser Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 hey ..acuma ies din casa...si poze diseara ... Link to comment
ToPser Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Si uite asa s-a mai consumat o intalnire DaewooClub la C-ta ... Membri prezenti .. 1. Top si Ser ) 2. test_driver 3. th3_grimreaper 4. ga^dele Tre sa precizez ca mi-a placut instalatia de sunet si spoilerul lui grimreaper... aa...si grimreaper s-a scos cu autocolant pe care l-a lipit imediat pozeeee: test driver nu a venit cu masina spalata...ca sa-i arat ce poate silicon glaze-ul meu ...dar si-a comandat si el unul si o sa vada el ... a venit si ga^dele ...a zis ca nu a mai trecut pe forum si pe la intalniri ca a fost plecat ...sa-l credem ? sper ca data viitoare sa fie mai multi ... Link to comment
test_driver Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Dipa ce imi dai comanda o sa umblu numai cu masina stearsa. O sa zica lumea ca am inebunit. Mi-a placut ideea lui grimreaper despre tuningul masinii, dar sa vad cum o sa fie la final. Si instalatia de suntet era impresionanta, dar eu nu le am cu muzica din boxe, de obicei am casetofonul dat incet, eu ascult muzica motorului, cauciucurilor, si restul de trancaneli din masina, si cum detectez ce se aude, in service direct . Acum masina mea e silentioasa insa am Toba care imi place asa ca nu o schimb, decat cand o sa am bani de o Borla . Ce nu mi-a placut a fost ca iar am fost prea putini. Dar tot e bine ca macar venim 2-3 acolo. Link to comment
mike.omega Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Ma oftic! Nu-i corect Adica voi mergeti la intalnire si eu a trebuit sa stau in hamac si sa mananc mici Cum ziceam, nu-i corect!!! Lasa ca ajung eu data aviatoare Link to comment
mike.omega Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Avand in vedere faptul ca ploua si vremea e urata propun sa ne intalnim direct intr-o cafenea, vezi zodiac ca e aproape Asta daca binenteles ploua, daca nu tot acolo, asteptam sa apara toata lumea si vedem cum si pe unde ajungem Din pacate cred ca vor lipsi ZDB si M Cojo, ei merg la bicaz Link to comment
ToPser Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Eu sunt de acord ...dar daca iarasi o sa fim 2-3 nu mai are rost ! Link to comment
mike.omega Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Aici ai dreptate th3_grimreaper si ga^dele ce au zis sambata trecuta? mai vin? Poti lua legatura cu ei??? Test_driver sigur vine si o sa vorbesc eu cu el Link to comment
ToPser Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 vin aman2 ! gxg vad ca trage chiulu` ..hmmm Link to comment
test_driver Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 (edited) Mai Omega tu esti ghicitor in stele, sau in nori ma rog, de unde stii ca vin sigur? . O sa vin 90%, doar in cazul in care se transforma masina in "Salupa" nu vin, nu de alta dar sigur nu o sa fie rau din Eforie pana in Parc. . Ne vedem sambata. @ToPser sa nu uiti polishul, ca poate iese soarele si o lustruiesc. Asta pe la primavara probabil, ca soarele s-a ascuns bine. Edited September 21, 2005 by test_driver Link to comment
ToPser Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 lol .. polishul e deja la mine ! sambata ti-l aduc ! @mike.omega - te crezi mafalda ? )"> Link to comment
mike.omega Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Ok, ne vedem sambata, daca e sa ploua sa nu-mi cereti umbrele Link to comment
gxg Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 gxg a lovit masina din neatentie( nu am pastrat distanta pe ploaie) . am intrat in spatele unui cielo..din pacate masina mea a suportat tot socul,cielo alegandu-se doar cu bara spate zgariata. a mea e distrusa pe partea stanga fata. (aripa,capota,far,semalizator) asa ca trebuie sa fac rost de bani de reparatie... Link to comment
mike.omega Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Casco?! Sunt si eu patit, insa prin primavara si casco a platit tot, vreo 10 mil Link to comment
gxg Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 (edited) fara casco...7 milioane reparatia(banii pe 2 luni de munca vara asta ("> )..bine ca nu i-am dat eu pe toti( am facut rate la tata ) Edited September 25, 2005 by gxg Link to comment
mike.omega Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Si iata ca a revenit forumul, dupa ce zile de absenta, cred ca fost si el la bicaz Anyway, ca de obicei ne-am adunat, ne-am vorbit, ne-am vazut, pe saptaman viitoare Link to comment
ga^dele Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Topser, maine daca am timp , incerc sa-ti iau actuatorul ala de care ai nevoie pentru portbagaj. Cine imi monteaza si mie o inchidere centralizata??? Link to comment
MCojo Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Service-ul daca ai garantie...daca nu vrei sa mai ai garantie la instalatia electrica nici o problema...tabaram cu sfaturile... > Link to comment
ToPser Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 sambata asta nu pot sa vin ..iar am o nunta ...hmmm inchiderea ti-o montez eu ersin dar cu garantia ce faci ? Link to comment
Recommended Posts